|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Okoliš i održivi razvoj Što možemo učiniti za zaustavljanje iskorištavanja planete? |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Out košenje travnjakaBio sam razmišljati o tome za najduže vrijeme i postoji osoba na moj pas blok s olovkom u dvorištu (mogu vidjeti iz mog travnjaka). JA pravedan je zadržao misleći da ostavite koji pen to pustiti trava raste divlje, ja čuditi ako rade isto sa svojim životom kao što to rade za svoje kućne ljubimce?
|
||
|
|
|
![]() |