|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Ndarjen Dream Çfarë keni ëndërr natën e kaluar? Share ëndrrat tuaja dhe për të diskutuar kuptimet e tyre me të tjerët. »Filloni këtu! |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
1( permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Ëndrrat që kanë ardhur e vërtetëUnë u pyesin nëse ndonjë prej jush këtu nuk ka pasur një ëndërr e një ngjarje apo një seri ngjarjesh që në fakt u bë realitet, pasi të keni ëndërruar atë, që ju kujtohet? Unë nuk do të thotë si një deja vu, por një ëndërr reale parandjenjë e keqe? Unë mendoj se këto lloje të ëndrrave janë shumë të rralla dhe unë do të jetë i befasuar dhe shumë i interesuar nëse ndonjë prej jush keni.
|
|
|
|
12 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetëUnë kurrë nuk kam pasur asnjë ëndrrat si kjo, edhe pse ka pasur disa ëndrra që unë do të të pëlqente të vinte e vërtetë! Mjerisht, do të pushtetit vetëm nuk duket për të bërë këtë rast.
|
||
|
|
|
|
|
13 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetëI përdorur për të kanë ëndrrat si kjo, por jo për një kohë të gjatë. Kur isha i ri, unë mendoj se ishte më shumë në një mendje me disa nga kompetencat e fshehur dhe aeroplanët. Unë do të kishte ëndrrat që më pas do të zhvillohet në një javë ose dy, por ato nuk ishin shumë tokë lëkundje ëndrrave. Gjëra Simple si dikush bien poshtë apo që ishte duke shkuar deri në fund si një çift. Unë isha ende në shkollë atëherë kështu që unë mendoj se ëndrrat e ata ishin shumë të pamatura.
|
||
|
|
|
|
|
14 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetëThanks for sharing përvojat tuaja Serenity. Kjo është mjaft interesante. A ishit ju ndoshta pak psikike si një fëmijë në fusha të tjera si, apo e bëri atë të aplikohet vetëm në ëndrrat tuaja?
|
|
|
|
15 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetëUnë kam qenë përvojat preminitions që i ishte një fëmijë edhe pse vjen nga një familje katolike në Irlandë rurale kurrë nuk i mori për të zhvilluar këtë aftësi dhe të jenë më të vetëdijshëm për argumentet që nga viti 2002, por familja ime përjetuar një vdekje tripple cila i parë në një ëndërr apo vizion dy javë para që ky i kanë bërë më të hapur në njohjen shenjat im dhe gjithmonë duke u përpjekur për të zhvilluar këtë përmes meditimin etj .. kështu im këshillojnë se çfarë mund të duket ju si ndoshta një 'de ja vu', t'i jepte disa mendonin se mund të jetë dikush duke u përpjekur të ju tregoj diçka!!
Hope this is enlightnening! Last edited by blue0000; 12-03-2008 në 02:18.. |
||
|
|
|
|
|
16 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetëBlu Hi, po që është shumë i shkolluar, thanks for sharing! Marr glimpses e deja vu-së, por ata nuk janë premonitions e së ardhmes, por jo një përsëritje të momenti i pranishëm. Por lloji i vizioneve që jeni duke biseduar për të shëndosha për mua si marrëveshje e vërtetë. Unë mendoj se të mësuarit për të bërë më të hapur për aftësitë tuaja është një gjë e mirë për të bërë - për aq kohë sa ju mund të përballojë të gjitha dhe kjo nuk ju jep stres i panevojshëm!
