|
|
|
|||||||
| بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضاء | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 صحبت کرده و همه چیز در مورد سهم تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم یدلایمخیرات 2012 و آنچه ممکن است اهمیت داشته باشد. »شروع در اینجا! |
| اخبار سریع |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
جستجو ویدیو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!
|
تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| برچسب ها |
|
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع |
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از theinfiniteone : | اسانس (08-26-2009) |
|
|
||||
|
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن
|
پاسخ : شروع کنید! آشنایی با کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و یدلایمخیرات 2012نقل قول :
من می دانم ، یا حداقل من فکر می کنم من می دانم آنچه به شما می گویند... lol اگر من به درستی تفسیر ، شما می گویند طرح کلی بازی همان چیزی است که در سنگ تعیین شده است "" ، و این به دلیل است ، و با توجه به ارتعاشات گرانشی ، ارتعاشات نور و غیره همان طور که در کهکشان ما وجود دارند ، و به عنوان نحوه تعامل خود را ایجاد در جهان ما ، اما جزئیات مربوط به چگونگی رسیدن به پایان مقرر به بازی کلی در سنگ مشخص نشده است. این جایی است که ما را آزاد خواهند به بازی می آید. آیا این درست است؟ که من تقریبا یک مفهوم را می توان با موافق است. احساس می کنم / فکر می کنم / باور (از دیدگاه شخصی من است) است که نتیجه مورد نظر را به کلی بازی است که ما جهانی آرم ها تصور کنید که چه زمانی آگاهی است که ما را به جهان آمد وجود دارد جسمی می شود. احساس می کنم / فکر می کنم / باور این نتیجه مورد نظر را به بازی به طور کلی ، در واقع حتی هدف از این بازی کلی از خود متولد شد ، و در رابطه با دلایل و تعامل با کلام ما را ، تا سوم افراد بعدی ، حتی می توانید از تصور نیست. احساس می کنم / فکر می کنم / باور این است که هدف واقعی ما با جهان و هدف واقعی و دلیل اینکه ما ، به عنوان یک انسان معنوی ، (قطعه یعنی ما با تابش آرم ها / یونیورسال) ، موافقت کردند تا به عنوان یک انسان متراکم فیزیکی مجسم. احساس می کنم / فکر می کنم / باور است که نتیجه مورد نظر بوده است چندین بار قبل و هر بار تلاش کرده است کوتاه مدت کاهش یافته است. احساس می کنم / فکر می کنم / تا به این اعتقاد نه تنها در سطح سوم ، ما با هواپیما بعدی از وجود رخ داده است ، اما در بسیاری از دیگران نیز. احساس می کنم / فکر می کنم / اعتقاد دارند که این کار ، ما بعد است ، در آخرین سکانس های طولانی ، از آنچه که ما را از به عنوان واقعیت ، به هم ترازی با این به نتیجه مورد نظر از بازی کلی آمده فهمند ؛ حداقل در این فصل / بخشی از کلی بازی. من هم / فکر می کنم احساس / اعتقاد دارند که آگاهی است که در حال از ما یونیورسال آرم ها را ، (و می تواند.... به یاد داشته باشید ، آن هم رایگان است اراده فرد در حال آگاهانه) ، تغییر نتیجه بازی مورد نظر را به کلی در هر زمان اگر در آن عقل نامتناهی آن مصلحت لازم است بهبود آن در داخل قلمرو آن است که ما نمی دانیم یا از درک تا ما در کلام ما را از وجود تراکم وجود دارد. به یک معنا بسیار واقعی احساس می کنم / فکر می کنم / باور مایا در حال تلاش برای افشاء این حکمت را به روی همه انسان ها. من می خواهم به شما برای این گفتگو تشکر فراهم کرده است ، زیرا به من فرصت و تحت فشار قرار دادند من را برای قرار دادن زمان "روی کاغذ" ، (به عنوان گفته قدیمی می رود) ، رئوس مطالب دیگر فصل در کتاب من در حال حاضر کار بر روی . تشکر از شما....... من نگران در انتظار شماست و دیگران افکار در این مفاهیم. آخرین ویرایش توسط اسانس ؛ 08-26-2009 در عشق ، نور و Blessings ، Namaste تغییرهای انصراف 09-09-2009 ، 04:27 06:47.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن
|
پاسخ : شروع کنید! آشنایی با کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و یدلایمخیرات 2012سلام همه ،
لذت ببرید..... 9.9.9. تولیدی صنعتی مایان فولاد و تقویم | Lightworkers.org (09-09-2009) عشق ، نور و Blessings ، Namaste اسانس tha'ras قدرت |
||
|
|
|
| کاربر فعال اسانس به شما برای این پست سودمند : |
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| شروع اینجا هستید : یگانگی ، یگانگی جنبش ، یگانگی برکت (deeksha) و غیره چیست؟ | Jonas1 | سوالات خاص | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| شروع کنید! -- مقدمه ای بر زمین و بیداری معنوی تغییرات | Jonas1 | بیداری روحانی | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
|
|
|
|