Φαίνεται δεν έχετε ακόμα εγγραφεί με την κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Google :Bahai
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > Για όλα όσα σχετίζονται με Ενότητα. > Συζητήστε και να μοιράζονται τα πάντα σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας και ποια είναι η σημασία 2012, μπορεί να έχει.
Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Συχνές ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Mark Forums Read Chat Room

Συζητήστε και να μοιράζονται τα πάντα σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας και ποια είναι η σημασία 2012, μπορεί να έχει. »Ξεκινήστε από εδώ! Τα χρώματα που φοράτε

Σύντομα Νέα
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικών Ομάδων, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνήστε μαζί μας, Συχνές ερωτήσεις , Στατιστικά στοιχεία. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!

»Προτεινόμενα άρθρα

Συζητήστε και να μοιράζονται τα πάντα σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας και ποια είναι η σημασία 2012, μπορεί να έχει.

Ετικέτες
Threads: Ημερολόγιο, Ημερολόγια, Carl Johan Calleman, Συνείδηση, Cosmic Σχέδιο, Διαφωτισμού, 28 Οκτωβρίου 2011
Βίντεο: Ημερολόγιο ,Ημερολόγια ,Carl Johan Calleman ,Συνείδηση ,Cosmic Σχέδιο ,Διαφωτισμού ,28 Οκτωβρίου 2011 ,

LinkBack Thread Tools
Old 08-22-2009, 02:55 πμ  
Τα
Ανώτερος κράτη
Points: 6,946, Level: 57Points: 6,946, Level: 57Points: 6,946, Level: 57
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
12/20 9/20
Today Posts
0/0 ssssss654
Συνολικά μηνύματα: 2
Ευχαριστήθηκε 686 Φορές σε 378 Posts
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Ξεκινήστε εδώ! Εισαγωγή στη Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ουσία View Post
Χαιρετισμούς theinfiniteone,

Έχω μόνο ένα λεπτό, όπως γνωρίζετε, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήθελα να σας ρωτήσω, τώρα που έχετε παρακολουθήσει το βίντεο της Drunvalo Melchizedeck και ό, τι έχει να πει για λογαριασμό του λαού των Μάγια, τι, αν τίποτα για τις σκέψεις σας και τις πεποιθήσεις που σχετίζονται με το ημερολόγιο των Μάγια και μάζα αποδεκτή πραγματικότητα σε γενικές γραμμές έχει αλλάξει;

Έχετε εξακολουθούν να πιστεύουν ότι "που σε πέτρα", το ίδιο όπως το έκανε για σας, πριν να παρακολουθήσει τα βίντεο;

συγχωρείτε ...... "γραμμένο σε πέτρα "......

Αγάπη, Φως και τις ευλογίες,

Namaste

Ουσία tha'ras Ka
τίποτα για τις σκέψεις σας και τις πεποιθήσεις που σχετίζονται με το ημερολόγιο των Μάγια και μάζα αποδεκτή πραγματικότητα σε γενικές γραμμές έχει αλλάξει;

Ένα πράγμα που έχει αλλάξει είναι ότι σκεπτικισμό μου γύρω από το ημερολόγιο των Μάγια δεν είναι τόσο σημαντικό όπως ήταν πριν ... Έχω διαισθητικά γνωστή από τότε που ήμουν πολύ νέος ότι υπάρχει κάτι λάθος με τον τρόπο διαχείρισης λειτουργούν ... και ήταν πάντα λίγο σαστισμένος ως προς το γιατί ο καθένας φαίνεται να πιστεύουν ότι ήταν όλα τόσο φυσιολογική ... πιθανώς δεν θα σας φαίνονται περίεργα για μένα να πω ότι κάθε κομμάτι του Μελχισεδέκ ό, τι έχει να πει είναι απολύτως λογική για μένα ...
Δεν το καταλαβαίνω όλα όσα μυαλό... Δεν ... αλλά είναι λογικό ... Αυτό το Hopi είναι οι Μάγιας ... ότι δεν διασχίζουν το Βερίγγειο Πορθμό όπως κάποτε πίστευαν ότι ... καταγωγή τους ήταν της Ατλαντίδας, κλπ.

