|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Global Oneness Sitemap Linkovi na zanimljiv sadržaj na Global Oneness. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Super Član
Moderator
|
Global Prayer .......Pozdrav za sve moje duhovne Kin,
U vena na konac pod naslovom "masa misli eksperiment", ja sam htjela podijeliti ovo malo informacija. Ova večer od 8-9p.m. istočni / US vrijeme i Sally James Redfield će se drži svoje Global Prayer Project. Ova vizualizacija tjedna molitva je smanjenje globalne vojne napetosti. Za sve koji bi mogli biti zainteresirani za sudjelovanje ovdje je link za informacije i kako to spojiti. Untitled Document Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi da vas sve, Namaste Essence |
||
|
|
|
| Nakon 3 Users Say Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: |
![]() |