Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Глобален единство Главна > Календар на маите & 2012
Блогове Членове Снимки Видео Goodies Често задавани въпроси Потребители Днешните постове Марк Форуми Прочети Канал

Календар на маите & 2012 Обсъждане и да споделят всичко за календар на маите и какво значение могат да имат 2012. »Start тук!

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Календар на маите & 2012

Тагове
Теми: Календар, Календари, Карл Йохан Calleman, Съзнание, Космическите план, Просвещение, 28-ми октомври 2011 година
Видео: Календар ,Календари ,Карл Йохан Calleman ,Съзнание ,Космическите план ,Просвещение ,28-ми октомври 2011 година ,

LinkBack Thread Инструменти
Old 08-22-2009, 02:55 AM  
Държавите
Senior Member
Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59
Activity: 71%Activity: 71%Activity: 71%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
10/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss670
Общо Мнения: 1
Благодаря: 805
Благодари 715 пъти в 386 Мнения
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012

Цитат:
Първоначално публикувано от Същност View Post
Приветствия theinfiniteone,

Имам само една минута, както сте наясно, но мислех, че бих искал да ви попитам, сега, че вие сте ги гледали на видео клипове от Drunvalo Melchizedeck и какво има да каже от името на маите хора, какво, ако нищо за мислене и вярвания, свързани с календар на маите и маса любимци реалност като цяло се е променило?

Имате ли все още вярват, че "определени в камъка" означава същото като да го е направил преди да гледани тези клипове?

Извинете ме ...... ", изписана в камък "......

Любов, Светлина и благословии

Намасте

Същност Ка tha'ras
нищо за мислене и вярвания, свързани с календар на маите и маса любимци реалност като цяло се е променило?

Едно нещо, което се е променило е, че ми скептицизъм около маите календар не е толкова видни, както е било преди ... Имам интуитивно известни, тъй като бях много млад, че нещо не е наред с начина на работата на дружествата ... и винаги са били малко недоумение, защо всички изглежда, че всичко е нормално ... така че най-вероятно няма да те удари колкото и странно за мен да се каже, че всяка частица от това, което има да каже Мелхиседек прави перфектни смисъл за мен ...
не че аз разбирам всичко, което има предвид... Аз не ... но има смисъл ... Това, че хопи са маите ..., че те не преминават Берингов проток като веднъж ... вярвали, че техния произход са били на Атлантида и др

[Интересно заобиколят: Имам доста стари Readers Digest право Последно Загадките на света. На корицата е снимка на маите календара. Първата глава в книгата е Пътуване до Атлантида. Той не свързва маите на Атлантида на всички. Не и докато страница 266 те посочват Цивилизацията на маите и след това нищо за Пророчески дизайн на календарна ... авторите изглеждаше да мисля, че е най-вече да правя с култура засаждане ...]

Имате ли все още вярват, че "определени в камъка" означава същото като да го е направил преди да гледани тези клипове?

Всъщност, да ... още повече така! Тя не е наистина ", написани на камък", че искам да кажа-скоро написани на Оригинален Камък на Фондацията на Земята. Мисля, че сега е винаги. След като човек е способен да надхвърлят времето ", както ние мислим за това ... (помните, че времето е само за измерване на промяна и тази промяна е константа в реалността 3D) ... тогава човек е способен да се екстраполира Сега като "бъдещо събитие"; ако това прави никакъв смисъл. С други думи ... от фондацията на Земята, Universal редици (от гравитационното вибрации, леки вибрации, Универсален Вибрации) са определени в движение, и тези, Вибрационна редици са това, което е писано в камък .... и тези Timeless Универсален Вибрационна Честотите мачове, играли се в космическото Последователност на сега са това, което ни засяга на планетата Земя ...

.... в противен случай ние ще да се отрази на Всеобщата себе си вибрации и те ще бъдат постоянно променящия се и във вселената на постоянна промяна ... че просто не може да се случи сега, може да го!?

Карма не винаги е неотложен ...
... но тя винаги е

Mind създава пропаст...
...сърцето пресича

Последно редактиран от theinfiniteone; 08-22-2009 в 01:35 ч...
theinfiniteone está offline  
Следния потребител казва Благодаря ви за theinfiniteone За това полезно мнение:
Същност (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27 ч.  
Супер държави
Модератор
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Общо Мнения: 3
Приветствия Сладки сестра Kath,
Аз просто искам да кажа, благодаря ви за споделяне на невероятно приключение с нас.
Essence is on a distinguished road

Re: Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012

Цитат:
Първоначално публикувано от theinfiniteone View Post

Всъщност, да ... още повече така! Тя не е наистина ", написани на камък", че искам да кажа-скоро написани на Оригинален Камък на Фондацията на Земята. Мисля, че сега е винаги. След като човек е способен да надхвърлят времето ", както ние мислим за това ... (помните, че времето е само за измерване на промяна и тази промяна е константа в реалността 3D) ... тогава човек е способен да се екстраполира Сега като "бъдещо събитие"; ако това прави никакъв смисъл. С други думи ...от фондацията на Земята, Universal редици (на гравитационното вибрации, леки вибрации, Универсален Вибрации), Са определени в движение, и тези, Вибрационна редици са това, което е писано в камък .... и тези Timeless Универсален Вибрационна Честотите мачове, играли се в космическото Последователност на сега са това, което ни засяга на планетата Земя ...

