|
|
|
|||||||
| Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Maiade kalender 2012 Arutada ja jagada kõike maiade kalendri ja milline tähendus 2012 olla. »Alusta siit! |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
Maiade kalender 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Thanks: 0 | Essence (08-26-2009) |
|
|
||||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Carl Johan Calleman, maiade kalender 2012Tsitaat:
Ma saan aru, või vähemalt ma arvan, et ma mõistan, mida ütlete ... lol Kui ma tõlgendada õigesti, te ütlete kogu mängu plaan, mis on "sätestatud kivi", ning see tõttu, ja kuna gravitatsiooniline vibratsiooni, valguse vibratsiooni jne, nagu need on meie universumis, ja kuidas nende vastasmõju luua meie Universumis, kuid andmed selle kohta, kuidas me saavutada ettenähtud eesmärgil, et kogu mäng ei ole muutumatu. See on koht, kus meie vaba tahe tuleb mängu. Kas see on õige? See on mõiste võin peaaegu nõus. Usun / arvan / usun (minu isiklik perspektiiv), mis on soovitud tulemus kogu mängu, et meie Universal Logod loodud on, kui teadvus, mis on meie universumi jõustus füüsiline on. Usun / arvan / usun, et see soovitud tulemust kogu mäng tegelikult isegi selleks, et kogu mäng ise oli sündinud ja koos põhjused ja seosed Realms me kolmanda dimensional beings, ei suuda isegi ette kujutada. Usun / arvan / usun, et see on tõsi, selleks meie universumis ja tegelik eesmärk ja põhjus, miks oleme, kui vaimne olendid (st tükki meie kosmilise / Universal logod), kokku lihastama nii tiheda füüsilise olendid. Usun / arvan / usun, et soovitud tulemus on üritanud mitu korda ja iga kord on teostunud. Usun / arvan / usun, et see on toimunud mitte ainult tase on meie kolmas dimensional plane olemasolu, kuid paljud teised ka. Usun / arvan / usun, et see on meie seisukohalt, on viimane pikk jada, mida me tajuks AS tegelikkusega, satuvad vastavusse viimist käesoleva soovitud tulemuse kogu mängu; vähemalt käesoleva peatüki / segment kogu mängu. Ma ka tunnen / arvan / usun, et teadvus, mis on olemine meie Universal Logod oleks (ja võimalik .... Pea meeles, et liiga on vaba tahtega üksikute teadlik olemine), muuta soovitud tulemus üldise mängu igal ajal kui oma lõpmatut tarkust, mida ta pidas vajalikuks arenduskavast nende suurusjärgus see toimib, et me ei tea ega mõista, kui me veel meie suurusjärgus tihedus. Just selles mõttes ja sellest vaatepunktist ning tõsiasi, et tunnen / arvan / usun tõesti midagi "sätestatud kivi". Mitte isegi kosmilise / Universal taseme tegelikkust. Väga tõeliselt usun / arvan / usun, et Maya on püüdnud jagada seda tarkust kogu inimkonda. Tahan tänada teid selle arutelu, sest see on võimaldanud mulle võimaluse ja tõugata mulle aega panna "paberile", (kui vana ütlus) ülevaade teise peatüki raamatut ma praegu käsil . Tänan ... .... Ma kannatamatult ootama teie ja teised mõtted need mõisted. Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence Ka tha'ras Last edited by Essence; 08-26-2009 at 06:47http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422 |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Carl Johan Calleman, maiade kalender 2012Greetings All,
Lihtsalt jagamise article from Calleman umbes maiade kalendri ja 9/9/9. Nautige ..... 9.9.9. ja maiade kalender | Lightworkers.org Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence Ka tha'ras |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Essence For This Useful Post: | LoLo113 (09-09-2009) |
Sarnased Threads
|
||||
| / | Viimane postitus | Foorum | Vaatamisi | Vastused |
| Alusta siit: Mis on ühtsus, ühtsus Liikumise ühtsus õnnistus (deeksha) jne? | Jonas1 | Konkreetsed küsimused | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| 12:42 | Jonas1 | Spiritual Awakening | Rating: | 08-31-2008 -- |
| Sildid |
| Thread Tools | |
|
|
|
|