|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| שיתוף חלום מה חלמת אתמול בלילה? שתף החלומות שלך ולדון משמעויות שלהם עם אחרים. »התחל כאן! |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
כי יש חלומות מתגשמיםתהיתי אם מישהו מכם אי פעם היה כאן חלום של אירוע או סדרת אירועים שאכן התגשם, אחרי שאתה חלם על זה, כי אתה זוכר? אני לא מתכוון כמו דז 'ה וו, אבל חלום תחושה מוקדמת בפועל? אני חושב אלה סוגים של חלומות הם נדירים ביותר, ואני אהיה מופתע למדי אם מישהו מעוניין יש לך.
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: כי יש חלומות מתגשמיםמעולם לא היה לי שום חלומות כאלה, אם כי היו כמה חלומות כי הייתי רוצה לבוא נכון! למרבה הצער, כוח הרצון לבדו לא נראה להפוך את המקרה.
|
||
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: כי יש חלומות מתגשמים12-03-2008, 02:14
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: כי יש חלומות מתגשמיםמקווה שזה enlightnening!
נערך לאחרונה על ידי blue0000; ב 12-03-2008 12-03-2008, 02:28 02:18.. |
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: כי יש חלומות מתגשמים12-03-2008, 07:36
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: כי יש חלומות מתגשמיםאני מתחיל לראות את החלומות שלי כאשר אמרתי חבר לעבודה כי אני חולמת על הבן שלה ציור המרתף "hawthore צהוב שלה". היא נדהמה כי לילה קודם היא היתה בבית הבנים שלה והוא היה redoing המרתף שלו בצהוב הות 'ורן. מאז אני עוקב מקרוב יותר את החלומות שלי. מניסיון החלומות שלי מאוד סתומה שלי זה כמעט חידה להבין אותם. היה לי חלום אחד של זאבים (פירושו מוות) אשר היו תאריכים (חודש / שנה) בו, בחלום אותו עץ נפל על הבית שלי (השפעה לי). צעד אבא שלי מת על זה חודש ושנה וזה היה השפעה גדולה על חיי. היה לי חלום אחר של עץ (אמצעי שורשי המשפחה) מוחצת בית neibors הישן (Fallin על הבית אומר כי ההשפעה על המשפחה), גיליתי כמה חודשים אחרי החלום הבת שלהם מת באופן טרגי. אז, בזמן שאני רואה conections אבל מהניסיון שלי זה לא תמיד ברור מאוד לגבי מה הם מתכוונים אבל אם לשים לב ולהסתכל על דפוסי הוא יכול לעזור.
12-04-2008, 03:09 |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: כי יש חלומות מתגשמים12-04-2008, 04:12
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: כי יש חלומות מתגשמיםכחול,
תודה רבה הודעה זו ... אני באמת מעריך זאת. תמי סיימון: עסקים שקוף קפיטליזם מודעת - תמי סימון, נשמע נכון PWC |
||
|
|
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התחל כאן! מבוא פשר החלומות | Jonas1 | שיתוף חלום | 98 | 12-01-2009 06:44 |
| והבנים: למה אני חושבת וייטס אהבה אמיתית | Editor | חדשות - דת | 0 | 11-07-2008 03:10 |
| Mooji - True Religion | Jonas1 | וידאו - ורוחניות | 0 | 09-14-2008 09:36 |
| כמה הרהורים של ארבעים שנה של חלומות | RonPrice | שיתוף חלום | 1 | 08-27-2008 03:13 |
| Jonas1 | וידאו - גלובל האחדות | 0 | 05-18-2008 06:30 | |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|