Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Dream Interpretation > Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima.
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima. Lemuria »Start Here!

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Dreams, ISTINITO
Videos: Dreams ,ISTINITO ,

LinkBack Thread Tools
Old 11-15-2008, 12:59 PM  
Member
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Pohvaljen 16 Puta u 12 Postova
Eilt Druin is on a distinguished road

Snovi koji su došli istina

Sam bio izvjedljiv ako bilo koji od vas ovdje ikad imala san događaj ili niz događaja koji je zapravo istina, nakon što je sanjao, da se sjećaš? Ne mislim kao deja vu, no stvarni san predosjećaj? Mislim da ove vrste snova su vrlo rijetki, a ja bih se iznenadio i vrlo zainteresirani, ako imate bilo koji od.
Old 11-15-2008, 05:39  
Member
Junior Member
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Pohvaljen 28 Puta u 17 Postova
EuroLearner is on a distinguished road

Re: Snovi koji su došli istina

Ive 'nikada je bilo koji snove kao što je ovaj, iako je bilo nekih snova koje bih volio da ostvariti! Nažalost, neće moći sama nije 'činiti se kako bi ovaj slučaj.
EuroLearner está offline  
Old 11-17-2008, 11:50  
Member
Junior Member
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Pohvaljen 40 Puta u 28 Postova
Serenity is on a distinguished road

JA naviknut imati snove kao što je ovaj, ali ne za dugo vremena. Kad sam bio mlađi, mislim da sam bio više u skladu s nekim od skrivenih sila i zrakoplove. Ja bih snove da bi se onda odvija u tjedan ili dva, ali oni nikada nisu jako tresenje zemlje snova. Jednostavnih stvari kao što je netko pada ili tko će završiti kao par. Bio sam još u školi pa tako da mislim da su bili jako nezreli snove.
Serenity está offline  
Old 11-18-2008, 05:10  
Member
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Hvala za dijeljenje iskustva Vedrina. To je prilično fascinantno. Bili ste možda malo psihičkog kao dijete, u drugim područjima kao, ili se to samo odnosi na svoje snove?
Old 12-03-2008, 01:14  
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Pohvaljen 2 Puta u 2 Postova
blue0000 is on a distinguished road

Ja sam bio preminitions iskustva jer sam bio dijete, iako dolazi iz katoličkih obitelji u ruralnoj Irskoj ja nikada dobio razviti tu sposobnost i biti više svjestan od 2002 znakova, ali moja obitelj doživjeli tripple smrti koje sam vidio u snu ili vizija dva tjedna prije budući da je ovo postao sam više sluha u prepoznavanju znakova i im uvijek pokušavaju razviti kroz meditaciju i sl. .. tako mi savjetovati što svibanj činiti se kao da ste možda 'de ja vu ", daj neki mislili da bi mogao biti netko pokušava reći vam nešto!

Uzdanica ovaj je enlightnening!

Last edited by blue0000; 12-03-2008 at 01:18..
blue0000 está offline  
Old 12-03-2008, 01:28  
Member
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Hi plava, da to je vrlo enlightening, hvala za šerif! JA dobiti glimpses od deja vu je, ali oni nisu predosjećaj o budućnosti, nego ponoviti sadašnjeg trenutka. Ali kakve vizije koje su vam zvuk govori o meni kao stvaran posao. Mislim da je učenje kako postati više sluha za vašu sposobnost je dobra stvar za napraviti - sve dok ga možete nositi sve i to vam ne daje nepotreban stres!
Old 12-03-2008, 06:36 PM  
PWC
Member
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
PWC is on a distinguished road

