|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Životní prostředí a udržitelný Co můžeme udělat pro zastavení vykořisťování planety? |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Z sekání trávníkuPřemýšlel jsem o tom po nejdelší dobu, a tam je člověk, na mém bloku se psem pero v jejich dvorku (vidím ze své vlastní trávník). Jen jsem pořád myslela, že odejdou pero nechat trávu růst divoká, jsem zvědavý, jestli dělají stejné se svým životem jako to dělají pro své domácí mazlíčky?
|
||
|
|
|
![]() |