Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Календар на маите & 2012 Обсъждане и да споделят всичко за календар на маите и какво значение могат да имат 2012. »Start тук! |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
Календар на маите & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
|
|
LinkBack | Thread Инструменти |
| Следния потребител казва Благодаря ви за theinfiniteone За това полезно мнение: | Същност (08-26-2009) |
|
|
||||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Приветствия Сладки сестра Kath,
Аз просто искам да кажа, благодаря ви за споделяне на невероятно приключение с нас.
![]() |
Re: Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012Цитат:
Аз разбирам, или поне аз мисля, че разбирам какво говорите ... LOL Ако тълкувам правилно, ти казват на цялостен план игра е това, което е ", определени в камък", и това се дължи на, и благодарение на гравитационното вибрации, леки вибрации и др, както те съществуват в нашата Вселена, както и как техните взаимодействия създаде в нашата Вселена, но подробности за това как ние постигане на предписаната крайна за цялостната игра не е непоклатим. Това е мястото, където нашата свободна воля да влезе в игра. Вярно ли е? Това е понятие, мога почти съгласни с. Чувствам / мисля / вярвам (от моята лична гледна точка), че е желан резултат на цялостната игра, която ни Универсален Логос замислена от когато съзнанието, че нашата Вселена е влязъл в физическо състояние. Чувствам / мисля /, че това желаните резултати за цялостната игра, всъщност дори и целите на общата игра е роден на себе си, така и във връзка с причините и взаимодействия с царствата ние, като трети тримерно хора, не мога дори да си представим. Аз се чувствам / мисля /, че това е истинската цел на нашата Вселена и истинската цел и причина ние, като духовни същества, (т.е. броя на нашите Космическите / Universal Логос), се съгласи да се преродят като плътен физически същества. Аз се чувствам / мисля / смятат, че желаните резултати е опит на няколко пъти и всеки път, преди да е паднал къс. Чувствам / мисля /, че това е имало не само на нивото на нашето трето тримерно плоскост на съществуване, но на много други също. Чувствам / мисля / смятат, че това, нашето измерение, е последната от дълга поредица от това, което ние ще възприемаме като на реалности, за да влезе в привеждането в съответствие с тази желания резултат от цялостната игра; най-малко в тази глава / сегмент от общата игра. Аз също се чувствам / мисля / смятат, че съзнанието, че е на живот на Universal ще Логос (и може да .... Спомням, той също е свободна воля отделни бъдеш в съзнание), промяна на желаните резултати за цялостната игра по всяко време ако в Неговата безкрайна мъдрост, която счете за необходимо за доброто на тези области тя съществува в рамките на тази Ние не знаем, или както ние разберат съществува в нашата сфери на плътност. Именно в този смисъл и от тази гледна точка и реалност, че се чувствам / мисля / вярвам, наистина нищо не е ", определени в камък". Дори и най-Cosmic / Universal нива на реалността. В един съвсем реален смисъл аз чувствам / мисля / вярвам, че Мая се опитва да разпространява тази мъдрост на цялото човечество. Искам да ви благодаря за този разговор, защото ми е дадена възможност и накара ме да се предприемат време се поставя "на хартия", (тъй като старата се казва), контура за още една глава в книгата, аз съм в момента работи върху . Благодаря ви ... .... Аз тревога очакват твое и други мисли по тези понятия. Любов, Светлина и благословии Намасте Същност Ка tha'ras Последно редактиран от Същност; 08-26-2009 в 06:47 ч... |
|||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Приветствия Сладки сестра Kath,
Аз просто искам да кажа, благодаря ви за споделяне на невероятно приключение с нас.
![]() |
Само споделяне на една статия от Calleman за календар на маите и 9/9/9.Поздрави всички,
Насладете се ..... 9.9.9. и на маите Календар | Lightworkers.org (09-09-2009) Любов, Светлина и благословии Намасте Същност Ка tha'ras |
||||||||||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение: | LoLo113 Космическите план |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Старт тук: Какво е единство, единство движение, единство благословение (deeksha) и т.н.? | Jonas1 | Специфични въпроси | 22 | 11-06-2008 07:58 ч. |
| Старт тук! - Въведение към духовното пробуждане на Земята & Промени | Jonas1 | Духовно пробуждане | 1 | 08-31-2008 12:42 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
|
|
|
|