Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Global Oneness Main > Mayan Calendar & 2012
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Mayan Calendar & 2012 Raspravljati i podijeliti sve o Mayan Calendar, a što svibanj imati značenje 2012. »Start Here!

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Mayan Calendar & 2012

Tags
Threads: Kalendar, Kalendari, Carl Johan Calleman, Svijest, Cosmic Plan, Prosvjetiteljstvo, 28 listopad 2011
Videos: Kalendar ,Kalendari ,Carl Johan Calleman ,Svijest ,Cosmic Plan ,Prosvjetiteljstvo ,28 listopad 2011 ,

LinkBack Thread Tools
Old 08-22-2009, 02:55  
Member
Senior Member
Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59
Activity: 71%Activity: 71%Activity: 71%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
10/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss670
Blog Entries: 1
Pohvaljen 715 Puta u 386 Postova
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Start ovdje! Uvod u Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012

Quote:
Originally Posted by Essence View Post
Pozdrav theinfiniteone,

Imam samo minutu kao što ste svjesni, ali mislio sam želio bih vas pitati, sad kad ste gledali video od Drunvalo Melchizedeck i ono što ima za reći u ime Mayan ljudi, što, ako ništa o Vašem razmišljanja i vjerovanja povezana sa Majanski kalendar i masovno prihvaćena stvarnost uopće promijenio?

Da li i dalje vjerovati da je "set in Stone" znači isto što je to za vas prije nego što ste gledali one video?

excuse me ...... "pisan u Stone "......

Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi,

Namaste

Essence Ka tha'ras
ništa o Vašem razmišljanja i vjerovanja povezana sa Majanski kalendar i masovno prihvaćena stvarnost uopće promijenio?

Jedna stvar koja je promijenila je da moj skepticizam oko Mayan Calendar nije tako istaknut je kao prije ... ja intuitivno znati jer sam bila jako mlada da nešto nije u redu s načinom na koji društva raditi ... i uvijek su bili malo zbunjen zašto svima činilo da mislim da je sve tako normalno ... vjerojatno vas neće udariti kao čudno za mene reći da je svaki djelić onoga što ima za reći Melkizedek čini savršen osjećaj za mene ...
nije da ja razumijem sve što vam je um... Ja ne ... ali ima smisla ... To Hopi su Maje ... da ne prelaze Beringov prolaz kao nekad ... vjerovali da je njihova porijekla bili Atlantide, itd.

[Zanimljivi koraknuti ustranu: Imam prilično star Readers Digest pod nazivom The World's Last Mysteries. Na naslovnici je slika Mayan Calendar. Vrlo Prvo poglavlje u knjizi je putovanje do Atlantide. To se ne veze za Maje Atlantis uopće. Ne do 266 stranica obaviti oni spominju Mayan Civilization i onda ništa o kalendaru je proročki dizajn ... autori činilo da mislim da je uglavnom veze sa crop sadnju ...]

Da li i dalje vjerovati da je "set in Stone" znači isto što je to za vas prije nego što ste gledali one video?

Zapravo, da ... još više tako! To zapravo i nije 'napisana u kamenu' da mislim, već zapisano u originalni kameni Zaklade Zemlje. Mislim da je sada uvijek Is. Nakon što je jedna u mogućnosti da transcendira "vrijeme" kao što mislim o tome ... (prisjećajući se da je vrijeme samo mjerenje promjena i da je promjena konstantna u 3D stvarnosti) ... onda je u stanju izvesti odmah kao 'budući događaj', a ako to nije imalo smisla. Drugim riječima ... od postanka Zemlje, Universal Sequences (od gravitacijske vibracije, svjetlo vibracije, Univerzalni Vibracije) postavljeni su u pokretu i onih Vibracijska Nizovi su ono što je zapisano u kamenu .... i one Timeless Univerzalni Vibrational Frequencies igrao u Kozmička Slijed Sada su ono što nas utječe na planet Zemlju ...

.... U suprotnom bismo se utječu Univerzalni Vibracije sebe i oni bi se stalno mijenja i Svemir stalne promjene ... samo da ne može dogoditi sada, mogao!?

