به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 صحبت کرده و همه چیز در مورد سهم تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم یدلایمخیرات 2012 و آنچه ممکن است اهمیت داشته باشد. »شروع در اینجا!

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012

برچسب ها
موضوعات : تقویم، تقویم، کارل یوهان Calleman، هوشیاری، طرح کیهانی، عصر روشنگری، یدلایمخیرات 2011 اکتبر 28
فیلم : تقویم ،تقویم ،کارل یوهان Calleman ،هوشیاری ،طرح کیهانی ،عصر روشنگری ،یدلایمخیرات 2011 اکتبر 28 ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 08-22-2009 ، 02:55  
عضو
عضو ارشد
Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58
Activity: 91%Activity: 91%Activity: 91%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
11/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss667
نوشته های بلاگ : 1
تشکر شده 715 بار در 386 پست
theinfiniteone is on a distinguished road

پاسخ : شروع کنید! آشنایی با کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و یدلایمخیرات 2012

نقل قول :
در اصل توسط نوشته شده اسانس View Post
theinfiniteone با سلام

من فقط چند دقیقه به شما آگاه است ، اما من فکر کردم من می خواهم برای شما بخواهید ، در حال حاضر است که شما را به تماشای فیلم از Drunvalo Melchizedeck و آنچه او را به نمایندگی از مردم تولیدی صنعتی مایان فولاد ، به آنها بگو چه ، اگر هر چیزی در مورد تفکر و باورهای خود را همراه با تقویم مایان و توده واقعیت پذیرفته شده به طور کلی تغییر کرده است؟

آیا شما هنوز هم اعتقاد دارند که "مجموعه ای در سنگ" همان معنی آن بود را برای شما قبل از شما به تماشای آن فیلم؟

ببخشید...... "در سنگ نوشته شده است"......

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس tha'ras قدرت
هر چیزی در مورد تفکر و باورهای خود را همراه با تقویم مایان و توده واقعیت پذیرفته شده به طور کلی تغییر کرده است؟

یکی از چیزهایی است که تغییر کرده است این است که اطراف من شک تقویم تولیدی صنعتی مایان فولاد به عنوان برجسته تا قبل از آن بود... من شناخته شده به طور مستقیم از آنجایی که من خیلی جوان بود که مشکلی با راه اندازی جوامع وجود دارد... و همواره نمی باشد. کمی تا به perplexed چرا همه به نظر می رسید به آن فکر می کنم تا همه نرمال بود... احتمالا به شما حمله نه به عنوان فرد برای من بگو که هر ذره از آنچه Melchizedek برای گفتن دارد حس می کند فوق العاده برای من...
نیست که من می دانم همه چیز ذهن شما... من... نه ، ولی احساس می کند... که هوپی هستند Mayans... که آنها نتوانستند تنگه برینگ به عنوان یک بار... که معتقد بودند ریشه های خود را از آتلانتیس ، صلیب و غیره نیست

[جالب گریز : من به جای خوانندگان قدیمی خلاصه تحت عنوان تاریخ و زمان آخرین راز جهان. روی جلد تصویری از تقویم مایان است. فصل بسیار برای اولین بار در کتاب سفر به آتلانتیس می باشد. این کار به Mayans آتلانتیس لینک نمی کند. هنوز تا 266 صفحه آیا تمدن مایان آنها اشاره و سپس هیچ چیزی در مورد تقویم 'sنبوی طراحی... به نظر می رسید به نویسنده فکر می کنم این بود که عمدتا به کشت گندم با انجام...]

