|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| De partajare Dream Ce ai visat azi-noapte? Partajaţi-vă visurile şi discutaţi despre semnificaţia lor cu alţii. »Start aici! |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Dreams, care au devenit realitateMă întrebam dacă vreunul din voi aici nu a avut un vis de un eveniment sau o serie de evenimente care de fapt au venit adevărat, după ce ai visat-o, că vă amintiţi? Nu vreau sa spun ca un deja vu, dar un vis real premoniţie? Cred că aceste tipuri de vise sunt foarte rare şi aş fi surprins şi destul de interesate în cazul în care oricare dintre care le ai.
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateN-am avut nici un vise de acest fel, deşi au existat unele vise pe care mi-ar fi plăcut să devin realitate! Din păcate, va puterii în sine nu par să facă acest caz.
|
||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateEu am folosit pentru a avea vise ca asta, dar nu pentru mult timp. Când eram mai tânăr, cred că am fost mai mult în ton cu unele dintre puterile ascunse şi avioane. Mi-ar fi vise care va avea loc apoi într-o săptămână sau două, dar ele nu au fost niciodată foarte pământ agitare vise. Lucruri simple ca cineva care se încadrează în jos sau în care a fost o să se termine până ca un cuplu. Am fost încă în şcoală, atunci aşa cred că visele ei au fost foarte imatur.
|
||
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateVă mulţumim pentru împărtăşirea de experienţe dvs. Serenity. Asta e destul de fascinant. Aţi fost, probabil, un pic psihic ca un copil în alte domenii, precum şi, sau a făcut-o se aplică numai pentru visele tale?
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateAm fost preminitions experienţe de cand eram copil, deşi provenind dintr-o familie catolică în zonele rurale Irlanda Nu am luat pentru a dezvolta această capacitate şi să fie mai conştienţi de semne, dar începând cu anul 2002 familia mea a cunoscut o moarte Tripple care am văzut într-un vis sau o viziune cu două săptămâni înainte, deoarece aceasta am devenit mai receptivi în recunoaşterea semnelor şi im întotdeauna încearcă să dezvolte această prin meditatie, etc .. aşa-mi recomanda ceea ce poate parea la tine ca poate o "de ja vu", da unele gândit că ar putea fi, de asemenea, cineva care încearcă să-ţi spun ceva!
Sper că acest lucru este enlightnening! Last edited by blue0000; 12.03.2008, la 02:18.. |
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateBună albastru, da, care este foarte edificator, mulţumiri pentru sharing! I a lua glimpses de deja vu, dar acestea nu sunt premoniţii de viitor, ci mai degrabă o repeta de momentul prezent. Dar ce fel de viziuni pe care le vorbim despre sunet la mine ca real deal. Cred că de învăţare pentru a deveni mai receptivi la capacitatea dumneavoastră este un lucru bun să o faceţi - atâta timp cât se poate ocupa de toate şi nu vă oferă stres inutil!
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateEilt,
Am incepand uitam visele mele atunci când i-am spus un coleg care le-am vis de ea şi fiul ei pictura la subsol "hawthore galben". Ea a fost uimit cu o noapte înainte, deoarece ea a fost la casa ei, fii şi el a fost reface subsol lui în galben Hawthorne. De atunci am fost uitam visele mele mai îndeaproape. Din experienţa mea visele mele sunt foarte criptic şi este aproape un puzzle pentru a figura pe ei afarã. Am avut un vis de lupi (moartea mijloace), care a avut Perioada (luna / an), în acesta şi, în acelaşi vis un copac a căzut de pe casa mea (de impact pentru mine). Tatăl meu a murit cu privire la acest pas luna şi anul şi a fost un mare impact asupra vieţii mele. Am avut un alt vis de un copac (rădăcini mijloace de familie) de strivire o casa veche neibors (Fallin pe casa mijloace de impact pentru că de familie), am aflat câteva luni după visul fiica lor a murit tragic. Deci, în timp le văd Conexiuni, dar din experienta mea nu este întotdeauna foarte clar cu privire la ceea ce înseamnă, dar dacă le acordaţi o atenţie şi de ceas pentru modele poate ajuta. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateMax Elit, Im foarte multumiti ca am intalnit toate .. i marea ei s-au alaturat chiar şi simt minunat sale de a împărtăşi experences noastre. Eu am fost întotdeauna un "sensibile" poate mai mult, astfel încât un copil, deoarece cred că acum, mai degrabă decât să ia ceea ce vad si cred ca am acum că am complică prin studierea mesaj la i de mult şi cred că am face mai multe Mesaj criptic. Aş putea fi într-o casă pentru prima dată º i i se pot simti, sau chiar, uneori, auzi o prezenţă sau i cândva a lua place ceea ce i-ar putea descrie ca un instantaneu al casei a analizat modul în care într-un alt timp. Im doar de gând să spun asta PWC cred că acest lucru este pentru tine sau, poate, că prietenul tău a făcut subsol galben ca im vadă un sentiment ce-am stabilit acolo o femeie râs şi im-am văzut galben simt acest lucru poate fi ciudat sa i lua sentimentul I sa Poate bunica sa spus de aniversare a demonstrat thats venire sus "M" a trecut, cu unele restricţii la piept simt acest lucru nu este mult timp în urmă în iunie / iulie eu nu simt de atac de cord, dar de la ceva care poate, în legătură cu pulmonare ca IM a fost dând senzaţia de a găsi greu să respire. vrea să spună ea a vedea lui băiatul vede pe băiat şi că ea se uită peste el! şi doar să spun ea este ok, dar nu sunt sigur despre galben cameră este de a umbrite, dar este de râzând despre ea .... pare a fi o femeie foarte iubitoare iubeşte viaţa şi de distracţie ea crede că ar trebui să se facă Plain White spre brighten sus nu există, de asemenea, câte ceva despre februarie - spune fiu acolo im-au dovedit trandafiri care exprimă dragoste. Îmi pare rău să părăsească această dar am sentimentul am avut de spus acest lucru şi, astfel vrut doar să treacă pe acest Tot primesc o voce spunând pentru a sorta balustradă. thats it! Chiar a trebuit să să treacă pe această speranţă puteti intelege asta! simtit dar trebuie să ştiţi ....
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateAlbastru,
Wow ... Asta a fost uimitor. "M", care trecutul este o mătuşa că am fost foarte aproape. Aniversery este moartea de tatăl meu vitreg I (vis a vorbit despre), care este în câteva săptămâni .... amuzant despre galben ... cu o noapte inainte tatăl meu vitreg a murit ... am avut un vis despre flori galbene şi a primit un e-mail care galben este fericirea. Tatal vitreg al meu a fost cea mai fericită persoană care l-am întâlnit. M a trecut de la cancer pulmonar şi ea a iubit să se distreze, dar nu a fost recente. În prezent, dormitorul meu (umbrite) este în proces de a scoate tapet şi mă gândeam la galben. M-a plăcut niciodată toate culorile pe ziduri şi sugerează de brigtening alb până cameră suna ca ceva ce-ar spune. Eu nu sunt sigur ce se va întâmpla în luna februarie te-ai un sentiment de ce a fost asta? .. Multumesc mult pentru acest mesaj ... I într-adevãr appreciate it. PWC |
||
|
|
|
![]() |