Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Interpretacji snów > Dzielenie Dream
Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Dzielenie Dream What did you dream last night? Podziel się swoimi marzeniami i omówić ich znaczenie z innymi. »Start here!

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Dreams , Prawdziwy
Filmy wideo: Dreams , Prawdziwy ,

Linkback Narzędzia wątku
Old 11-15-2008, 01:59 PM  
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Re: What the Bleep wiemy? (Film Pełna, 120 minut)
Podziękował 18 razy w 13 postów
Eilt Druin is on a distinguished road

Sny, które się spełniają

Zastanawiałem się, czy ktoś z was tu nigdy nie miał sen zdarzenie lub serię zdarzeń, które faktycznie stało się faktem, po to śniło, że pamiętasz? Nie mam na myśli jak deja vu, ale rzeczywisty sen przeczucie? Myślę, że tego typu sny są bardzo rzadkie i byłbym zaskoczony i bardzo interesuje kto z was ma.
Old 11-15-2008, 06:39 PM  
Użytkownik
Junior Member
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Podziękował 28 razy w 17 postów
EuroLearner is on a distinguished road

Re: Sny, które się spełniają

Nigdy nie miałem żadnych snów, jak ten, choć pojawiły się pewne marzenia, które chciałbym do come true! Niestety, siła woli sam nie wydają się tym sprawie.
EuroLearner está offline  
Old 11-17-2008, 12:50  
Użytkownik
Junior Member
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Podziękował 40 razy w 28 stanowisk
Serenity is on a distinguished road

Miałem marzenia tak, ale nie na długo. Kiedy byłem młodszy, myślę, że bardziej w zgodzie z pewnymi ukrytych mocy i samoloty. Chcę mieć marzenia, które następnie odbędzie się w tydzień lub dwa, ale nigdy nie były bardzo drżenie ziemi marzenia. Proste rzeczy, jak ktoś, upadku lub który miał skończyć jako para. Byłem jeszcze w szkole to tak myślę, że bardzo niedojrzałe marzenia.
Serenity está offline  
Old 11-18-2008, 06:10  
Użytkownik
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniami Serenity. To dość fascynujące. Byłeś może trochę psychiczne, jak dzieci w innych dziedzinach, czy też ma zastosowanie wyłącznie do Twoich marzeń?
Old 12-03-2008, 02:14  
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Środowisko: 2 razy w 2 stanowiska
blue0000 is on a distinguished road

I zostały doświadczenia preminitions ponieważ byłem dzieckiem, mimo że pochodzi z katolickiej rodziny na wsi Irlandii i nigdy nie miał do rozwijania tej umiejętności i być bardziej świadomi objawów, ale od 2002 r. moja rodzina doświadczonych łóżkowy śmierci, które widziałem we śnie lub wizji dwa tygodnie przed, ponieważ stałem się bardziej otwarci w rozpoznawaniu znaków i im zawsze stara się rozwijać to poprzez medytację, itp. .. tak mój doradzić, co może wydawać ci się może "de ja vu", dać jakąś myśl, może to być również ktoś próbuje ci coś powiedzieć!

Hope to enlightnening!

Ostatnio edytowane przez blue0000; 12-03-2008 w 02:18..
blue0000 está offline  
Old 12-03-2008, 02:28 PM  
Użytkownik
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Niebieski Cześć, tak, że jest bardzo pouczające, thanks for sharing! I get przebłyski deja vu, ale nie są one przeczucia przyszłości, ale raczej powtórzyć chwili obecnej. Ale rodzaju wizji, które mówisz do mnie jak dźwięk real deal. Myślę, że uczenie się staje się bardziej otwarci na zdolność jest dobrą rzeczą do zrobienia - tak długo, jak możesz obsługiwać to wszystko i nie daje Ci niepotrzebnego stresu!
Old 12-03-2008, 07:36 PM  
PWC
Użytkownik
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Podziękował 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Eilt,