آیا شما هنوز هم اعتقاد دارند که "مجموعه ای در سنگ" همان معنی آن بود را برای شما قبل از شما به تماشای آن فیلم؟

در واقع ، بله ، حتی بیشتر تا...! واقعا 'نوشته شده به زبان سنگ ندارد' که منظور من ؛ و نه در سنگ و پژوهشی از بنیاد زمین نوشته شده است. من فکر می کنم که هم اکنون از همیشه است. هنگامی که یک زمان ، فراتر از '' همانطور که ما از آن قادر است فکر می کنم... (به خاطره ی آن زمان ، تنها اندازه گیری و تغییر است که تغییرات مداوم در واقعیت 3D می باشد)... سپس یک قادر است به قیاس کردن حالا هم مانند رویداد در آینده '' ؛ در صورتی که هر گونه احساس می کند. به عبارت دیگر... از بنیاد زمین ، یونیورسال دنباله (از ارتعاشات گرانشی ، ارتعاشات نور ، ارتعاشات یونیورسال) مجموعه ای در حرکت هستند و کسانی که دنباله ارتعاش هستند.... آنچه در سنگ نوشته شده است و کسانی که بدون زمان و سرشار یونیورسال فرکانس ارتعاش را در دنباله تابش از اینک چه چیزی به ما تاثیر می گذارد در سیاره زمین بازی...

.... در غیر این صورت ما می باشد ارتعاشات موثر بر جهانی خودمان و آنها همواره در حال تغییر خواهد بود و در جهان از ثابت را تغییر... که نه فقط می تواند رخ می دهد در حال حاضر ، می تواند از آن!؟

کارما نیست همیشه... فوری
... اما همیشه است

ذهن ایجاد می abyss...
...قلب آن صلیب

آخرین ویرایش توسط theinfiniteone ؛ 08-22-2009 در 01:35..
theinfiniteone está offline  
کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از theinfiniteone :
اسانس (08-26-2009)
Old 08-26-2009 ، 06:27  
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
نوشته های بلاگ : 3
تشکر شده 1،190 بار در 650 پست
Essence is on a distinguished road

پاسخ : شروع کنید! آشنایی با کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و یدلایمخیرات 2012

نقل قول :
در اصل توسط نوشته شده theinfiniteone View Post

در واقع ، بله ، حتی بیشتر تا...! واقعا 'نوشته شده به زبان سنگ ندارد' که منظور من ؛ و نه در سنگ و پژوهشی از بنیاد زمین نوشته شده است. من فکر می کنم که هم اکنون از همیشه است. هنگامی که یک زمان ، فراتر از '' همانطور که ما از آن قادر است فکر می کنم... (به خاطره ی آن زمان ، تنها اندازه گیری و تغییر است که تغییرات مداوم در واقعیت 3D می باشد)... سپس یک قادر است به قیاس کردن حالا هم مانند رویداد در آینده '' ؛ در صورتی که هر گونه احساس می کند. به عبارت دیگر...از دوره مقدماتی از زمین ، یونیورسال دنباله (از ارتعاشات گرانشی ، ارتعاشات نور ، ارتعاشات یونیورسال) مجموعه ای در حرکت هستند و کسانی که دنباله ارتعاش هستند.... آنچه در سنگ نوشته شده است و کسانی که بدون زمان و سرشار یونیورسال فرکانس ارتعاش را در دنباله تابش از اینک چه چیزی به ما تاثیر می گذارد در سیاره زمین بازی...

....در غیر این صورت ما می باشد ارتعاشات موثر بر جهانی خودمان و آنها همواره در حال تغییر خواهد بود و در جهان از ثابت را تغییر... که نه فقط می تواند رخ می دهد در حال حاضر ، می تواند از آن!؟
با سلام ،

من می دانم ، یا حداقل من فکر می کنم من می دانم آنچه به شما می گویند... lol
اگر من به درستی تفسیر ، شما می گویند طرح کلی بازی همان چیزی است که در سنگ تعیین شده است "" ، و این به دلیل است ، و با توجه به ارتعاشات گرانشی ، ارتعاشات نور و غیره همان طور که در کهکشان ما وجود دارند ، و به عنوان نحوه تعامل خود را ایجاد در جهان ما ، اما جزئیات مربوط به چگونگی رسیدن به پایان مقرر به بازی کلی در سنگ مشخص نشده است. این جایی است که ما را آزاد خواهند به بازی می آید. آیا این درست است؟

که من تقریبا یک مفهوم را می توان با موافق است.