|
|
|
|
17 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetëEilt,
Unë duke filluar shikuar ëndrrat e mia kur i tha një bashkë-punëtor se unë ëndrra e saj dhe djalin e saj pikturë bodrum "hawthore verdhë". Ajo ishte habitur sepse një natë më parë ajo ishte në shtëpinë e saj bijtë dhe ai ishte redoing bodrumin e tij në të verdhë Hawthorne. Që atëherë unë kam qenë ëndrrat e mia më të shikuar nga afër. Nga përvoja ime ëndrrat e mia janë shumë të fshehta dhe kjo është pothuajse një mister të kuptoj ato. Unë kisha një ëndërr e ujqërve (vdekja do të thotë) i cili kishte datat (muaji / viti) në të dhe në të njëjtën ëndërr një druri ra mbi shtëpinë time (ndikim për mua). Babai im vdiq në atë hap muaj dhe vit dhe kjo ishte një ndikim të madh në jetën time. Unë kisha një ëndërr të një pemë (rrënjët e familjes do të thotë) dërrmues një shtëpi e vjetër neibors (Fallin në shtëpi do të thotë ndikim në atë familje), kam gjetur nga disa muaj pas ëndërr vajza e tyre vdiq tragjikisht. Kështu, në kohë unë jam duke parë conections por nga eksperienca ime nuk është gjithmonë shumë e qartë sa i përket asaj që thotë, por nëse i kushtoj vëmendje dhe të shikojnë për modelet e kjo mund të ndihmojë. |
||
|
|
|
|
|
18 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetëHi elit, Im i kënaqur me të vërtetë që kam takuar të gjithë ju .. i tij i madh janë bashkuar me të drejtë dhe të ndjehen të madh të saj për të ndarë experences tonë. Unë kam qenë gjithmonë një "të ndjeshme" ndoshta më shumë si një fëmijë, sepse unë mendoj se tani në vend se të marrë atë që unë shoh dhe besoj se unë tani mendoj se i komplikojë atë duke studiuar mesazh i shumë dhe mendoj se kam bërë mesazhin më të fshehta. Unë mund të jetë në një shtëpi për herë të parë dhe unë mund të ndihen apo nganjëherë edhe të dëgjoni një prani apo i merrni si dikur atë që unë mund të përshkruajnë si një fotografi se si shtëpisë dukej në një tjetër kohë. Im just do të thonë se kjo PwC Unë mendoj se kjo është për ju apo ndoshta e mikut tuaj që ka bërë bodrum Yellow si im atë që i shohim një ndjenjë tërhequr theres një grua qesh im dhe duke parë i verdhë ndjehen kjo mund të jetë i saj i çuditshëm merrni ndjenjë gjyshja ndoshta i saj është thënë të përvjetorit treguar thats vjen lart 'M' u miratua me disa kufizime në gjoks Ndjehem kjo nuk ka shumë kohë më parë në qershor / korrik nuk ndjehen nga sulmi në zemër, por nga diçka që lidhet ndoshta me mushkëri si im është dhënë ndjenja e gjetjes së vështirë për të marrë frymë. ajo do të thonë se ajo është parë djali ajo e sheh djalin dhe se ajo duket mbi atë!! dhe vetëm të thonë se ajo është në rregull, por nuk jeni të sigurt për dhomën e verdhë është shaded por është për të qeshur .... duket një grua shumë e dashur do jetë dhe argëtim ajo mendon se duhet të jetë bërë thjeshtë të bardhë të shndrit deri atje është gjithashtu diçka rreth shkurt - duke thënë il im të ka treguar trëndafila të shprehur dashurinë. Më vjen keq të lërë këtë, por i mori i kishte ndjenja për të thënë këtë dhe kështu që vetëm donte të kalonte këtë të unë mbaj marrë një zë që i thoshte për lloj kangjella. thats it! Vetëm duhet të për të kaluar këtë në shpresojmë që ju të mund ta kuptojnë këtë! por ndihet ju duhet të dini ....
|
||
|
|
|
|
|
19 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetëBlu,
Wow ... Kjo ishte e mahnitshme. "M" se e kaluara është një hallë që kam qenë shumë afër. Aniversery është vdekja e njerk e mia (i ëndërr biseduar rreth) e cila është në javë pak .... funny verdhë ... për natë para se të njerk tim vdekur ... kam patur një ëndërr për lule e verdhë dhe ka marrë një email që verdhë është lumturi. Njerk im ishte person i lumtur kam takuar ndonjëherë. M kaluar nga kanceri i mushkërive dhe ajo e deshi të ketë argëtim, por kjo nuk ishte e fundit. Aktualisht dhoma gjumi im (shaded) është në procesin e heqjes letër-muri dhe unë isha duke menduar për të verdhë. M nuk i pëlqente ndonjë ngjyrë për muret dhe sugjerojnë të bardhë deri brigtening dhomë dukej si diçka e ajo do të thonë. Unë nuk jam i sigurt se çfarë do të ndodhë në shkurt keni marrë një kuptim të asaj që ishte? .. Thanks so much for this mesazh ... I really appreciate it. PwC |
||
|
|
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| Filloni këtu! Hyrje në Dream Interpretation | Jonas1 | Ndarjen Dream | 98 | Dje 06:44 |
| True Religion 3Q fitim gati dyshe - Forbes | Editor | Lajme - Fe | 10:00 | 11-07-2008 03:10 |
| Mooji - True Religion | Jonas1 | Videos - shpirtërore | 10:00 | 09-14-2008 09:36 |
| Disa Refleksione e Dyzet vite të Dreams | RonPrice | Ndarjen Dream | ( | 08-27-2008 03:13 |
| Tami Simon: Bizneset transparente dhe kapitalizmit ndërgjegjshëm - Tami Simon, Tingujt e vërtetë | Jonas1 | Videos - Filma | 10:00 | 05-18-2008 06:30 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|