|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Dream zdieľanie Čo sa ti zdalo minulú noc? Podeľte sa o svoje sny a ich význam diskutovať s ostatnými. »Začnite tu! |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouNapadlo ma, či niekto z vás tu má niekedy sen udalosť alebo rad udalostí, ktoré sa skutočne stalo skutkom, po tom, čo sa zdalo, že si pamätáte? Nemyslím ako deja vu, ale skutočný predtuchu sen? Myslím, že tieto druhy sny sú veľmi zriedkavé a bol by som prekvapený a docela zaujíma či niekto z vás mať.
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouNikdy som nemal žiadne sny, ako je tento, aj keď tam boli nejaké sny, ktoré by som chcel prísť pravda! Je smutné, že bude môcť sám sa nezdalo, aby bol tento prípad.
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouMal som sen, ako je toto, ale nie na dlho. Keď som bol mladší, myslím, že som bol viac v súlade s niektorými skryté sily a lietadiel. Chcel by som mať sny, ktoré by potom prebehne za týždeň alebo dva, ale oni boli nikdy moc triasla krajiny snov. Jednoduché veci, ako niekto spadol, alebo kto sa chystal skončiť ako pár. Bol som ešte v škole, takže potom si myslím, že boli veľmi nezrelý sny.
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouVďaka za zdieľanie vašich skúseností Serenity. To je fascinujúce. Boli ste snáď trochu psychický ako dieťa v iných oblastiach, rovnako, alebo sa to vzťahuje len na svoje sny?
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouBol som skúsenosti preminitions keď som bola dieťa, aj keď pochádza z katolíckej rodiny vo vidieckom Írsku Nikdy som k rozvoju tejto schopnosti a byť viac vedomí príznakov, ale od roku 2002, moja rodina zažila tripple smrti, ktorý som videl vo sne alebo vízia dva týždne pred pretože som sa stal viac vnímaví v rozpoznávanie príznakov a im vždy snaží, aby túto prostredníctvom meditácie atd .. tak mi poradiť, čo sa vám môže zdať ako možné 'de ja vu', aby si myslel, že to niektoré môže byť aj niekto snaží niečo povedať!
Hope this is enlightnening! Naposledy upravil blue0000, 12.03.2008 V 02:18.. |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouHi modrá, áno, to je veľmi poučné, vďaka za zdieľanie! Mám priehľady do deja vu, ale nie sú predtuchy o budúcnosti, ale skôr opakovanie prítomného okamihu. Ale druh víziou, že hovoríte o zvuku sa mi, ako skutočná autá. Myslím si, že naučiť sa byť prístupnejší schopnosť je dobrá vec - ak to zvládnete všetko, a to vám nedáva zbytočný stres!
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouEilt,
Začínam sledovať moje sny, keď som povedal, čo-robotník, že som vo sne ju i jej syna maľovanie suteréne "hawthore žltý". Bola to prekvapilo, pretože noc predtým, ako bola na svojich synov domu a on bol předělání jeho suteréne v hawthorne žltej. Od tej doby som sledoval svoje sny lepšie. Z mojej skúsenosti moje sny sú veľmi tajomné, a to je takmer puzzle prísť von. Mal som sen vlkov (znamená smrť), ktorý mal data (mesiac / rok), v nej aj rovnaký sen spadol strom na dom (vplyv na mňa). Krok môj otec zomrel na daný mesiac a rok, a to bol veľký vplyv na môj život. Mal som ďalší sen stromu (korene znamená rodina) drvenie neibors starý dom (padá na dom znamená, že vplyv na rodinu), zistil som niekoľko mesiacov po svojom sne tragicky zomrela dcéra. Takže v dobe som videl conections, ale z vlastnej skúsenosti viem, že nie je vždy celkom jasné, čo tým myslí, ale ak budete venovať pozornosť a pozerať sa na vzory môže pomôcť. |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouHi Elit, Im naozaj potešení, že sme ťa poznal všetky svoje veľké .. práve som pridal a cítia svoj veľký podiel na našom experences. Vždy som bol 'citlivú' možná spíš ako dieťa, pretože myslím, že teraz skôr ako prijať to, čo vidím a verím, ja teraz myslím, že aj skomplikovať tým, že študuje správu veľa a myslím, že urobím ďalšie tajomné posolstvo. Mohol by som byť v dome prvýkrát a ja sa môžu cítiť, alebo dokonca niekedy počuť prítomnosť alebo niekedy mi páči, čo by som mohol opísať ako snímku o tom, ako dom vyzeral v inom čase. Im len tak povedať PWC Myslím, že toto je pre teba, alebo snáď váš priateľ, ktorý urobil v suteréne Yellow im videl, čo som pocit, vypracované theres ženy sa smiali a im vidí žltú aj dojem, že to môže byť aj jej podivný pocit, Možno aj jej babička rozprávala, bolo preukázané výročie to je prísť 'M' prešiel s nejakým obmedzením na hrudi cítim to nie je tak dávno v júni / júli som pocit, nie z infarktu, ale z niečoho, ktorý možno súvisí s pľúca ako im dával pocit bolo ťažké dýchať. sa chce povedať, videla je chlapec vidí chlapca a že ona sa pozerá na neho! a len povedať, že je v poriadku, ale nie sú si istí žltej miestnosti je zabalená sa smeje, ale o tom .... zdá veľmi milujúcu ženu, miluje život a zábavu si myslia, že je potrebné urobiť, aby bielou oživiť je tiež niečo o februári - hovorí tam bude im bolo preukázané, ruže vyjadruje lásku. Je mi ľúto odísť, ale já to mám pocit, že som musel povedať, a tak to chcel odovzdať toto k Dostávam hlas, ktorý hovoril triediť zábradlia. thats it! Len musel prejsť na túto nádej možno pochopiť! ale cítil, mali by ste vedieť ....
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouModrá,
Wow ... To bolo úžasné. "M", že minulosť je teta, že som bol veľmi blízko. Aniversery je smrti svojho nevlastného otca (sen i hovoril), ktorý je v niekoľkých týždňov .... smiechu žltá ... večer zomrel môj nevlastný otec ... Mal som sen o žlté kvety a dostala e-mail, že žltá je šťastie. Môj nevlastný otec bol najšťastnejší človek, ktorého som kedy stretla. M prešiel od rakoviny pľúc a milovala sa pobaviť, ale to nebolo posledné. V súčasnej dobe mojej spálne (tieňované), je v procese odstraňovania tapiet a premýšľal som o žlté. M nikdy nemala rada akékoľvek farby na stenách a navrhnúť bielych brigtening do miestnosti znelo ako niečo, čo by povedal. Nie som si istý, čo sa bude diať v februári ste sa o tom čo to bolo? .. Díky moc za túto správu ... I really appreciate it. PwC |
||
|
|
|
![]() |