Bunu henüz bizim toplum ile kayıtlı değil gibi görünüyor. Lütfen burayı tıklayın kayıt için ...

Global Oneness Community          
Otomatik çevirileri tarafından yapılan Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Küresel Oneness Toplum > Rüya yorumu > Dream paylaşımı
Üye ol Bloglar Makaleler Fotoğraflar Videos Hediyeler SSS Üye Bugünün Mesajlar Aramak Bugünün Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Sohbet Odası

Dream paylaşımı Ne dün gece rüya mı? Paylaşın rüyalar ve diğerleri ile bunların anlamları tartışmak. »Start here!

Hızlı Haberler
Welcome Küresel Oneness Topluluğa! Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için: Forum Anasayfa, Sosyal Gruplar, Bloglar, Makaleler, Fotoğraflar, Videos, Video Arama, İletişim, SSS , Istatistikleri. İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!

Not: Bu reklam kayıtlı üye için görüntülenen değildir

Etiketler
Konular: Dreams , Doğru
Videos: Dreams , Doğru ,

Reply

LinkBack Konu Araçları Ekran Modu
Old 11-15-2008, 01:59   #1 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Yer: Byron Bay
Teşekkür 18 Defa 13 Mesaj
Eilt Druin is on a distinguished road

Rüyalar gerçek geldi

Sizden burada hiç bir olay ya da aslında gerçek gelen olayların bir dizi bir hayal olmuştur sonra o hayal Ben, bunu hatırlıyorum merak ediyorum? Bir deja vu gibi, ama gerçek bir önsezi rüya demek değil mi? Ben bu tür rüyalar çok nadir ve düşünüyorum ben sürpriz olacak ve oldukça ilgi varsa sen var.
Old 11-15-2008, 06:39   #2 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Teşekkür 28 Defa 17 Mesaj
EuroLearner is on a distinguished road

Re: bu doğru geldi Dreams

Bu gibi bir hayalleri olduğunu hiç, ama orada ben gerçek olduğu isterdi bazı rüyalar olmuştur! Ne yazık ki, bu durumda yapmak değildi edecek tek başına iktidara.
EuroLearner está offline   Reply With Quote
Old 11-17-2008, 12:50   #3 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Thanked 40 Times in 28 Mesaj
Serenity is on a distinguished road

Ben uzun zamandır bu değil gibi rüyalar için kullanılır. Ne zaman küçüktü, ben bazı gizli güçler ve uçak uyumlu olarak daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ben daha sonra bir iki hafta içinde yapılacağını söyledi ama onlar çok toprak rüyalar sallayarak asla hayalleri olurdu. Birisi düşme gibi basit şeyler ya da bir çift olarak sonuna kadar gidiyordu. Hala okulda o yüzden çok olgunlaşmamış olduğunu düşünüyorum hayalleri vardı.
Serenity está offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 06:10   #4 (permalink)
Üye
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Serenity Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. That's quite fascinating. Belki de diğer alanlarda bir çocukken de, biraz psişik mıydınız veya yalnızca rüyalar için geçerli mi?
Old 12-03-2008, 02:14   #5 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Yer: Newry
Teşekkür 2 Times in 2 Posts
blue0000 is on a distinguished road

I have been deneyimlerini preminitions beri ben bir çocuk kırsal İrlanda i Katolik bir aileden geliyor olsa ve daha fazla işaret farkında ama bu yeteneği geliştirmek için var asla 2.002 ailem hangi i bir rüya ya da vizyon görülen bir üçlü ölüm deneyimli beri iki hafta önce zira bu daha fazla işaret tanımada alıcı haline gelmiştir ve im her zaman meditasyon vs .. bu geliştirmeye çalışıyorum bu yüzden benim ne için belki bir 'de ja vu', bazıları da kimse bir şey söylemeye çalışıyor olabileceğini düşündüm vermek gibi görünse tavsiye!

Umarım bu enlightnening olduğunu!

Blue0000 Last edited by; 12-03-2008 de 02:18..
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:28   #6 (permalink)
Üye
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Çok aydınlatıcı bir merhaba mavi, evet, paylaşım için teşekkür ederiz! I Glimpses olsun deja vu ama onlar geleceğin premonitions değil, mevcut an daha ziyade bir tekrarlayın. Ama vizyonları ve tür hakkında ses bana gerçek anlaşma gibi konuşuyorsun. Ben daha fazla yetenek için alıcı olmayı öğrenme sizce iyi bir şey - sürece hepsini işleyebilir ve size gereksiz stres vermemektedir!
Old 12-03-2008, 07:36   #7 (permalink)
PWC
Üye
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Teşekkür 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Eilt,