[Ενδιαφέρουσες παρακάμπτουν: Έχω ένα μάλλον παλιό Readers Digest τίτλο Τελευταία μυστήρια του κόσμου. Για την κάλυψη είναι μια εικόνα από το ημερολόγιο των Μάγια. Το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου είναι ταξίδι στην Ατλαντίδα. Δεν συνδέει την Μάγιας να Ατλαντίς καθόλου. Δεν έχει μέχρι τη σελίδα 266 κάνουν να αναφέρουν την Μάγια πολιτισμού και τότε τίποτα δεν σχετικά με προφητικό το Ημερολόγιο του σχεδιασμού ... οι συγγραφείς φαίνεται να πιστεύουν ότι είχε κυρίως να κάνει με τη φύτευση των καλλιεργειών ...]

Έχετε εξακολουθούν να πιστεύουν ότι "που σε πέτρα", το ίδιο όπως το έκανε για σας, πριν να παρακολουθήσει τα βίντεο;

Στην πραγματικότητα, ναι ... ακόμα περισσότερο! Δεν είναι αλήθεια », γραμμένο σε πέτρα» που θέλω να πω? Μάλλον γραπτή, στην αρχική πέτρα του Ιδρύματος της Γης. Νομίζω ότι τώρα είναι πάντοτε. Μόλις το ένα είναι σε θέση να ξεπεράσουν χρόνου »ως σκεφτόμαστε ότι ... (να θυμηθούμε ότι ο χρόνος είναι μόνο μια μέτρηση των αλλαγών και ότι η αλλαγή είναι σταθερά συνδεδεμένο με την πραγματικότητα 3D) ... τότε ένα είναι σε θέση να προεκτείνουν Τώρα ως μελλοντικό συμβάν »? αν αυτό έχει νόημα. Με άλλα λόγια ... από το Ίδρυμα της Γης, Universal Ακολουθίες (της βαρύτητας δονήσεις, φως δονήσεις, Universal ΔονήσειςGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές έχουν θέσει σε κίνηση και Διά Vibrational Ακολουθίες είναι ό, τι είναι γραμμένο σε .... πέτρα και εκείνων Διαχρονικό Universal Vibrational Συχνότητες έπαιξε στο Κοσμικό Ακολουθία Τώρα είναι αυτό που μας ενδιαφέρει στον Πλανήτη Γη ...

.... Διαφορετικά, θα πρέπει να επηρεάζει την καθολική Δονήσεις τους εαυτούς μας και θα πρέπει να μεταβάλλεται συνεχώς και σε ένα Σύμπαν της διαρκούς αλλαγής ... που απλά δεν θα μπορούσε να συμβεί τώρα, θα μπορούσε να είναι!;

Κάρμα δεν είναι πάντοτε άμεσα ...
... αλλά είναι πάντα

Mind δημιουργεί την άβυσσοHindu Devotional Bhagan ...
Hindu Devotional Bhagan ...την καρδιά διασχίζει

Τελευταία επεξεργασία από το theinfiniteone? 08-22-2009 σε 624..
theinfiniteone está offline  
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον theinfiniteone για αυτό το χρήσιμο Post:
Ουσία (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27 PM  
Super κράτη
Συντονιστής
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81

Essence's Avatar

Activity Longevity
14/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1126
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 4
Ευχαριστήθηκε 1.158 Φορές σε 638 Posts
Essence is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο theinfiniteone View Post

