Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Dream Interpretation > Dream megosztása
Nyilvántartásban Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Keres Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

Dream megosztása Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal. »Start here!

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Álmai , IGAZ
Videó: Álmai , IGAZ ,

Reply

LinkBack Thread Tools Megjelenítési módok
Old 11-15-2008, 01:59   #1 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Helyszín: Byron Bay -
Köszönet: 2
Köszönetet mondott 18-szor 13 Hozzászólások
Eilt Druin is on a distinguished road

Álmok, amelyek valóra válnak

Csodálkoztam, ha bármelyik itt valaha is álmodtam, egy esemény, vagy egy sor olyan eseményeket, amelyek valójában valóra vált, miután azt álmodta, hogy te emlékszel? Én nem értem, mint egy deja vu, hanem egy tényleges előérzet álom? Azt hiszem, ilyen típusú álmok nagyon ritkák, és én is meglep, és nagyon érdekli, ha bármelyik van.
Old 11-15-2008, 06:39   #2 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Köszönet: 7
28 köszönetet mondott Times 17 Hozzászólások
EuroLearner is on a distinguished road

Re: Álmok, melyek valóra válnak

Még soha nem volt olyan álom, mint ez, bár már vannak álmai, amit szeretett volna valóra! Sajnálatos módon, akaraterő önmagában nem látszik, hogy ezt az ügyet.
EuroLearner está offline   Reply With Quote
Old 11-17-2008, 12:50   #3 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Köszönet: 3
40 köszönetet mondott Times 28 Hozzászólások
Serenity is on a distinguished road

Én is, hogy ilyen álmokat, de nem sokáig. Amikor fiatalabb voltam, azt hiszem, én jobban összhangban egyes rejtett hatáskörök és repülőgépek. Szerettem volna, hogy az álmok azután kerül sor, egy-két héten belül, de soha nem nagyon földet rázva álmok. Egyszerű dolgok, mint valaki zuhan, vagy aki akart a végén, mint egy pár. Én még mindig az iskolában, akkor azt hiszem, hogy nagyon éretlen álmok.
Serenity está offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 06:10   #4 (permalink)
Tagjának
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Thanks for sharing élményeidet Serenity. Ez elég érdekes. Voltál, talán egy kis pszichikai, mint a gyermek más területeken is, vagy pedig ez csak az álmaid?
Old 12-03-2008, 02:14   #5 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Helyszín: Newry
Köszönet: 1
Megköszönte 2 Times in 2 Posts
blue0000 is on a distinguished road

Már a tapasztalatok preminitions hiszen gyerek voltam bár érkező katolikus család a vidéki Írországban Sosem fejleszteni ezt a képességet, és tudatosítani a jeleket, de 2002 óta a családom tapasztalt háromágyas halál láttam egy álom, vagy látomás két héttel azelőtt, hiszen ez én egyre nyitottabbak elismerésében a jeleket és im mindig próbálja kialakítani ezen keresztül meditáció, stb .. Szóval tanácsot, mi úgy tűnik, hogy Ön, mint esetleg egy "de ja vu", hogy azt gondolta, hogy néhány is lehet valaki mondani neked valamit!

Remélem, ez enlightnening!

Last edited by blue0000; 12-03-2008 at Obama nem összpontosítottak kisebbségek?..
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:28   #6 (permalink)
Tagjának
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Hi kék, igen, ez nagyon tanulságos, thanks for sharing! Kapok pillanatra deja vu 'de azok nem premonitions a jövő, hanem ismételjük meg a jelen pillanatban. De az a fajta szemléletmód beszélsz hangot velem, mint az igazi üzletet. Úgy gondolom, hogy a tanulás egyre nyitottabbak az a képesség-jó dolog - mindaddig, amíg tudod kezelni az egészet, és nem ad a felesleges stressz?
Old 12-03-2008, 07:36   #7 (permalink)
PWC
Tagjának
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Megköszönte 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Eilt,

