Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Dream Interpretation > Dream delitve
Register Blogi Členi Fotografije Video posnetki Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Iskati Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Dream delitve Kaj si sanje sinoči? Delite svoje sanje in razpravljajo o svojih pomenov z drugimi. »Start here!

Quick News
Dobrodošli v Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Video posnetki, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: Dreams , Resničen
Videos: Dreams , Resničen ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2008, 01:59   #1 (permalink)
Države
Junior države
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Re: Kaj oddajati signale v radiu delati mi znanje? (Full film, 120 minut)
Thanked 18 Times v 13 Posts
Eilt Druin is on a distinguished road

Sanje, ki so se uresničile

Zanima me, če kdo od vas tukaj je kdaj imel sanje dogodek ali niz dogodkov, ki dejansko so se uresničile, potem ko je sanjala, da se spomnite? Ne mislim kot deja vu, ampak dejansko sanje slutnja? Mislim, da te vrste sanje so zelo redki in jaz bi bil presenečen, in precej zanima, če kateri koli ste.
Old 11-15-2008, 06:39   #2 (permalink)
Države
Junior države
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Thanked 28 Times v 17 Posts
EuroLearner is on a distinguished road

Re: Sanje, ki so se uresničile

Še nikoli nisem imel vse sanje, kot je ta, čeprav je bilo nekaj sanje, da bi si želel, da uresničile! Na žalost, bo moč sam ni videti, da bi to zadevo.
EuroLearner está offline   Reply With Quote
Old 11-17-2008, 12:50   #3 (permalink)
Države
Junior države
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Re: Ali ste za reševanje dobre stvari (pobiranje smeti ... lol)
Serenity is on a distinguished road

Imel sem sanje, kot je ta, vendar ne za dolgo. Ko sem bil mlajši, sem mislil, da sem bolj uglašeni z nekaj skritih pooblastil in letal. Jaz bi sanje, ki bi nato potekalo v tednu ali dveh, vendar niso bili nikoli zelo tresenjem zemlje sanje. Enostavno stvari, kot nekdo, ki spadajo določitvi, ali je bil kdo bo končal kot par. Bil sem še v šoli potem tudi jaz mislim, da so zelo nezrele sanje.
Serenity está offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 06:10   #4 (permalink)
Države
Junior države

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Hvala za delitev vaših izkušenj Serenity. To je precej fascinantno. Ste bili morda malo jasnoviden kot otrok, na drugih področjih, kot tudi, ali pa se uporablja samo za svoje sanje?
Old 12-03-2008, 02:14   #5 (permalink)
New Member
Junior države
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Najdi vse prispevke, ki jih je zahvalil joea
blue0000 is on a distinguished road

Bil sem izkušnje preminitions odkar sem bil otrok, čeprav prihaja iz katoliških družine na podeželju Irskem nisem dobil za razvoj te sposobnosti in bolj zavedati znakov, vendar od leta 2002 moja družina doživeli Tripple smrti, kar sem videl v sanjah ali vizije dva tedna pred tem, ker imam bolj dovzeten pri priznavanju znakov in im vedno prizadeva razviti to s pomočjo meditacije itd .. tako mi svetoval, kaj se lahko zdi, da ste morda kot "de ja vu", da se nekateri mislili, da lahko tudi nekdo poskuša nekaj povedati!

Upam, da je to enlightnening!

Last edited by blue0000; na 12-03-2008 02:18..
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:28   #6 (permalink)
Države
Junior države

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Hi modra, ja to je zelo prosveti, hvala za delitev! Sem dobil vpogled v deja vu, vendar niso Slutnje o prihodnosti, ampak ponovitev sedanji trenutek. A vrste vizij, ki ga govorimo o dobrem mi všeč prava stvar. Mislim, da učenje postane bolj dovzetni za vaše sposobnosti, je dobra stvar - tako dolgo, kot vi moči ročaj to vse, in to ne dam nepotrebnega stresa!
Old 12-03-2008, 07:36   #7 (permalink)
PWC
Države
Junior države
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Thanked 0 Times v 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Eilt,

