|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Životné prostredie a trvalo udržateľný Čo môžeme urobiť pre zastavenie vykorisťovanie planéty? |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Z kosenie trávnikaPremýšľal som o tom po najdlhšiu dobu, a tam je človek, na mojom bloku sa psom pero v ich dvore (vidím zo svojej vlastnej trávnik). Len som stále myslela, že odídu pero nechať trávu rast divoká, som zvedavý, či robia rovnaké so svojím životom ako to robia pre svojich domácich miláčikov?
|
||
|
|
|
![]() |