Ben bir başlangıç bir işbirliği söyledim ben o rüya işçisi Rüyalarımda izlerken onu ve oğlunu bodrum "hawthore sarı boya". Diye şaşırdım, çünkü gece önce ona oğulları evde ve o hawthorne sarı yılında bodrum redoing oldu. O zamandan beri daha yakından Rüyalarımda izliyor edilmiştir. Rüyalarımda çok gizli olan benim deneyimlerinden ve neredeyse onları anlamaya bir bilmece olduğunu. Ben kurt olan (ay / yıl) içinde tarihleri vardı ve aynı rüyada bir ağaç evime Doğum (etkisi bana düştü (anlamı ölüm)) bir rüya gördüm. Benim adıma babam öldü o ay ve yıl ve bu benim yaşam üzerinde büyük bir etkisi oldu. Ben bir ağaç (kök anlamına gelir aile) eve (fallin eski bir evin neibors ezme başka bir rüya gördüm ki ailesine) etki anlamına gelir, ben onların kızı trajik biçimde öldü rüya birkaç ay sonra öğrendim. Bu yüzden, zaman I conections görüyorum ama benim deneyimlerinden her zaman çok ne demek olarak ancak açık eğer yardımcı olabilir desenler dikkat ve izle ödemek değildir.
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 03:09   #8 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Yer: Newry
Teşekkür 2 Times in 2 Posts
blue0000 is on a distinguished road

Hi Elit, Im gerçekten memnun bütün büyük ben .. sen karşılamıştır sadece katıldı ve bizim experences paylaşmak iyi hissediyorum. Ben her zaman daha çok çünkü şimdi düşünmek bir çocuk olarak çok ne görmek almak ve i şimdi i ve çok i mesajı inceleyerek Ben mesajı daha gizli yapmak bence karmaşık düşünmek inandığınız bir 'belki duyarlı olmuştur. Ben ilk defa ve i veya hissediyorum hatta bazen bir varlığı ya da bazen i duymak için bir evde i bir anlık olarak nasıl evde başka bir zaman baktı ne anlatabilir misiniz gibi olsun olabilir. Im sadece bu PWC Bu sizin ya da belki arkadaşınız için bodrum im what i çizilmiş hissi bir kadın gülüyor ve im sarı ben bu tuhaf i olabilir hissediyorum görmeye gidecekseniz görülmeye olarak Sarı yapmış olduğunu düşünüyorum söyleyecek hissine kapıldım onun belki büyükanne i gösterilen yıldönümü söylendi thats 'geliyor M' Bu uzun zaman önce Haziran ayında olmadığını hissediyorsanız göğüs bazı kısıtlama ile geçti / Temmuz Ben kalp krizi ama belki im olarak akciğer ile bağlı olan bir şeyden değil, hissediyorum nefes zor bulma hissi vermektedir. Masako görmek demek o ve çocuk gördüğü o onu arar çocuk istiyor! ve sadece o değil sarı oda emin değil ok say gölgeli ama hakkında o .... çok seven bir kadın görünüyor gülüyor hayat ve bunu düz beyaz orada da olduğunu aydınlatmak için yapılması gerektiğini düşünüyor eğlenceli seviyor Şubat ilgili bir şey - il söyleyerek orada gül aşk ifade gösterilmiştir im olabilir. Bu duygu ama ben aldım ve bu yüzden sadece bir ses korkuluk sıralamak söyleyerek almaya devam ediyorum bu geçmek istediğini söylemek zorunda bırakmak için üzüldüm. thats it! Sadece bu anlayabiliyorum umut bu geçmek zorunda kaldım! ama .... bilmek gerektiğini düşünüyordu
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:12   #9 (permalink)
PWC
Üye
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Teşekkür 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Mavi,

Wow ... That was amazing. "M", geçmiş bir teyze çok olduğu yakın olmasıdır. Aniversery benim üvey babası ile (dream i konuştum ölüm hakkında) bir kaç hafta içinde .... komik sarı ... geceyi benim üvey önce ölmüş olduğunu ... Ben sarı çiçeklerle ilgili bir rüya gördüm ve bir alındıysa e-posta sarı mutluluğudur. Üvey benim şimdiye kadar bir araya geldi mutlu insandı. E akciğer kanserinden geçti ve o eğlenmek için sevdiler ama son değildi. Şu anda yatak odamda () gölgeli duvar kağıdı kaldırma sürecinde olduğunu ve sarı hakkında düşünüyordum. E duvarları üzerinde herhangi bir renk hiç sevmedim ve oda kadar beyaz brigtening bir tavsiye diye söyleyebilirim şey gibi geliyordu. Ne Şubat ayında ne olacak emin değilim bunun ne olduğunu bir anlamda aldın? ..

Bu mesajı çok teşekkür için ... ben çok takdir ettim.

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Reply

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık Dream Jonas1 Dream paylaşımı 98 Dün 06:44
True Religion 3. Çeyrek kar neredeyse iki katına - Forbes Editor Haberler - Din 0 11-07-2008 03:10
Mooji - True Religion Jonas1 Videos - Maneviyat 0 09-14-2008 09:36
Dreams kırk yıl Bazı Düşünceler RonPrice Dream paylaşımı 1 08-27-2008 03:13
Tami Simon: Şeffaf İşletmeler ve Bilinçli Kapitalizm - Tami Simon, Gerçek Sesler Jonas1 Videos - Global Oneness 0 05-18-2008 06:30

Etiketler
Dreams , Doğru
Dreams , Doğru ,

Konu Araçları
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir Yeni Mesaj yazma yetkiniz
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir posta ekleri
Sen olmayabilir your posts değiştir

BB kodu olmak Üzerinde
Smilies onlar Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Üzerinde
Pingbacks onlar Üzerinde
Refbacks onlar Üzerinde

All times are GMT. Time is now 02:33.

İletişim Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Arşiv Küresel Oneness Toplum Üst

NLP-er sen tadını çıkarabilirsiniz NLP-ER zevk Powered by ®? 3.8.1