Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Google :Enter your search terms
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Ülemaailmne ühtsus Main > Maiade kalender 2012
Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Maiade kalender 2012 Arutada ja jagada kõike maiade kalendri ja milline tähendus 2012 olla. »Alusta siit!

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Maiade kalender 2012

Sildid
Threads: Kalender, Teie Teavitused, Carl Johan Calleman, Teadvus, Kosmiline plaan, Enlightenment, 28. oktoober 2011
Videos: Kalender ,Teie Teavitused ,Carl Johan Calleman ,Teadvus ,Kosmiline plaan ,Enlightenment ,28. oktoober 2011 ,

LinkBack Thread Tools
Old 08-22-2009, 02:55  
Liige
Vanem liige
Points: 6,946, Level: 57Points: 6,946, Level: 57Points: 6,946, Level: 57
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
12/20 9/20
Today Posts
0/0 ssssss654
Päeviku sissekanded: Rating:
Postitused: 764
Tänas 686 Times in 378 Posts
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Alusta siit! Sissejuhatus Carl Johan Calleman, maiade kalender 2012

Tsitaat:
Originally Posted by Essence View Post
Tänan väga Teie siira ja ausa vastuse. Ma tõesti ei mõista seda. Aga muidugi ma ei fraas minu küsimusele õigesti, sest ma ei olnud tegelikult otsin kirjeldus "Poliitilised konservatiivne vabariiklane". Uskuge või mitte, ma saan aru, mida

Mul on vaid minut kui te olete teadlik, kuid ma arvasin, tahaksin teilt küsida, nüüd, et olete jälginud videod Drunvalo Melchizedeck ja mida ta öelda fraktsiooni Mayan inimest, mis, kui midagi oma mõtlemist ja tõekspidamisi seostatud maiade kalendri ja massi vastu reaalsust Üldiselt on muutunud?

Kas olete endiselt seisukohal, et "sätestatud Kivi" tähendab sama kui ta teile enne kui vaatasin neid videoid?

andeks ...... "kirjutatud Stone "......

Armastus, Valgus ja õnnistagu,

Namaste

Essence Ka tha'ras
midagi oma mõtlemist ja tõekspidamisi seostatud maiade kalendri ja massi vastu reaalsust Üldiselt on muutunud?

Üks asi, mis muutunud on, et minu Skeptitsism ümbritseva Maiade kalender ei ole nii tuntud, nagu see oli enne ... Mul on intuitiivselt teada, sest olin väga noor, et midagi on valesti, kuidas ühingud tegutsevad ... ja on alati olnud natuke hämmingus, miks kõik tundus arvan, et see oli kõik nii normaalne ... ta ilmselt ei streigi teile imelik mulle öelda, et iga natuke sellest, mida Melkisedekin öelda on mõttekas mulle ...
mitte, et mõistan kõike silmas te... Ma ei ... aga on mõtet ... See hopi on Mayans ... et nad ei Risti Beringi väina nagu kord uskunud ... et nende päritolu on Atlantise jne

[Huvitavad Väistellä: Mul on suhteliselt vana Readers Digest "The World's Last Mysteries. Kaanel on pilt maiade kalender. Väga esimest peatükki raamatust on Reisi Atlantis. See ei ole link Mayans et Atlantis üldse. Alles Page 266 nad mainida maiade tsivilisatsiooni ja siis midagi kalendri prohvetlikud Design ... autorite tundus arvan, et see oli peamiselt teha põllukultuuride istutamine ...]

Kas olete endiselt seisukohal, et "sätestatud Kivi" tähendab sama kui ta teile enne kui vaatasin neid videoid?

Tegelikult jah ... seda enam! See ei ole tegelikult "kirjutatakse kivi", mis tähendab, pigem kirjutatakse Originaal Stone fondi Maa. Ma arvan, et nüüd on see alati. Kui üks suudab ületada "aeg", nagu me mõtleme seda ... (pea meeles, et aeg on ainult muutuste mõõtmine ja et muutus on konstantne 3D reaalsus) ... siis üks on võimelised üldistusi nüüd tuleviku sündmus ", kui seda mõtet. Teisisõnu ... alates fondi Maa, Universal järjestus (ja gravitatsioonilise vibratsiooni, valguse vibratsiooni, Universal Vibratsioon) on käivitatud ja need Vibrational järjestus on see, mis on kirjutatud kivi .... ja need Timeless Universal Vibrational Sagedused mängitakse läbi kosmilise järjestus Nüüd on, mida mõjutab meid planeedil Maa ...

.... muidu me oleks mõjutavad Universal Vibratsioon endale ja nad oleksid pidevalt muutuvate ja maailm muutub pidevalt ... et lihtsalt ei saanud juhtuda, nüüd võiks seda!?

Karma ei ole alati kiire ...
... kuid alati on

Mind loob Abyss...
...Südame läbib ta

Last edited by theinfiniteone; 08-22-2009 at 01:35http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422
theinfiniteone está offline  
Essence (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27  
Super liige
Moderaator
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81

Essence's Avatar

Activity Longevity
14/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1126
Päeviku sissekanded: 5
Aitäh: 1.209
Tänas 1.158 Times in 638 Posts
Essence is on a distinguished road

Tsitaat:
Originally Posted by theinfiniteone View Post

Tegelikult jah ... seda enam! See ei ole tegelikult "kirjutatakse kivi", mis tähendab, pigem kirjutatakse Originaal Stone fondi Maa. Ma arvan, et nüüd on see alati. Kui üks suudab ületada "aeg", nagu me mõtleme seda ... (pea meeles, et aeg on ainult muutuste mõõtmine ja et muutus on konstantne 3D reaalsus) ... siis üks on võimelised üldistusi nüüd tuleviku sündmus ", kui seda mõtet. Teisisõnu ...alates fondi Maa, Universal järjestus (ja gravitatsioonilise vibratsiooni, valguse vibratsiooni, Universal Vibratsioon) On käivitatud ja need Vibrational järjestus on see, mis on kirjutatud kivi .... ja need Timeless Universal Vibrational Sagedused mängitakse läbi kosmilise järjestus Nüüd on, mida mõjutab meid planeedil Maa ...