احساس می کنم / فکر می کنم / باور (از دیدگاه شخصی من است) است که نتیجه مورد نظر را به کلی بازی است که ما جهانی آرم ها تصور کنید که چه زمانی آگاهی است که ما را به جهان آمد وجود دارد جسمی می شود.
احساس می کنم / فکر می کنم / باور این نتیجه مورد نظر را به بازی به طور کلی ، در واقع حتی هدف از این بازی کلی از خود متولد شد ، و در رابطه با دلایل و تعامل با کلام ما را ، تا سوم افراد بعدی ، حتی می توانید از تصور نیست.
احساس می کنم / فکر می کنم / باور این است که هدف واقعی ما با جهان و هدف واقعی و دلیل اینکه ما ، به عنوان یک انسان معنوی ، (قطعه یعنی ما با تابش آرم ها / یونیورسال) ، موافقت کردند تا به عنوان یک انسان متراکم فیزیکی مجسم.
احساس می کنم / فکر می کنم / باور است که نتیجه مورد نظر بوده است چندین بار قبل و هر بار تلاش کرده است کوتاه مدت کاهش یافته است.
احساس می کنم / فکر می کنم / تا به این اعتقاد نه تنها در سطح سوم ، ما با هواپیما بعدی از وجود رخ داده است ، اما در بسیاری از دیگران نیز.
احساس می کنم / فکر می کنم / اعتقاد دارند که این کار ، ما بعد است ، در آخرین سکانس های طولانی ، از آنچه که ما را از به عنوان واقعیت ، به هم ترازی با این به نتیجه مورد نظر از بازی کلی آمده فهمند ؛ حداقل در این فصل / بخشی از کلی بازی.
من هم / فکر می کنم احساس / اعتقاد دارند که آگاهی است که در حال از ما یونیورسال آرم ها را ، (و می تواند.... به یاد داشته باشید ، آن هم رایگان است اراده فرد در حال آگاهانه) ، تغییر نتیجه بازی مورد نظر را به کلی در هر زمان اگر در آن عقل نامتناهی آن مصلحت لازم است بهبود آن در داخل قلمرو آن است که ما نمی دانیم یا از درک تا ما در کلام ما را از وجود تراکم وجود دارد.

به یک معنا بسیار واقعی احساس می کنم / فکر می کنم / باور مایا در حال تلاش برای افشاء این حکمت را به روی همه انسان ها.

من می خواهم به شما برای این گفتگو تشکر فراهم کرده است ، زیرا به من فرصت و تحت فشار قرار دادند من را برای قرار دادن زمان "روی کاغذ" ، (به عنوان گفته قدیمی می رود) ، رئوس مطالب دیگر فصل در کتاب من در حال حاضر کار بر روی .

تشکر از شما.......

من نگران در انتظار شماست و دیگران افکار در این مفاهیم.

آخرین ویرایش توسط اسانس ؛ 08-26-2009 در

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

تغییرهای انصراف

09-09-2009 ، 04:27 06:47..
Essence está offline  
Old فقط یک مقاله از به اشتراک گذاری Calleman در مورد تقویم مایان و 9/9/9.  
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
نوشته های بلاگ : 3
تشکر شده 1،190 بار در 650 پست
Essence is on a distinguished road

سلام همه ،

لذت ببرید.....

9.9.9. تولیدی صنعتی مایان فولاد و تقویم | Lightworkers.org

(09-09-2009)

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس tha'ras قدرت

Essence está offline  
کاربر فعال اسانس به شما برای این پست سودمند :

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
شروع اینجا هستید : یگانگی ، یگانگی جنبش ، یگانگی برکت (deeksha) و غیره چیست؟ Jonas1 سوالات خاص 22 11-06-2008 07:58
شروع کنید! -- مقدمه ای بر زمین و بیداری معنوی تغییرات Jonas1 بیداری روحانی 1 08-31-2008 12:42

برچسب ها
تقویم، تقویم، کارل یوهان Calleman، هوشیاری، طرح کیهانی، عصر روشنگری، یدلایمخیرات 2011 اکتبر 28
تقویم ،تقویم ،کارل یوهان Calleman ،هوشیاری ،طرح کیهانی ،عصر روشنگری ،یدلایمخیرات 2011 اکتبر 28 ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 12:06.

ترجمه های درخواست شده خودکار ان تحویل داده شده توسط - er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google