|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Dream pasidalijimo What did you dream last night? Pasidalinkite savo svajones ir aptarti jų reikšmę su kitais. »Pradėkite čia! |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Svajonės, kurios išsipildėI was wondering, jei kas nors iš jūsų čia yra kada nors įvykio ar įvykių, kurie iš tikrųjų išsipildė serijos svajonė, po to, kai jis svajojo, kad jūs žinote? Aš ne tai, kaip Deja vu, bet tikrasis nujautimas svajonė? Manau, kad šie sapnai rūšių yra labai retos ir būčiau nustebęs ir labai suinteresuotas, jei kuri nors turite.
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Svajonės, kurios išsipildėAš niekada neturėjo panašaus sapnai, nors buvo kai svajones, kad aš tikėjosi, kad išsipildys! Deja, valios tik neatrodo, kad šiuo atveju.
|
||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Svajonės, kurios išsipildėAš dažnai sapnuoja, kaip šis, bet ne ilgai. Kai buvau jaunesnis, aš manau buvo labiau dera su kai kurių paslėptų galių ir plokštumų. Norėčiau turėti svajonę, kad tuomet vyksta savaitę ar dvi, bet jie niekada nebuvo labai žemės drebėjimas sapnai. Paprastų dalykų, kaip kažkas nukrenta arba kuris baigsis ne daugiau kaip pora. Buvau dar mokykloje tada taip manau, kad jie buvo labai nesubrendusi sapnai.
|
||
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Svajonės, kurios išsipildėDėkojame už savo patirtimi ramybė. Tai gana įspūdingi. Ar jūs galbūt šiek tiek telepatija, kaip kitose srityse, taip pat vaikų, arba padarė tai taikoma tik savo svajones?
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Svajonės, kurios išsipildėAš jau patirties preminitions nes buvau vaikas, nors iš katalikų šeimos kaimo Airija I never got to vystyti šį gebėjimą ir turi daugiau žinoti apie ženklus, bet nuo 2002 m. mano šeima patyrė triviečiai mirtis, mačiau į svajonę ar viziją dvi savaites iš anksto, nes tai aš vis labiau dera pripažinti ženklai ir jiems visada stengiasi plėtoti šią per meditacija ir tt .. taigi mano pataria, kas gali atrodyti, kad jūs, kaip gal 'de ja vu ", suteikti jam kai maniau, kad taip pat galėtų būti kažkas bando jums pasakyti ką nors!
Tikiuosi, kad tai yra enlightnening! Paskutinį kartą redagavo blue0000; metu 12-03-2008 02:18.. |
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Svajonės, kurios išsipildėHi mėlynos, taip kad labai švietimo, Thanks for sharing! Gaunu keliaudami Deja Vu yra, bet jie nėra premonitions ateityje, o nuo šio momento kartoti. Bet vizijų natūra, kad tu kalbi apie garso man kaip Real Deal. Manau, kad mokymasis taptų imlūs gebėjimas yra geras dalykas, kad tai - tol, kol Jūs galite valdyti viską ir tai nesuteikia jums nereikalingo streso!