....В противен случай ние ще да се отрази на Всеобщата себе си вибрации и те ще бъдат постоянно променящите се и във вселената на постоянна промяна ... че просто не може да се случи сега, може да го!?
Поздравления,

Аз разбирам, или поне аз мисля, че разбирам какво говорите ... LOL
Ако тълкувам правилно, ти казват на цялостен план игра е това, което е ", определени в камък", и това се дължи на, и благодарение на гравитационното вибрации, леки вибрации и др, както те съществуват в нашата Вселена, както и как техните взаимодействия създаде в нашата Вселена, но подробности за това как ние постигане на предписаната крайна за цялостната игра не е непоклатим. Това е мястото, където нашата свободна воля да влезе в игра. Вярно ли е?

Това е понятие, мога почти съгласни с.

Чувствам / мисля / вярвам (от моята лична гледна точка), че е желан резултат на цялостната игра, която ни Универсален Логос замислена от когато съзнанието, че нашата Вселена е влязъл в физическо състояние.
Чувствам / мисля /, че това желаните резултати за цялостната игра, всъщност дори и целите на общата игра е роден на себе си, така и във връзка с причините и взаимодействия с царствата ние, като трети тримерно хора, не мога дори да си представим.
Аз се чувствам / мисля /, че това е истинската цел на нашата Вселена и истинската цел и причина ние, като духовни същества, (т.е. броя на нашите Космическите / Universal Логос), се съгласи да се преродят като плътен физически същества.
Аз се чувствам / мисля / смятат, че желаните резултати е опит на няколко пъти и всеки път, преди да е паднал къс.
Чувствам / мисля /, че това е имало не само на нивото на нашето трето тримерно плоскост на съществуване, но на много други също.
Чувствам / мисля / смятат, че това, нашето измерение, е последната от дълга поредица от това, което ние ще възприемаме като на реалности, за да влезе в привеждането в съответствие с тази желания резултат от цялостната игра; най-малко в тази глава / сегмент от общата игра.
Аз също се чувствам / мисля / смятат, че съзнанието, че е на живот на Universal ще Логос (и може да .... Спомням, той също е свободна воля отделни бъдеш в съзнание), промяна на желаните резултати за цялостната игра по всяко време ако в Неговата безкрайна мъдрост, която счете за необходимо за доброто на тези области тя съществува в рамките на тази Ние не знаем, или както ние разберат съществува в нашата сфери на плътност.

Именно в този смисъл и от тази гледна точка и реалност, че се чувствам / мисля / вярвам, наистина нищо не е ", определени в камък". Дори и най-Cosmic / Universal нива на реалността.

В един съвсем реален смисъл аз чувствам / мисля / вярвам, че Мая се опитва да разпространява тази мъдрост на цялото човечество.

Искам да ви благодаря за този разговор, защото ми е дадена възможност и накара ме да се предприемат време се поставя "на хартия", (тъй като старата се казва), контура за още една глава в книгата, аз съм в момента работи върху .

Благодаря ви ... ....

Аз тревога очакват твое и други мисли по тези понятия.

Намасте

Същност Ка tha'ras

Последно редактиран от Същност; 08-26-2009 в 06:47 ч...
Essence está offline  
Old Re: Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012  
Супер държави
Модератор
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Общо Мнения: 3
Приветствия Сладки сестра Kath,
Аз просто искам да кажа, благодаря ви за споделяне на невероятно приключение с нас.
Essence is on a distinguished road

Само споделяне на една статия от Calleman за календар на маите и 9/9/9.

Поздрави всички,

Насладете се .....

9.9.9. и на маите Календар | Lightworkers.org

(09-09-2009)

Намасте

Същност Ка tha'ras

Essence está offline  
Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение:
LoLo113 Космическите план

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Старт тук: Какво е единство, единство движение, единство благословение (deeksha) и т.н.? Jonas1 Специфични въпроси 22 11-06-2008 07:58 ч.
Старт тук! - Въведение към духовното пробуждане на Земята & Промени Jonas1 Духовно пробуждане 1 08-31-2008 12:42 ч.

Тагове
Календар, Календари, Карл Йохан Calleman, Съзнание, 28-ми октомври 2011 година, Просвещение, Космическите план
Календар ,Календари ,Карл Йохан Calleman ,Съзнание ,28-ми октомври 2011 година ,Просвещение , ,

Thread Инструменти

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 10:20 ч..

Автоматични преводи доставени от НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google