Στην πραγματικότητα, ναι ... ακόμα περισσότερο! Δεν είναι αλήθεια », γραμμένο σε πέτρα» που θέλω να πω? Μάλλον γραπτή, στην αρχική πέτρα του Ιδρύματος της Γης. Νομίζω ότι τώρα είναι πάντοτε. Μόλις το ένα είναι σε θέση να ξεπεράσουν χρόνου »ως σκεφτόμαστε ότι ... (να θυμηθούμε ότι ο χρόνος είναι μόνο μια μέτρηση των αλλαγών και ότι η αλλαγή είναι σταθερά συνδεδεμένο με την πραγματικότητα 3D) ... τότε ένα είναι σε θέση να προεκτείνουν Τώρα ως μελλοντικό συμβάν »? αν αυτό έχει νόημα. Με άλλα λόγια ...από το Ίδρυμα της Γης, Universal Ακολουθίες (της βαρύτητας δονήσεις, φως δονήσεις, Universal Δονήσεις) Έχουν θέσει σε κίνηση και Διά Vibrational Ακολουθίες είναι ό, τι είναι γραμμένο σε .... πέτρα και εκείνων Διαχρονικό Universal Vibrational Συχνότητες έπαιξε στο Κοσμικό Ακολουθία Τώρα είναι αυτό που μας ενδιαφέρει στον Πλανήτη Γη ...

....Διαφορετικά, θα πρέπει να επηρεάζει την καθολική Δονήσεις τους εαυτούς μας και θα πρέπει να αλλάζει συνεχώς και σε ένα Σύμπαν της διαρκούς αλλαγής ... που απλά δεν θα μπορούσε να συμβεί τώρα, θα μπορούσε να είναι!;
Χαιρετισμούς,

Καταλαβαίνω, ή τουλάχιστον νομίζω ότι καταλαβαίνω τι λέτε ... lol
Αν ερμηνεύω σωστά, λέτε το συνολικό σχέδιο παιχνίδι είναι αυτό που είναι "που στην πέτρα", και αυτό οφείλεται, και λόγω της βαρύτητας δονήσεις, φως δονήσεις, κλπ. όπως υπάρχουν στο Σύμπαν μας, όπως και το πώς οι αλληλεπιδράσεις τους δημιουργούν στο Σύμπαν μας? αλλά οι λεπτομέρειες για το πώς θα επιτευχθεί το προβλεπόμενο τέλος για τη συνολική παιχνίδι δεν έχει οριστεί σε πέτρα. Αυτό είναι όπου Ελεύθερη Βούληση μας έρχεται στο παιχνίδι. Είναι αυτό σωστό;

Αυτή είναι μια ιδέα που μπορώ να συμφωνήσω με σχεδόν.

Νιώθω / νομίζω / πιστεύω (από την προσωπική μου άποψη) ότι υπάρχει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα με το συνολικό παιχνίδι ότι η Universal Λογότυπα μας σχεδιάστηκε από το πότε η συνείδηση είναι ότι μας Σύμπαν τέθηκε σε φυσική ύπαρξη.
Νιώθω / νομίζω / πιστεύω αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα με το συνολικό παιχνίδι, μάλιστα ακόμη και το σκοπό της συνολικής ίδιο το παιχνίδι γεννήθηκε του, και σε συνδυασμό με τους λόγους και τις αλληλεπιδράσεις με σφαίρες εμείς, ως τρίτη διαστάσεων όντα, δεν μπορεί καν να φανταστούμε.
Πιστεύω / σκέφτονται / πιστεύουν αυτό είναι ο πραγματικός σκοπός του κόσμου μας και ο πραγματικός σκοπός και το λόγο εμείς, ως πνευματικά όντα, (δηλαδή κομμάτια της κοσμικής / μας Universal Λόγος), συμφώνησε να ενσαρκώσει το πυκνό φυσικό όντα.
Πιστεύω / νομίζω / πιστεύω ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα έχει επιχειρήσει πολλές φορές στο παρελθόν και κάθε φορά ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.
Νομίζω / πιστεύω / ότι αυτό δεν έχει συμβεί μόνο στο επίπεδο του τρίτου διαστάσεων επίπεδο της ύπαρξής μας, αλλά και για πολλά άλλα επίσης.
Νιώθω / νομίζω / πιστεύω ότι αυτό, μας διάσταση, είναι η τελευταία σε μια μακρά σειρά, από αυτό που θα αντιλαμβάνονταν του ως πραγματικότητα, να έρθουν σε ευθυγράμμιση με αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα της συνολικής παιχνίδι? Τουλάχιστον σε αυτό το κεφάλαιο / τμήμα της το συνολικό παιχνίδι.
Κάνω επίσης την αίσθηση / νομίζω / πιστεύω ότι η συνείδηση είναι το ότι έχουν γενική Λόγου μας θα ήταν, (και μπορούν .... Θυμόμαστε, Είναι πολύ ελεύθερη θέλησε ατομική συνείδηση Όντας), αλλάξτε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το συνολικό παιχνίδι ανά πάσα στιγμή αν με την απέραντη σοφία του που έκρινε αναγκαίο να συμβάλει στη βελτίωση των εν λόγω βασίλεια που υφίσταται στο πλαίσιο που δεν γνωρίζουμε ή έχουμε καταλάβει, όπως υπάρχουν σε σφαίρες μας της πυκνότητας.

