Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

??   Глобальне співтовариство Єдності > Сонник > Мрія обмін

Мрія обмін Що тобі снилося минулої ночі? Поділіться своїми мріями і обговорити їх з іншими значеннями.

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Dreams , ВЕРНО
Відео: Dreams , ВЕРНО ,

??

Linkback Мрії, які збулися Мрії, які збулися
? 11-15-2008, 12:59 вечора   #1 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 1025, Level: 18Points: 1025, Level: 18Points: 1025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin ???

Activity Longevity
0/20 16/20
Today ??
0/0 sssssss75
?: Байрон-Бей
Поблагодарили 16 раз в 12 повідомленнях
Eilt Druin is on a distinguished road

Мрії, які збулися

Мені було цікаво, якщо хто з вас тут ніколи не було мрією про подію або серії подій, які фактично збулася, після мріяв, щоб ви пам'ятаєте? Я не хочу сказати, як дежа вю, але фактичне мрія передчуття? Я думаю, що ці види снів дуже рідкісні, і я був би здивований і дуже цікаво, якщо кожен з вас.

<!-- END TEMPLATE: postbit_onlinestatus -->

</td>

<td class= Dreams that have come true???
? 11-15-2008, 05:39 PM   #2 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner ???

Activity Longevity
0/20 13/20
Today ??
0/0 ssssss103
Поблагодарили 28 раз в 17 повідомленнях
EuroLearner is on a distinguished road

Re: мрії, які збулися

Я ніколи не мріє, як це, хоч і відбулися деякі сни, які я хотіла б, щоб збулися! На жаль, сила волі тільки здається, не роблять цього справи.
EuroLearner est

</td>

? 11-17-2008, 11:50 ранку   #3 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 2625, Level: 33Points: 2625, Level: 33Points: 2625, Level: 33

Serenity ???

Activity Longevity
0/20 18/20
Today ??
0/0 ssssss186
Поблагодарили 40 раз в 28 повідомленнях
Serenity is on a distinguished road

У мене була мрія, як це, але не на довгий час. Коли я був молодшим, я думаю, я був у більшу відповідність з деякими прихованими повноваженнями і літаки. Я б мріями, що потім буде проходити протягом тижня або двох, але вони ніколи не були дуже струс грунту мрії. Прості речі, як хтось падає чи хто буде в кінцевому підсумку як пара. Я ще в школі, то я думаю, що вони були дуже незрілими мрії.
Serenity est

</td>

? 11-18-2008, 05:10 AM   #4 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member

Eilt Druin ???

Activity Longevity
0/20 16/20
Today ??
0/0 sssssss75

Спасибо за ваш обмін досвідом Serenity. Це дуже цікава. Чи були ви, можливо, трохи психічну, як дитина в інших областях, як добре, або він застосовується тільки до вашої мрії?

</td>

? 12-03-2008, 01:14 AM   #5 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000 ???

Activity Longevity
0/20 11/20
Today ??
0/0 ssssssss8
?: Ньюрі
Поблагодарили 2 раз в 2 повідомлень
blue0000 is on a distinguished road

Я був досвід preminitions, так як я був дитиною, хоча й вихідцями з католицьких родин у сільській Ірландії я ніколи не розвивати цю здатність і бути більш уважним знаки, а з 2002 року моя родина зазнали тримісний смерті, яке я бачив у сні або в баченні за два тижні до і після цього стали більш чутливі в розпізнаванні ознак і їм завжди намагаємося розвивати це через медитацію т.д. .. Так що мій повідомити, що може здатися вам, як, може бути, "De Ja Vu ', дайте йому Деякі думали, що також може бути хтось намагається сказати вам що-небудь!

Надія це enlightnening!

?? 12-03-2008 01:18 AM ? blue0000?.
blue0000 est

</td>

? 12-03-2008, 01:28 PM   #6 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member

Eilt Druin ???

Activity Longevity
0/20 16/20
Today ??
0/0 sssssss75

Привіт сині, так, що є досить інформативний, спасибо за обмін! Я отримую проблиски "дежа вю", але вони не передчуття майбутнього, але, скоріше, повторення в даний момент. Але такого бачення, що ви говорите про звук для мене як реальні угоди. Я думаю, що навчання, щоб стати більш вразливими до вашої здатності це добре робити - до тих пір, як Ви маєте право це ручка і це не дає вам непотрібного стресу!

</td>

? 12-03-2008, 06:36 PM   #7 (Постійне посилання)
PWC
Користувач
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC ???

