|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Сан дељење Шта си сан синоӕ? Поделите своје снове и њихово значење разговарати са другима. »Старт Хере! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#1 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Снове које су испунилеПитао сам ако неко од вас овде је икада имао сан догађај или низ догађаја који је заправо истина, након што је сањао, да ли се сећате? Не мислим као Деја Ву, али је стварни слутња сан? Мислим да ове врсте снови су веома ретке и ја бих се изненадила и врло заинтересована ако неко од вас има.
|
|
|
|
#2 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истинаНикада нисам имао било снова као што је овај, мада је било неких снова које сам би волео да се истина! Нажалост, неће моћи сама не изгледа да би овај случај.
|
||
|
|
|
|
|
#3 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истина11-18-2008, 06:10 ПМ
|
||
|
|
|
|
|
#4 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истина12-03-2008, 02:14
|
|
|
|
#5 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истинаНадам се ово је енлигхтненинг!
Ласт едитед од блуе0000; на 12-03-2008 12-03-2008, 02:28 АМ 02:18 ПМ.. |
||
|
|
|
|
|
#6 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истина12-03-2008, 07:36 АМ
|
|
|
|
#7 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истинаЈа почев гледајући моје снове када сам рекао сарадник да сам сан њу и њеног сина слике подрума "хаутхоре жуто". Задивио је зато ноћ пре него што је био у кући своје синове и он је у свом подруму редоинг глога жуто. Од тада сам гледајући моје снове ближе. Из мог искуства моји снови су врло гробни и готово је загонетка да их схватим. Имао сам један сан вукова (означава смрт) који је датум (месец / година) у њега и исти сан стабла пала на мој дом (утицај на мене). Мој отац је умро на корак који месец и година и то је био велики утицај на мој живот. Имао сам још један сан о дрво (корен значи породица) дробљење старих неиборс кућа (Фаллин на кући значи да је утицај на породицу), ја сам сазнао неколико месеци после њихове ћерке сан трагично преминуо. Дакле, у тренутку сам цонецтионс видим, али из мог искуства није увек врло јасно шта мисле, али ако обратите пажњу и опрез за образаца може помоћи.
12-04-2008, 03:09 ПМ |
||
|
|
|
|
|
#8 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истина12-04-2008, 04:12 ПМ
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истинаПлаво,
Хвала пуно за ове поруке ... Ја стварно ценимо то. Тами Сајмон: Транспарентно предузећа и свестан капитализам - Тами Симона, Звуци Истина ПУЦ |
||
|
|
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Старт Хере! Увод у тумачење снова | Jonas1 | Сан дељење | 100 | 12-03-2009 06:10 АМ |
| Љубав & Везе: Где пронаћи Права љубав | Editor | Вести - Религија | 0 | 11-07-2008 03:10 ПМ |
| Мооји - Тачно Религија | Jonas1 | Видеос - Духовност | 0 | 09-14-2008 09:36 АМ |
| Размишљања неких четрдесет година снова | RonPrice | Сан дељење | 1 | 08-27-2008 03:13 АМ |
| 3.1.0 | Jonas1 | Видеос - Глобална Јединство | 0 | 05-18-2008 06:30 АМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|