I od oglądania moich marzeń, kiedy powiedziałem współpracownikiem, że marzę o niej i jej syna malarstwo piwnicy "hawthore żółty". Była zdziwiony, ponieważ w nocy była w domu synowie i był redoing jego podziemiach w Hawthorne żółty. Od tamtej pory oglądania moich marzeń bliżej. Z mojego doświadczenia moje marzenia są bardzo tajemnicze i jest prawie puzzle z rysunkiem je. Miałem sen wilków (śmierć oznacza), który dat (miesiąc / rok) do niej w ten sam sen drzewa spadł na mój dom (wpływ do mnie). Mój ojciec zmarł na krok w tym miesiącu i roku, a był to duży wpływ na moje życie. I jeszcze jedno marzenie drzew (korzenie rodzinne oznacza) zgniecenia stary dom neibors (fallin w domu oznacza wpływ do tej rodziny), dowiedziałem się kilka miesięcy po śnie ich córka zmarła tragicznie. Tak więc, w czasie widzę conections ale z mojego doświadczenia nie zawsze jest jasne, co one oznaczają, ale jeśli zwrócić uwagę i uważać na kierunkach może pomóc.
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 03:09  
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Środowisko: 2 razy w 2 stanowiska
blue0000 is on a distinguished road

Hi Elit, Im naprawdę zadowoleni, że met you all .. its great właśnie dołączył i poczuć jego wielki dzielić się experences. Byłem zawsze "wrażliwych" może więcej, tak jak dziecko, ponieważ myślę, że teraz zamiast wziąć to, co widzieli i uwierzyli i teraz myślę utrudni to poprzez badanie wiadomości i wiele i myślę zrobić więcej wiadomości zaszyfrowane. Mogłem być w domu po raz pierwszy i ja może czuć, a czasem nawet słyszeć obecności lub kiedyś dostanę jak to, co można określić jako migawkę, jak wyglądał dom w innym czasie. Im just going to powiedzieć PWC Myślę, że to dla ciebie, a może przyjaciela, że zrobił piwnicy żółty jak im zobaczyć, co i poczucie sporządzony tam kobieta, śmiejąc się i im seeing żółty czuję, że może być jej dziwne mam wrażenie, Może jego babcia mówiono umieszczenia rocznicy thats coming up 'M' przeszedł z niektórych ograniczeń w klatce piersiowej czuję, nie jest to dawno temu w czerwcu i lipcu nie odczuwać z powodu zawału serca, ale od czegoś, co być może związane z płuc, jak im dawałam poczucie napotykają trudności w oddychaniu. Chce powiedzieć widzi nic chłopak widzi chłopca i że ona patrzy na niego! i po prostu powiedzieć, że jest ok, ale nie wiesz, o żółty pokój jest zacienione, ale śmieje się na ten temat .... wydaje się bardzo kochająca kobieta kocha życie i zabawa myśli, że powinno się to odbywać Plain White rozjaśnić jest również coś lutego - mówi tam będzie im wykazano róż wyrażania miłości. Przykro mi opuścić ten ale mam wrażenie, i miał do powiedzenia to i tak po prostu chciał się przerzucić na ciśgle głos mówiący do sortowania poręcz. thats it! Po prostu musiała się przerzucić na nadzieję, że może to zrozumieć! ale poczuł, że powinien wiedzieć ....
blue0000 está offline  
Old 12-04-2008, 04:12  
PWC
Użytkownik
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Podziękował 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Niebieski,

Wow ... To było niesamowite. "M", że przeszłość jest ciotka, że byłem bardzo blisko. Aniversery jest śmierci mojego ojczyma (i sen mówił o), który w ciągu kilku tygodni .... śmiesznego żółty ... noc przed moim ojczym zmarł ... Miałem sen o żółtych kwiatów oraz otrzymano e-mail, że żółty jest szczęście. Ojczym był najszczęśliwszy osobą, którą kiedykolwiek spotkałem. M przeszedł na raka płuc, a ona lubi się dobrze bawić, ale nie było ostatnie. Obecnie moja sypialnia (zacienione) jest w trakcie usuwania tapet i myślałam o żółtym. M nie lubił wszystkie kolory na ścianach i sugerują białego brigtening do pokoju brzmiał jak coś mówiła. Nie wiem co się stało w lutym to masz poczucie, co to było? ..

Dzięki tyle o ten komunikat ... I really appreciate it.

PWC
PWC está offline