|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2012 Raspravljati i podijeliti sve o Mayan Calendar, a što svibanj imati značenje 2012. »Start Here! |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
Mayan Calendar & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Nakon User Says Thank You to theinfiniteone Za Ovaj Koristan Post: | Essence (08-26-2009) |
|
|
||||
|
Super Član
Moderator
|
Re: Start ovdje! Uvod u Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012Quote:
Ja razumijem, ili barem mislim da razumijem što govoriš ... lol Ako sam ispravno protumačiti, ti si rekao sveukupni plan igra je ono što je "postavljen u kamenu", a to je zbog, i zbog gravitacijske vibracije, svjetlost vibracije, itd. kao što oni postoje u našem svemiru, te kao način njihova međudjelovanja stvoriti u našem Svemiru, ali detalje o tome kako ćemo postići propisane kraj ukupni igra nije postavljen u kamenu. Ovo je mjesto gdje naša Free Will dolazi u igru. Je li to točno? To je koncept skoro sam se složiti s. Osjećam / mislim / vjerujem (iz moje osobne perspektive) da je željeni ishod na ukupnu igru da je naša Universal Logos zamislio kada svijest koja je naš Svemir je došao u fizičko biće. Osjećam / mislim / vjerujem ovo željeni ishod na ukupnu igru, dapače čak i svrha cjelokupnog sama igra je rođen u, te u vezi s razlozima i interakcije s područja smo mi, kao treća dimenzionalna bića, ne mogu ni pojmiti. Ja ne osjećam / mislim / vjerujem da je ovo pravi svrha našeg Svemira i pravu svrhu i razlog što, kao duhovna bića, (tj. komadi našeg Cosmic / Universal Logos), dogovoreno da inkarnirati kao gusta fizička bića. Ja ne osjećam / mislim / vjerujem da je željeni ishod je pokušao nekoliko puta i svaki put prije nego je pao kratko. Osjećam / mislim / vjerujem ovo se dogodilo, ne samo na razini naš treći dimenzionalne razine postojanja, ali na mnogima drugima. Osjećam / mislim / vjerujem da je ova naša dimenzija, je posljednji u dugom nizu, što će mi percipiramo kao realnost, da dođu na usklađivanje s ovom željenog ishoda ukupne igre, barem u ovom poglavlju / segment ukupnu igru. Ja isto tako ne osjećaju / mislim / vjerujem da je svijest da je naše bivstvovanje Univerzalnog Logosa bi se, (i mogu .... Sjetiti, to je previše slobodnog volje pojedinca svjesno biće), promjenu željeni ishod na ukupnu igru u bilo koje vrijeme ako je u beskonačnu mudrost je smatrala da je potrebno poboljšanje tih područja postoji u roku koji ne znamo ili razumjeti kao što mi živimo u našoj oblasti gustoće. To je u tom smislu i iz ove perspektive i stvarnosti da se osjećam / mislim / vjerujem, zaista ništa nije "postavljen u kamenu". Čak ni na Cosmic / Universal razine stvarnosti. U vrlo stvarnom smislu Osjećam / mislim / vjerujem Maya pokušavaju dati ovu mudrost za cijelo čovječanstvo. Želim vam zahvaliti za ovaj razgovor jer mi je pružila priliku i gurnula me uzeti vremena staviti "na papiru", (kao što stara izreka ide), nacrt za novo poglavlje u knjizi Ja sam trenutno radi na . Hvala ... .... Ja zabrinuto čekaju vaše i druge misli o tim konceptima. Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence Ka tha'ras Last edited by Essence; 08-26-2009 at 06:47.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Super Član
Moderator
|
Re: Start ovdje! Uvod u Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012Pozdrav Svi,
Jednostavno dijeljenje članak s Calleman o Mayan Calendar i 9/9/9. Uživajte ..... 9.9.9. i Mayan Calendar | Lightworkers.org Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence Ka tha'ras |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: | LoLo113 (09-09-2009) |