Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Dream Interpretācija > Dream apmaiņa
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Dream apmaiņa Ko jūs sapnis šonakt? Dalieties savos sapņos un apspriest to nozīmju ar citiem. »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Sapņi , Patiess
Video: Sapņi , Patiess ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2008, 01:59   #1 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Atrašanās vieta: Byron Bay
Pateicās 18 reizes 13 Ziņojumi
Eilt Druin is on a distinguished road

Sapņi, kas piepildās

Man bija jautājums, ja kāds no jums šeit ir jebkad ir bijis sapnis notikums vai notikumu virkne, kas faktiski bija taisnība, kad esat sapnī, ka Tu atceries? Es nedomāju, piemēram, deja vu, bet faktiskā biedinājums sapnis? Es domāju, ka šie sapņi veidi ir ļoti reti, un es būtu pārsteigts, un ļoti interesē, ja kāds no jums ir.
Old 11-15-2008, 06:39   #2 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Pateicās 28 Times 17 Posts
EuroLearner is on a distinguished road

Re: Sapņi, kas piepildās

Man nekad nav bijis līdzīgs šim sapņi, kaut gan ir daži sapņi, ka es vēlētos, lai piepildās! Skumji, gribasspēks tikai nešķita padarīt šo lietu.
EuroLearner está offline   Reply With Quote
Old 11-17-2008, 12:50   #3 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Pateicās 40 reizes 28 Posts
Serenity is on a distinguished road

Es mēdzu būt sapņi kā šis, bet ne uz ilgu laiku. Kad es biju jaunāks, es domāju, ka man bija vairāk sasaucas ar dažu slēptās pilnvaras un lidmašīnas. Es būtu sapņi, kas tad notiek nedēļas vai divām, taču viņi nekad nav bijuši ļoti zemi kratīšanas sapņi. Vienkāršas lietas, piemēram, kāds, kas nosaka vai kas gatavojas beigās kā pāris. Es vēl skolā, tad, tāpēc es domāju, ka viņi bija ļoti nenobrieduši sapņi.
Serenity está offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 06:10   #4 (Permalink)
Loceklis
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Thanks for sharing savu pieredzi Serenity. Tas ir diezgan aizraujoši. Vai jūs varbūt nedaudz psihiska kā bērns citās jomās, kā arī, vai ka tas attiecas tikai uz jūsu sapņi?
Old 12-03-2008, 02:14   #5 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Atrašanās vieta: Newry
Atrast visas ziņas pateicās ar joea
blue0000 is on a distinguished road

Man ir bijusi pieredze preminitions jo es biju bērns, lai gan no katoļu ģimenes lauku Īrijā es nekad neizies, lai attīstītu šo spēju, un ir vairāk informēti par apzīmējumu, bet kopš 2002 manai ģimenei radās tripple nāves kas i ko novēroja sapnis vai vīzija divas nedēļas iepriekš, jo tas man ir kļuvuši draudzīgāku, atzīstot zīmes un IP vienmēr mēģina attīstīt šo ar meditāciju utt .. tā manu padomu, kas var likties, ka jūs kā varbūt de ja vu ", kā arī tā daži domāja, ka tas arī varētu būt kāds mēģina jums pastāstīt kaut ko!

Ceru, ka šis ir enlightnening!

Last edited by blue0000; 12-03-2008 at 02:18..
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:28   #6 (Permalink)
Loceklis
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Hi zila, jā, ka ir ļoti informēts, thanks for sharing! Man ieskatu deja vu ir bet tie nav premonitions par nākotni, bet drīzāk neatkārtotos pašreizējā brīdī. Bet vīziju veida, ka jūs runājat par skaņu mani reāls darījums. Es domāju, ka mācības, lai kļūtu uztvert jūsu spējas ir laba lieta, ko darīt - kamēr tu spēj paveikt to visu, un tas nedod jums nevajadzīgu stresu!
Old 12-03-2008, 07:36   #7 (Permalink)
PWC
Loceklis
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Pateicās 0 Times 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Eilt,