Eilt,

Ja počevši gledajući moje snove kada sam rekao suradnik da ja san nju i njezina sina slikarstvo podrumu "hawthore žuto". Ona je bila izvan sebe, jer noć prije nego što je ona na svoje sinove kuće, a on je redoing svom podrumu u Hawthorne žuto. Od tada sam bio promatranje moje snove više pažljivo. From moj iskustvo moji snovi su vrlo zagonetan i gotovo da je zagonetka da ih shvatiti. Imao sam jedan san vukova (znači smrt) koji je imao datume (mjesec / godina) u njemu i na isti san stabla pala na moj kuća (utjecaj na mene). Moj otac umro je korak na koji mjesec i godinu i to je bio veliki utjecaj na moj život. Imao sam jedan san od stabla (korijenje znači obitelj) drobljenje neibors stara kuća (fallin na kući znači da je utjecaj na obitelj), saznao sam nekoliko mjeseci nakon što san njihova kći tragično preminuo. Dakle, u trenutku sam gledajući veza, ali iz mog iskustva nije uvijek vrlo jasno da ono što oni znače, ali ako obratite pozornost i gledati za uzor može pomoći.
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 02:09  
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Pohvaljen 2 Puta u 2 Postova
blue0000 is on a distinguished road

Elit Hi, Im stvarno drago da ste zadovoljili sve svoje velike .. imam samo pridružili i osjećaju svoj veliki udio u našoj experences. Ja sam uvijek bio 'osjetljiva' možda i više kako dijete jer mislim sada, nego se ono što vidim i ja sad vjerujem da sam ga zakomplicirao proučavanjem poruku da puno i mislim da je poruka više zagonetan. Sam mogao biti u kući za prvi put i ja svibanj osjećati ili čak ponekad čuti prisutnost ili negdje ja dobiti kao što sam mogao opisati kao snimku kako kuće pogledao u drugo vrijeme. Im pravedan idući u ono što je kazano ovaj PWC Mislim da je to za vas ili možda vaš prijatelj koji je učinio podrumu Žuti kao viđenje što im osjećaj nacrtana ja theres žena im se smijali i vidim žute ja osjećam ovaj svibanj biti njegov čudno ja dobiti osjećaj svojih baka možda ja bio rekao je prikazan obljetnice thats dolazi do 'M' prošao s nekim ograničenjem na prsima osjećam da to nije davno u lipanj / srpanj Osjećam se ne od srčanog udara, nego od nečega što možda povezan sa pluća kao što im bio davanje osjećaj nalaz je teško disati. Ona želi reći da ona vidi je dječak ona vidi dječaka te da ona izgleda nad njim! i samo da kažem ona je ok, ali nije siguran o žuta soba je da se u hladu, ali se smije o tome .... izgleda vrlo ljubavi žena voli život i zabava ona misli da bi trebalo biti učinjeno Plain White uljepšati tu je i nešto o veljače - govoreći ću biti tamo im je pokazano ruže izražavanje ljubavi. Žao mi je da napuste ovaj ali ja je dobio osjećaj da sam imao za reći i to na taj način pravedan ištanje to proći na ovom JA držati dobivanje glasovni govori za sortiranje ogradu. thats it! Dovoljno je da se proći na ovom nadamo se da ćete razumjeti ovo! ali osjetio you should know ....
blue0000 está offline  
Old 12-04-2008, 03:12  
PWC
Member
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
PWC is on a distinguished road

Plavo,

Sjajna osoba ... To je bio iznenađujuće. "M", koja je proteklih tete da sam bio vrlo blizu. Aniversery je smrt mog očuha (san ja govorio o), koje je u nekoliko tjedana .... smiješno o žuti ... noć prije mog očuha umro ... Sanjao sam o žuto cvijeće i dobio e-mail koji žuta je sreća. Moj očuh je bio najsretniji osoba koje sam ikad upoznao. M prošlo od raka pluća i voljela je da se zabavite, ali to nije novije. Trenutno moja spavaća soba (u hladu) je u procesu uklanjanja pozadinu i bila sam razmišljati o žuto. M nikada nije volio bilo koje boje na zidovima i predložiti bijelog brigtening gore soba zvučalo kao nešto što bi ona reći. Ja sam ne siguran što će se dogoditi u veljači je te dobiti osjećaj o tome što je to? ..

Hvala toliko za ovu poruku ... I really appreciate it.

PWC
PWC está offline