....Muidu me oleks mõjutavad Universal Vibratsioon endale ja nad oleksid pidevalt muutuvate ja universum on pidevas muutumises ... et lihtsalt ei saanud juhtuda, nüüd võiks seda!?
Tervitused,

Ma saan aru, või vähemalt ma arvan, et ma mõistan, mida ütlete ... lol
Kui ma tõlgendada õigesti, te ütlete kogu mängu plaan, mis on "sätestatud kivi", ning see tõttu, ja kuna gravitatsiooniline vibratsiooni, valguse vibratsiooni jne, nagu need on meie universumis, ja kuidas nende vastasmõju luua meie Universumis, kuid andmed selle kohta, kuidas me saavutada ettenähtud eesmärgil, et kogu mäng ei ole muutumatu. See on koht, kus meie vaba tahe tuleb mängu. Kas see on õige?

See on mõiste võin peaaegu nõus.

Usun / arvan / usun (minu isiklik perspektiiv), mis on soovitud tulemus kogu mängu, et meie Universal Logod loodud on, kui teadvus, mis on meie universumi jõustus füüsiline on.
Usun / arvan / usun, et see soovitud tulemust kogu mäng tegelikult isegi selleks, et kogu mäng ise oli sündinud ja koos põhjused ja seosed Realms me kolmanda dimensional beings, ei suuda isegi ette kujutada.
Usun / arvan / usun, et see on tõsi, selleks meie universumis ja tegelik eesmärk ja põhjus, miks oleme, kui vaimne olendid (st tükki meie kosmilise / Universal logod), kokku lihastama nii tiheda füüsilise olendid.
Usun / arvan / usun, et soovitud tulemus on üritanud mitu korda ja iga kord on teostunud.
Usun / arvan / usun, et see on toimunud mitte ainult tase on meie kolmas dimensional plane olemasolu, kuid paljud teised ka.
Usun / arvan / usun, et see on meie seisukohalt, on viimane pikk jada, mida me tajuks AS tegelikkusega, satuvad vastavusse viimist käesoleva soovitud tulemuse kogu mängu; vähemalt käesoleva peatüki / segment kogu mängu.
Ma ka tunnen / arvan / usun, et teadvus, mis on olemine meie Universal Logod oleks (ja võimalik .... Pea meeles, et liiga on vaba tahtega üksikute teadlik olemine), muuta soovitud tulemus üldise mängu igal ajal kui oma lõpmatut tarkust, mida ta pidas vajalikuks arenduskavast nende suurusjärgus see toimib, et me ei tea ega mõista, kui me veel meie suurusjärgus tihedus.

Just selles mõttes ja sellest vaatepunktist ning tõsiasi, et tunnen / arvan / usun tõesti midagi "sätestatud kivi". Mitte isegi kosmilise / Universal taseme tegelikkust.

Väga tõeliselt usun / arvan / usun, et Maya on püüdnud jagada seda tarkust kogu inimkonda.

Tahan tänada teid selle arutelu, sest see on võimaldanud mulle võimaluse ja tõugata mulle aega panna "paberile", (kui vana ütlus) ülevaade teise peatüki raamatut ma praegu käsil .

Tänan ... ....

Ma kannatamatult ootama teie ja teised mõtted need mõisted.

Namaste

Essence Ka tha'ras

Last edited by Essence; 08-26-2009 at 06:47http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27  
Super liige
Moderaator
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81

Essence's Avatar

Activity Longevity
14/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1126
Päeviku sissekanded: 5
Aitäh: 1.209
Tänas 1.158 Times in 638 Posts
Essence is on a distinguished road

Greetings All,

Lihtsalt jagamise article from Calleman umbes maiade kalendri ja 9/9/9.

Nautige .....

9.9.9. ja maiade kalender | Lightworkers.org

Namaste

Essence Ka tha'ras

Essence está offline  
Pärast User Says Thank You to Essence For This Useful Post:
LoLo113 (09-09-2009)

Sarnased Threads
/ Viimane postitus Foorum Vaatamisi Vastused
Alusta siit: Mis on ühtsus, ühtsus Liikumise ühtsus õnnistus (deeksha) jne? Jonas1 Konkreetsed küsimused 22 11-06-2008 07:58
12:42 Jonas1 Spiritual Awakening Rating: 08-31-2008 --

Sildid
Kalender, Teie Teavitused, Carl Johan Calleman, Teadvus, Kosmiline plaan, Enlightenment, 28. oktoober 2011
Kalender ,Teie Teavitused ,Carl Johan Calleman ,Teadvus ,Kosmiline plaan ,Enlightenment ,28. oktoober 2011 ,

Thread Tools

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid
kood Peal Emotikonid
Maha Trackbacks
on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid

05:23 04:02-??

Kontakt Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse -- Ülemaailmne ühtsus ühenduse vB Enterprise Tõlkija poolt

Automaatne tõlge tarnitud NLP-er
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization by
vBSEO 3.1.0 Kuulutus juhtimine
Mished.co.uk Automaatne tõlked tehtud
Google