Én kezdő nézni az álmaimat amikor azt mondtam egy munkatárs, hogy álmodom vele és fia festmény a pincében "hawthore sárga". A lány meg volt lepve, mert az este volt a fia házat, és ő volt a redoing alagsorban Hawthorne sárga. Azóta figyelte az álmaimat közelebbről. Tapasztalom az álmaim nagyon rejtélyes, és ez majdnem egy nehézség kitalálni őket. Volt egy álmom farkasok (azt jelenti, halál), amely már dátumát (hónap / év), és ugyanabban az álomban egy fa esett a házam (hatás nekem). Az én apám meghalt lépés, hogy a hónap és az év, és nagy hatással volt az életemre. Volt egy álmom, egy fa (gyökerek azt jelenti, család) az ütközést egy régi neibors ház (fallin a ház hatása azt jelenti, hogy a család), rájöttem, több hónappal az álom a lányuk meghalt tragikusan. Szóval, mire látok conections hanem az a tapasztalatom, hogy nem mindig egyértelmű, hogy mit jelent, de ha figyel, és figyeljen a minták is tud segíteni.
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 03:09   #8 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Helyszín: Newry
Megköszönte 2 Times in 2 Posts
blue0000 is on a distinguished road

Elit Hi, Im igazán tetszett, hogy találkoztunk .. mind a nagy, én most csatlakozott, és úgy érzi, a nagy, hogy megosszuk experences. Én is mindig "érzékeny" talán inkább, mint a gyermek, mert azt hiszem, most ahelyett, hogy amit látok, és hiszem, most már hiszem, ez nehezíti a vizsgálata, hogy az üzenetet sok és azt hiszem, hogy az üzenetet több rejtélyes. Lehetnék egy házban először és én is érzem, sőt néha hallani jelenlétét vagy valamikor én kap, mint amire képes vagyok leírni, mint egy pillanatfelvétel arról, hogyan nézett ki a ház egy másik időben. Im csak mondani ezt a PWC azt hiszem, ez az Ön számára, vagy talán a barátja, hogy megtette az alagsorban Sárga, mint im látott egy érzés, amit ott készített egy nő nevetve, im sárga látva úgy érzem, ez lehet, hogy furcsa Úgy érzem talán az én nagymamám is elmondta, amit bemutatott évfordulója közeledett az "M" telt el néhány korlátozás a mellkasra úgy érzem ez nem is olyan régen a június / július érzem, nem a szívroham, hanem ami talán kapcsolódik a tüdő, mint im ad az érzése, akadozva lélegzik. akar mondani, ő látni a fiú meglátja a fiút, és hogy ő úgy néz ki rajta! és igaz, hogy azt mondta, rendben, de nem biztos abban, hogy a sárga a szoba, hogy árnyékos, de nevet róla .... úgy tűnik, nagyon szereti az életet szerető nő, és a szórakozás azt hiszi, meg kell tenni, hogy egyszerű fehér felcsillan is van február valamit - mondván ott lesz im mutatták rózsa kifejező szeretet. Sajnálom, hogy hagyjuk ezt, de én kapott az az érzés volt, hogy én mondom ezt és így akartam átadni ezt kapok egy hang így szól rendezheti a korlát. thats it! Csak el kellett átadni ezt remélem tudod megérteni ezt! de úgy érezte, tudnod kell ....
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:12   #9 (permalink)
PWC
Tagjának
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Megköszönte 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Kék,

Wow ... Ez bámulatos volt. Az "M", hogy az elmúlt egy néni, hogy én nagyon közel. A aniversery a halála mostohaapámról (Dream beszéltem), amely néhány hét alatt .... vicces a sárga ... előtti éjszakán mostohaapámról meghalt ... Azt álmodtam arról, sárga virágok és a kapott e-mail, hogy a sárga a boldogság. Mostohaapámról volt a legboldogabb ember, akit valaha is találkoztam. M telt el a tüdőrák és szeretett szórakozni, de nem volt nemrég. Jelenleg a hálószobám (szürke) folyamatban van a tapéta eltávolítása és gondoltam sárga. M sosem szerettem bármilyen színű a falakon és az azt sugallják, a fehér brigtening a terem úgy hangzott, mintha valamit akart mondani. Nem vagyok biztos benne, mi fog történni február lettél érzés, hogy mi volt az? ..

Köszönöm, hogy ezt az üzenetet ... Nagyon hálás vagyok.

PWC -
PWC está offline   Reply With Quote
Reply