Karma nije uvijek trenutak ...
... ali to je uvijek

Um stvara ponor...
...srce je križevi

Last edited by theinfiniteone; 08-22-2009 at 624..
theinfiniteone está offline  
Nakon User Says Thank You to theinfiniteone Za Ovaj Koristan Post:
Essence (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27  
Super Član
Moderator
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Blog Entries: 3
Thanked 1.191 Puta u 651 Postova
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by theinfiniteone View Post

Zapravo, da ... još više tako! To zapravo i nije 'napisana u kamenu' da mislim, već zapisano u originalni kameni Zaklade Zemlje. Mislim da je sada uvijek Is. Nakon što je jedna u mogućnosti da transcendira "vrijeme" kao što mislim o tome ... (prisjećajući se da je vrijeme samo mjerenje promjena i da je promjena konstantna u 3D stvarnosti) ... onda je u stanju izvesti odmah kao 'budući događaj', a ako to nije imalo smisla. Drugim riječima ...od postanka Zemlje, Universal sekvence (od gravitacijske vibracije, svjetlo vibracije, Univerzalni Vibracije) Smještena su u pokretu i onih Vibracijska Nizovi su ono što je zapisano u kamenu .... i one Timeless Univerzalni Vibrational Frequencies igrao u Kozmička Slijed Sada su ono što nas utječe na planet Zemlju ...

....U suprotnom bismo se utječu Univerzalni Vibracije sebe i da će biti stalno mijenja te u Svemir stalne promjene ... samo da ne može dogoditi sada, mogao!?
Pozdravi,

Ja razumijem, ili barem mislim da razumijem što govoriš ... lol
Ako sam ispravno protumačiti, ti si rekao sveukupni plan igra je ono što je "postavljen u kamenu", a to je zbog, i zbog gravitacijske vibracije, svjetlost vibracije, itd. kao što oni postoje u našem svemiru, te kao način njihova međudjelovanja stvoriti u našem Svemiru, ali detalje o tome kako ćemo postići propisane kraj ukupni igra nije postavljen u kamenu. Ovo je mjesto gdje naša Free Will dolazi u igru. Je li to točno?

To je koncept skoro sam se složiti s.

Osjećam / mislim / vjerujem (iz moje osobne perspektive) da je željeni ishod na ukupnu igru da je naša Universal Logos zamislio kada svijest koja je naš Svemir je došao u fizičko biće.
Osjećam / mislim / vjerujem ovo željeni ishod na ukupnu igru, dapače čak i svrha cjelokupnog sama igra je rođen u, te u vezi s razlozima i interakcije s područja smo mi, kao treća dimenzionalna bića, ne mogu ni pojmiti.
Ja ne osjećam / mislim / vjerujem da je ovo pravi svrha našeg Svemira i pravu svrhu i razlog što, kao duhovna bića, (tj. komadi našeg Cosmic / Universal Logos), dogovoreno da inkarnirati kao gusta fizička bića.
Ja ne osjećam / mislim / vjerujem da je željeni ishod je pokušao nekoliko puta i svaki put prije nego je pao kratko.
Osjećam / mislim / vjerujem ovo se dogodilo, ne samo na razini naš treći dimenzionalne razine postojanja, ali na mnogima drugima.
Osjećam / mislim / vjerujem da je ova naša dimenzija, je posljednji u dugom nizu, što će mi percipiramo kao realnost, da dođu na usklađivanje s ovom željenog ishoda ukupne igre, barem u ovom poglavlju / segment ukupnu igru.
Ja isto tako ne osjećaju / mislim / vjerujem da je svijest da je naše bivstvovanje Univerzalnog Logosa bi se, (i mogu .... Sjetiti, to je previše slobodnog volje pojedinca svjesno biće), promjenu željeni ishod na ukupnu igru u bilo koje vrijeme ako je u beskonačnu mudrost je smatrala da je potrebno poboljšanje tih područja postoji u roku koji ne znamo ili razumjeti kao što mi živimo u našoj oblasti gustoće.

To je u tom smislu i iz ove perspektive i stvarnosti da se osjećam / mislim / vjerujem, zaista ništa nije "postavljen u kamenu". Čak ni na Cosmic / Universal razine stvarnosti.

U vrlo stvarnom smislu Osjećam / mislim / vjerujem Maya pokušavaju dati ovu mudrost za cijelo čovječanstvo.

Želim vam zahvaliti za ovaj razgovor jer mi je pružila priliku i gurnula me uzeti vremena staviti "na papiru", (kao što stara izreka ide), nacrt za novo poglavlje u knjizi Ja sam trenutno radi na .

Hvala ... ....

Ja zabrinuto čekaju vaše i druge misli o tim konceptima.

Namaste

Essence Ka tha'ras

Last edited by Essence; 08-26-2009 at 06:47..
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27  
Super Član
Moderator
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Blog Entries: 3
Thanked 1.191 Puta u 651 Postova
Essence is on a distinguished road

Pozdrav Svi,

Jednostavno dijeljenje članak s Calleman o Mayan Calendar i 9/9/9.

Uživajte .....

9.9.9. i Mayan Calendar | Lightworkers.org

Namaste

Essence Ka tha'ras

Essence está offline  
Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post:
LoLo113 (09-09-2009)