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Svajonės, kurios išsipildėEilt,
Aš nuo žiūri mano sapnai, kai aš pasakiau Co-worker, kad aš svajoja apie ją ir jos sūnų tapyba rūsyje "hawthore geltona". Ji buvo nustebinti, nes užvakar ji buvo ne jos sūnus namo ir jis buvo redoing savo rūsį į Hawthorne geltona. Nuo tada aš jau žiūrint mano svajones labiau. Iš savo patirties Mano sapnai yra labai paslaptingas ir jis yra beveik Puzzle suprasti juos. Turėjau vieną svajonę vilkai (ty mirties), kurio data (mėnuo / metai) ji ir toje pačioje svajonių medis nukrito ant mano namas (poveikį man). Mano žingsnis tėvas mirė tą mėnesį ir metus, ir tai buvo didelės įtakos mano gyvenime. Aš turėjau kitą medis (šaknis reiškia šeimos) traiškymo neibors senas namas (patenkančius į namus sapnas reiškia, kad poveikis šeimai), sužinojau po kelių mėnesių sapnas jų dukra mirė tragiškai. Taigi, metu I am seeing conections, bet mano patirtis ne visada yra labai aišku, ką jie reiškia, bet jei jums atkreipti dėmesį ir stebėkite modeliai gali padėti. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Svajonės, kurios išsipildėHi Elit, Jiems tikrai malonu, kad susitiko jums visiems .. didelį ką tik prisijungė ir pajusti didelį pasidalinti savo experences. Aš visada "jautrios" gal labiau, kad vaikas, nes manau, kad dabar, o ne imtis, ką matau, ir manau dabar manau sunkiau jį studijuoja žinutę daug ir manau, kad pranešimas dar paslaptingas. Galėčiau būti pirmą kartą ir aš gali jausti ar net kartais girdėti buvimą ar kada nors i namus gauti patinka tai ką galėčiau apibūdinti kaip fotografiją kaip namas atrodė dar kartą. Im just going to pasakyti PWC Manau, kad tai jums gal tavo draugas, kad buvo padaryta rūsio LCD IM mato tai, ką aš jausmas sudarytas Theres moteris juokiasi ir jiems matydami geltonos manau tai gali būti jos keistai man jausmas Gal jos močiutė man buvo pasakyta ir parodyta jubiliejų thats artėja "M" išlaikė kai kurie apribojimas krūtinės jaučiu tai ne taip seniai į birželis / liepa jaučiu ne nuo širdies smūgio, tačiau nuo kažko, kuri galbūt susiję su IM plaučių teikė rasti sunku kvėpuoti jausmas. nori pasakyti ji pamatyti savo berniuką, mato berniukas ir kad ji atrodo su juo! ir tiesiog pasakyti, ji yra ok, bet nežinote geltonas kambarys yra nuspalvinta, bet juoko apie tai .... atrodo, labai myli moteris, myli gyvenimą ir smagu ji mano, kad tai turėtų būti daroma paprasto baltos gyvinti yra taip pat kažką d. - sakydamas Il ten jiems buvo parodyta rožės išreiškia meilę. Man gaila palikti šį, bet aš gavau jausmas turėjau tai pasakyti ir taip norėjau perduoti šią gaunu balsą, kuris kalbėjo Rūšiuoti turėklai. Thats it! Tiesiog reikėjo praeiti šį hope you can understand this! tačiau manė, turėtumėte žinoti ....
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Svajonės, kurios išsipildėMėlynas,
Wow ... Tai buvo nuostabu. "M", kad praeityje yra teta, kad man buvo labai artimas. Aniversery yra mano patėvis mirties (sapnas aš kalbėjau apie), kuri kelias savaites .... juokinga apie geltona ... naktį prieš mano patėvis mirė ... Aš turėjau apie geltonos gėlės svajonė ir gavo paštu, kad geltona yra laimė. Mano patėvis buvo džiaugsmingiausia asmuo aš kada nors pasiekti. M praėjo nuo plaučių vėžio ir ji mėgsta linksmintis, tačiau jis nebuvo neseniai. Šiuo metu mano miegamasis (Shaded) yra panaikinti tapetai procesas ir aš galvojau apie geltona. M niekada patiko, bet ant sienų spalvos ir rodo baltojo brigtening iki kambario skambėjo kaip nors ji būtų pasakyti. Nesu tikras, kas įvyks vasario sužinojote apie ką tai buvo jausmas? .. Labai ačiū už šį laišką ... I really appreciate it. PWC |
||
|
|
|
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Start Here! Įvadas į sapnas | Jonas1 | Dream pasidalijimo | 100 | 12-03-2009 06:10 |
| Love & Relationships: Kur Rasti True Love | Editor | Naujienos - Religija | 0 | 11-07-2008 03:10 |
| Mooji - tikroji religija | Jonas1 | Video - dvasingumas | 0 | 09-14-2008 09:36 |
| Kai keturiasdešimt metų Svajonių Reflections | RonPrice | Dream pasidalijimo | 1 | 08-27-2008 03:13 |
| Tami Simon: Skaidri Verslas ir sąmoningas Kapitalizmas - Tami Simon Sounds True | Jonas1 | Video - Global Išskirtinis | 0 | 05-18-2008 06:30 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|