Sem gledal začetek mojih sanj, ko sem povedal sodelavec, da sem sanje in njenega sina, njenega slikarstva kleti "hawthore rumena". Bila je čudil, ker noč, preden je bila v hiši svojih sinov in je bil v svoji kleti redoing Hawthorne rumeno. Od takrat sem gledal moje sanje bolj natančno. Od mojih izkušnjah moje sanje so zelo Grobni in je skoraj uganka na sliki jih ven. Imel sem enega sanje volkov (pomeni smrt), ki je datum (mesec / leto), v njej in v isti sanje drevo padlo na mojo hišo (vpliv mi). Moj oče je umrl korak na ta mesec in leto in je bil velik vpliv na moje življenje. Imel sem še sanja drevesa (korenine pomeni družinske) drobljenje stara hiša neibors (Fallin na hiši pomeni vpliv te družine), sem ugotovil, nekaj mesecev po smrti svoje hčere sanje tragično. Torej, v času vidim conections, ampak iz mojih izkušenj ni vedno jasno, kaj pomenijo, ampak, če ste pozorni in pazite na vzorcih, da lahko pomaga.
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 03:09   #8 (permalink)
New Member
Junior države
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Najdi vse prispevke, ki jih je zahvalil joea
blue0000 is on a distinguished road

Hi Elit, Im res vesel, da so izpolnjene vse vas .. svoje velike imam šele pridružili in svoj občutek, da velik delež naših experences. Sem bil vedno "občutljivih" Morda zato, ker otrok, ker mislim, da zdaj namesto da bi, kar vidim in mislim, da sem zdaj jaz to zapletla s proučevanjem sporočilo veliko in jaz mislim, da bo sporočilo bolj Grobni. Jaz bi se v hiši prvič in jaz se počutijo ali včasih celo slišiš prisotnost ali kdaj dobim jaz všeč, kar bi lahko opisali kot posnetek, kako doma pogledal v drugem času. Im samo hotel reči to PWC Mislim, da je to za vas ali morda vaš prijatelj, ki je opravila kleti Rumeni im videti kot kakšen občutek i sestavljen torej a ženska smeh in im videti rumene menim, je to lahko dobim svoje čuden občutek svoje morda babica i je povedal, prikazanih obletnici thats prihaja do 'M' opravili z nekaj omejitev prsih menim, da to ni dolgo nazaj v junij / julij čutim s srcem, ne pa od napada nekaj, kar morda povezana z pljuč, kot im je občutek, ki se težko dihati. hoče povedati, da je videti je fant je fant, in vidi, da je videti nad njim! in samo reči, da je vse v redu, vendar ni prepričan o rumeno sobo je v senci, vendar se smeje o njej .... zdi zelo ljubeča ženska ljubi življenje zabavno in ona meni, da bi bilo treba narediti navadne bele do Razvedriti se je tudi nekaj približno februar - rekel bom tam im dokazano vrtnic izražajo ljubezen. Žal mi je, da zapustijo to, vendar sem dobil občutek, da sem moral to povedati in tako si želela, da prenese to na Nenehno dobivam glas rekel, da razvrstite ograja. thats it! Samo, da je uspešno prestal to v upanju, da lahko to razumete? vendar je menil, da bi morali vedeti ....
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:12   #9 (permalink)
PWC
Države
Junior države
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Thanked 0 Times v 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Moder,

Wow ... To je bilo neverjetno. "M", ki je preteklost teta, da sem bil zelo blizu. Aniversery je smrt moje očim (sanje i govoril o), ki je v nekaj tednih .... smešnega rumeni ... noč preden mi očim umrl ... Imel sem sanje o rumenimi cvetovi in prejete email, da je rumena je sreča. Moj očim je bil najsrečnejši oseba, kar sem jih kdaj srečal. M opravili zaradi pljučnega raka in ljubi, da je zabavno, vendar ni bilo nedavno. Trenutno je moja spalnica (zasenčena) je v proces odpravljanja ozadje in sem razmišljal o rumeno. M nikoli ni imel rad vse barve sten in predlagati belega brigtening do sobe je zvenel kot nekaj, kar bi rekel. Nisem prepričan, kaj se bo zgodilo v februarju si dobil občutek, kaj to je? ..

Najlepša hvala za to sporočilo ... jaz pošteno uvaževati to.

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Reply

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Start here! Uvod v Dream Interpretation Jonas1 Dream delitve 94 11-25-2009 08:08
Love & Relationships: Kje najti True Love Editor Novice - Religion 0 11-07-2008 03:10
Mooji - True Religion Jonas1 Videos - duhovnost 0 09-14-2008 09:36
Nekateri Odsevi Štirideset let Dreams RonPrice Dream delitve 1 08-27-2008 03:13
Tami Simon: Transparent Podjetja in Conscious Capitalism - Tami Simon, Sounds True Jonas1 Videos - Global Oneness 0 05-18-2008 06:30

Tags
Dreams , Resničen
Dreams , Resničen ,

Thread Tools
Display Modes

Napotitev Pravila
Ti ne sme post nove teme
Ti ne sme post Odgovori
Ti ne sme post attachments
Ti ne sme edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 07:55.

Zahvaljujoč NLP-er uživajo avtomatski prevodi