Es sākot skatīties saviem sapņiem, kad es teicu co-worker, ka es sapņoju par viņu un viņas dēls glezna pagraba "hawthore dzeltens". Viņa bija pārsteigta, jo naktī pirms viņa bija viņas dēli mājā, un viņš bija redoing viņa pagrabā in Hawthorne dzeltenas. Kopš tā laika esmu bijis skatīties my dreams rūpīgāk. No manas pieredzes mani sapņi ir ļoti noslēpumains, un tas ir gandrīz puzzle izdomāt tās veic. Man bija viens sapnis vilkus (tas nozīmē, nāve), kas bija datumiem (mēnesis / gads), kā arī, pats sapnis koku samazinājās par manu māju (ietekme uz mani). Mans solis tēvs miris par šo mēnesi un gadu, un tā bija liela ietekme uz manu dzīvi. Man bija cits sapnis no koka (saknes ir ģimenes) triecienus vecā neibors māja (Fallin par mājas ir ietekme šai dzimtai), es uzzināju dažus mēnešus pēc tam, kad sapnis viņu meita nomira traģiski. Tāpēc, kad es esmu redzēt conections, bet no mana pieredze ne vienmēr ir ļoti skaidrs, kādi viņi ir, bet, ja jūs pievērst uzmanību, un skatīties uz modeļiem tas var palīdzēt.
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 03:09   #8 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Atrašanās vieta: Newry
Atrast visas ziņas pateicās ar joea
blue0000 is on a distinguished road

Hi Elit, Im tiešām prieks ir izpildījuši visus jūs .. tai ir liela man tikko pievienojās, un uzskata, ka tai ir liela dalīties mūsu experences. Es esmu bijis vienmēr ir "jūtīgas" varbūt vairāk tādēļ, ka bērns, jo es domāju, ka tagad, nevis veikt to, ko es redzu un ticu, tagad es domāju, ka man sarežģīt tas, pētot ziņu daudz, un es domāju, ka varu veikt ziņu vairāk noslēpumains. Es varētu būt māja pirmo reizi un i var justies vai dažkārt pat dzirdēt klātbūtni vai kādreiz man patīk tas, ko es varētu raksturot kā momentuzņēmums par to, kā mājas izskatījās citā laikā. Im tikai teikt šajā PWC es domāju, ka tas ir jums vai varbūt savam draugam, ka ir darīts pagraba Yellow kā im redzot to, ko es sajūtu izdarīt theres sieviete smieties un im redzot dzeltens man šķiet, ka šis var būt tā dīvaini, man sajūta tā varbūt vecmāmiņa man ir teicis par parādīts gadadienas thats nāk līdz "M" nodots ar dažiem ierobežojumiem krūtis man šķiet tas nav tik sen jūnijā / jūlijā man šķiet, nav no sirds lēkme, bet no kaut kas varbūt saistīts ar plaušu kā im devusi sajūtu atrast ir grūti elpot. viņa grib pateikt, viņa redzēt ir zēns viņa redz zēns un ka viņa izskatās vairāk nekā viņam! un tikai to, ka viņai ir ok, bet nav pārliecināti par dzelteno istabas ir ēnotajā bet smējās par to .... šķiet ļoti mīloša sieviete mīl dzīvi un jautri viņa domā, tas jādara skaidri baltas atdzīvināt ir arī kaut februāris - saka il be there im pierādīts rozes pauž mīlestību. Man žēl atstāt šo bet i got sajūta man bija teikt un tādēļ vienkārši gribēja iet tas ar varu sevi kļūst balss saka, lai sakārtotu margām. Tas ir tas! Tikko bija nodot šo par hope you can understand this! bet šķiet, jums vajadzētu zināt ....
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:12   #9 (Permalink)
PWC
Loceklis
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Pateicās 0 Times 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Zils,

Wow ... Tas ir pārsteidzošs. "M", kas agrāk ir krustmāte, ka man bija ļoti tuvu. Aniversery ir nāves mans patēvs (sapņu es runāju par to), kas ir pāris nedēļas .... smieklīgi par dzelteno ... naktī pirms manas patēvs miris ... man bija sapnis par dzeltenie ziedi un saņēma e-pastu, dzeltens ir laime. Mans patēvs bija vislaimīgākais persona, es kādreiz met. M pagājis no plaušu vēža un viņa patika, lai būtu jautri, taču tas netika nesen. Pašlaik manā guļamistabā (nokrāsas) ir novēršanas procesu wallpaper, un es domāju par dzeltena. M nekad nav paticis jebkurā sienu krāsas un liecina par balto brigtening līdz istabas izklausījās kā kaut ko viņai teikt. Es neesmu pārliecināts, kas notiks februārī bija jums sajūtu, ko tas bija? ..

Thanks so much šo ziņu ... I really appreciate it.

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Reply