Activity Longevity
0/20 11/20
Today ??
0/0 sssssss18
Thanked 0 Times у 0 повідомлень
PWC is on a distinguished road

Eilt,

Я, починаючи спостерігаючи за моєї мрії, коли я сказав колезі, що я мрію про неї та її сином живопису підвал "hawthore жовтий". Вона була вражена, тому що ніч, перш ніж вона була у неї в будинку сина і він був переробити його в підвал Hawthorne жовтий. З тих пір я спостерігав за моєї мрії більш уважно. З мого досвіду моєї мрії дуже загадковий і майже головоломки, щоб зрозуміти їх. У мене була одна мрія вовків (це смерть), яке дати (місяць / рік) в ній і в той самий сон дерево впало на мій будинок (удар для мене). Мій батько помер кроком на цей місяць і рік, і це було великий вплив на моє життя. У мене була інша мрія дерева (коріння кошти родини) дроблення старого будинку neibors (Fallin на будинку засоби впливу до цієї сім'ї), я дізналася кілька місяців після цього сну їх дочка трагічно загинув. Таким чином, з часом я бачу conections але з мого досвіду це не завжди дуже ясно, що вони означають, але якщо ви приділіть увагу і стежити за його структури можуть допомогти.
PWC est

</td>

? 12-04-2008, 02:09 AM   #8 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000 ???

Activity Longevity
0/20 11/20
Today ??
0/0 ssssssss8
?: Ньюрі
Поблагодарили 2 раз в 2 повідомлень
blue0000 is on a distinguished road

Привіт Еліт, Їм дуже радий, що зустрів тебе всі свої великі .. Я тільки що приєдналася і відчувати свою велику поділитися нашим experences. Я завжди "чутливі" Може бути, тим більше, як дитина, тому що я думаю зараз, а не прийняти те, що я бачу і вважаю, зараз я думаю, що ускладнює його вивчення повідомлень багато, і я думаю, зробити повідомлення більш загадковими. Я можу бути в будинку, в перший раз, і я можу відчувати або навіть іноді чути наявності чи коли-небудь я хотів отримати те, що я міг би описати як моментальний знімок того, як будинок виглядав в інший час. Їм як раз збирався сказати це PWC Я думаю, що це для вас чи, може бути, ваш друг, який зробив підвалі жовтий, як їм бачачи, що почуття звернено я Theres жінки сміялися і IM вигляді жовтої Я відчуваю це може бути і його дивного У мене таке відчуття Може бути, я своєї бабусі розповідали показали річчю Thats Далі 'М' пройшло з деякими обмеженнями в області грудей, я вважаю, що це не так давно в червні / липні я відчуваю, не від інфаркту, а від чогось, може бути, що пов'язані з легкою як їм були даючи відчуття важче дихати. вона хоче сказати, що вона Престолу хлопчик бачить хлопчика, і що вона дивиться на нього! і просто сказати, що вона в порядку, але не впевнені у жовтій кімнаті в тіньовий, але сміються .... це здається дуже любляча жінка любить життя і веселощі Вона думає, що це має бути зроблено Plain White скрасити є щось про лютий - говорив буду там їм було показано роз висловлюють любов. Мені шкода залишати це, але я відчув, я повинен був сказати це і так просто хотів передати це я продовжую отримувати голоси для сортування поручні. Thats It! Всього лише треба було пройти з цього сподіваюся, що Ви можете зрозуміти це! однак вважає, ви повинні знати ....
blue0000 est

</td>

? 12-04-2008, 03:12 AM   #9 (Постійне посилання)
PWC
Користувач
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC ???

Activity Longevity
0/20 11/20
Today ??
0/0 sssssss18
Thanked 0 Times у 0 повідомлень
PWC is on a distinguished road

Синій,

Вау ... Це було дивно. "М", що в минулому це тітці, що я був дуже близький. Aniversery це смерть вітчим (I Dream говорили о), яка протягом кількох тижнів .... смішний жовтий ... У ніч перед моїм вітчим помер ... У мене була мрія про жовті квіти і отримав електронної пошти, жовтий і щастя. Вітчим був найщасливішою людиною, якого я коли-небудь зустрічав. М пройшли від раку легенів, і вона любила повеселитися, але він не останній. На даний момент моя спальня (заштриховані) знаходиться в процесі видалення шпалер і я думав про жовтої. М ніколи не подобалися будь-які кольори на стінах і запропонувати білих brigtening кімнату звучало як-то вона скаже. Я не впевнений, що це відбудеться в лютому ви отримаєте відчуття, що це таке? ..

Велике спасибі за це повідомлення ... я дійсно ціную це.

PWC
PWC est

</td>

??

Мрії, які збулися?
? Мрії, які збулися ? ? Останнє повідомлення
Початок тут! Введення в Сонник Jonas1 Мрія обмін 91 10-22-2009 07:16 AM
Любов & Стосунки: Де знайти справжню любов Editor Новини - Релігія 0 11-07-2008 02:10 AM
Mooji - істинна релігія Jonas1 Відео - Духовність 0 08:40 PM 08:36 PM
Деякі міркування Сорок років Dreams RonPrice Мрія обмін 1 08-27-2008 02:13 PM
Тамі до Симона: Прозорий бізнес і свідомого капіталізму - Тамі Симон, Sounds True Jonas1 Відео - Глобальний Єдності 0 05-18-2008 05:30 PM

Мітки
Dreams , ВЕРНО
Dreams , ВЕРНО ,

Мрії, які збулися
Мрії, які збулися

Мрії, які збулися
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути ?
?? HTML?

Мрії, які збулися?Мрії, які збулися?? 05:14 PM?

Завдяки НЛП-ER користуватися автоматичний переклад