Είναι προς αυτή την κατεύθυνση και από αυτήν την προοπτική και την πραγματικότητα που θεωρώ / νομίζω / πιστεύω, πραγματικά τίποτα δεν είναι "που στην πέτρα». Δεν έχει ακόμη και σε Κοσμική / Universal επίπεδα της πραγματικότητας.

Σε μια πολύ πραγματική έννοια πιστεύω / νομίζω / πιστεύω η Μάγια προσπαθούν να μεταδώσει αυτή τη σοφία σε όλη την ανθρωπότητα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή τη συνομιλία, διότι προσέφερε την ευκαιρία που μου και την πίεσε να πάρω το χρόνο για να τεθούν "σε χαρτί», (όπως η παλιά παροιμία), το περίγραμμα για ένα άλλο κεφάλαιο του βιβλίου μου επί του παρόντος .

Σας ευχαριστώ ... ....

Περιμένω με αγωνία σου και άλλες σκέψεις σχετικά με αυτές τις έννοιες.

Namaste

Ουσία tha'ras Ka

Τελευταία επεξεργασία από Ουσίας? 08-26-2009 σε 06:47 PM..
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27 πμ  
Super κράτη
Συντονιστής
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81

Essence's Avatar

Activity Longevity
14/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1126
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 4
Ευχαριστήθηκε 1.158 Φορές σε 638 Posts
Essence is on a distinguished road

Όλες χαιρετισμούς,

Απλά ανταλλαγή ένα άρθρο από Calleman σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια και 9/9/9.

Απολαύστε .....

9.9.9. και η Μάγια Ημερολόγιο | Lightworkers.org

Namaste

Ουσία tha'ras Ka

Essence está offline  
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Ουσίας για αυτό το χρήσιμο Post:
LoLo113 (09-09-2009)

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Threads
Ξεκινήστε εδώ: Τι είναι Oneness, Oneness Κίνημα, Oneness Blessing (Deeksha) κλπ? Jonas1 Οποιοδήποτε είδος των θεμάτων που σχετίζονται με τη ζωή σας, την προσωπική ανάπτυξη ή την κατάσταση που θέλετε εξειδικευμένη βοήθεια για τ 22 11-06-2008 07:58 PM
Ξεκινήστε από εδώ! - Εισαγωγή στην πνευματική αφύπνιση & Earth Αλλαγές Jonas1 Συζητήστε και να μοιραστούν ή να ζητήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με την πνευματική αφύπνιση. 2 08-31-2008 12:42 AM

Ετικέτες
Ημερολόγιο, Ημερολόγια, Carl Johan Calleman, Συνείδηση, Cosmic Σχέδιο, Διαφωτισμού, 28 Οκτωβρίου 2011
Ημερολόγιο ,Ημερολόγια ,Carl Johan Calleman ,Συνείδηση ,Cosmic Σχέδιο ,Διαφωτισμού ,28 Οκτωβρίου 2011 ,

Thread Tools

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί να post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί να συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας είναι Εκτός χρήσης
Trackbacks είναι Σε λειτουργία
Pingbacks είναι Σε λειτουργία