|
|
|
|||||||
| بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضاء | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| به اشتراک گذاری رویایی شما چه رویای شب گذشته؟ رویاهای خود را تقسیم معانی و بحث خود را با دیگران است. »شروع در اینجا! |
| اخبار سریع |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
جستجو ویدیو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!
|
| برچسب ها |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع |
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : رویاهای است که تحقق یابدمن هر آرزو مثل این بود هرگز ، اگر چه وجود داشته اند که برخی از رویاهای من را دوست به واقعیت بپیوندد! متاسفانه ، قدرت خواهد بود به تنهایی به نظر نمی رسد این مورد را.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : رویاهای است که تحقق یابدمن استفاده می شود به این آرزو می خواهم اما نه برای مدت طولانی. زمانی که من جوانتر بود ، من فکر می کنم من بیشتر در هارمونی با برخی از قدرت های پنهان و هواپیماها. من که خواب را می گیرد و سپس در یک یا دو هفته شدند اما هرگز به زمین بسیار تکان دادن آرزو داشته باشد. چیزهای ساده مانند سقوط و یا کسی که که قرار بود برای پایان دادن به عنوان یک زن و شوهر. من هنوز در مدرسه بود و سپس برای همین من فکر می کنم خواب آنها بسیار نارس بودند.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : رویاهای است که تحقق یابدبا تشکر برای به اشتراک گذاری تجربیات خود را بی سر و صدایی. که کاملا جذاب. بودند شما شاید کمی روانی به عنوان یک کودک در مناطق دیگر را نیز ، و یا عدم آن را تنها در رویاهای خود را درخواست کنید؟
|
|
|
|
|||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
پاسخ : رویاهای است که تحقق یابدمن تجربه شده است preminitions از آنجایی که من اگر چه فرزند آینده از یک خانواده کاتولیک در ایرلند روستایی بود من کردم هرگز به منظور توسعه این توانایی بیشتر و آگاهی از علائم ، اما از سال 2002 به خانواده من با تجربه مرگ tripple که من در خواب می دید و یا ورود دو هفته قبل از این تاریخ به من بدهید که بیشتر پذیرا در شناسایی علائم و im همواره در تلاش برای توسعه این و از طریق تمرکز و غیره.. بنابراین توصیه من به آنچه ممکن است شما را به عنوان شاید 'د امنیتی vu' ، آن را از فکر آن نیز ممکن است کسی که سعی در به شما می گویند چیزی به نظر می رسد!
امیدواریم که این enlightnening! آخرین ویرایش توسط blue0000 ؛ 12-03-2008 در 02:18.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : رویاهای است که تحقق یابدآبی سلام ، بله ، که بسیار روشنگر ، با تشکر برای به اشتراک گذاری! من glimpses از vu ترک کردند اما آنها premonitions از آینده نیست بلکه تکراری از لحظه ای ارائه دهد. اما از نوع سند چشم انداز است که شما صحبت کردن در مورد صدا من می خواهم معامله واقعی است. من فکر می کنم که برای تبدیل شدن به یادگیری بیشتر پذیرا به توانایی شما چیز خوبی برای انجام -- تا زمانی که شما می توانید از آن همه دسته است و نشانی از آن را به شما استرس غیر ضروری نیست!
|
|
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : رویاهای است که تحقق یابدEilt ،
من با شروع در حال مشاهده رویاهای من وقتی که گفتم هم کار کنم که از رویای او و پسرش نقاشی زیرزمین "hawthore زرد". او متعجب شد ، زیرا شب قبل از او در خانه او بود و فرزندان او redoing خود را در زیرزمین زرد هاوثورن. از آن به بعد من شده اند در حال مشاهده رویاهایم بیشتر نزدیک. تجربه من از آرزوهای من بسیار مرموز است و تقریبا آنها را به حل معما و کشف کردن. من مجبور بودم یک رویای گرگ ها (مرگ به معنای) است که به حال خرما (ماه / سال) در آن است و در همان رویای سقوط درخت در خانه من (به من ضربه). من فوت پدر گام در آن ماه و سال و تاثیر بزرگی در زندگی من بود. من به حال رویای دیگری از درخت (به معنی ریشه خانواده) خرد کن خانه قدیمی neibors (fallin در خانه به معنای ضربه است که به خانواده) ، متوجه شدم چند ماه پس از رویای دختر آنها فوت غم انگیز. بنابراین ، در زمان من دیدن conections ولی از تجربه من است ، همیشه بسیار به آنچه آنها به عنوان معنی شفاف ، اما اگر شما توجه کن و تماشا کن برای الگوهای آن می تواند کمک کند. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
پاسخ : رویاهای است که تحقق یابدسلام Elit ، پیام رسانی فوری واقعا خوشحالم که شما را ملاقات کن.. من که تنها بزرگ خود را پیوست و احساس بزرگ خود را به سهم experences ما است. من همواره 'حساس' تا شاید بیشتر به عنوان یک کودک به دلیل من فکر می کنم در حال حاضر به جای گرفتن آنچه که من را ببینید و معتقدند که هم اکنون من فکر می کنم پیچیده من آن را با مطالعه این پیام را به من زیاد کنم و فکر می کنم بیشتر پیام رمزی. من می توانم در خانه برای اولین بار است و من ممکن است احساس کنند و یا حتی گاهی شنیدن و یا حضور من مدتی می شود مانند آنچه که من می تواند به عنوان یک تصویر لحظهای از توصیف چگونه خانه نگاه دیگری در زمان دریافت کنید. Im فقط رفتن به تبادل نظر می گویند این من فکر می کنم این برای شما مناسب است یا شاید دوست شما انجام داده است که به عنوان زیرزمین زرد im دیدن آنچه که من احساس مینمایند theres زن خنده و im دیدن من به رنگ زرد ممکن است این احساس عجیب من آن را احساس کنید شاید من خود را از سالگرد مادر بزرگ نشان داده شده است گفت : آمدن thats به بالا 'م' تصویب با بعضی از محدودیت برای قفسه سینه احساس می کنم این است که در ژوئن مدتها پیش نیست / ژوئیه من از حمله قلبی اما از چیزی است که شاید با ریه به عنوان im متصل احساس نمی ارائه شده است احساس از پیدا کردن آن سخت است نفس کشیدن. او می خواهد به او بگو ببینم پسر او را می بیند که او پسر و بیش از او می رسد! و فقط به گفته او تایید شده است اما در مورد رنگ زرد اتاق مطمئن نیستم این است که سایهدار است اما خنده در مورد آن به نظر می رسد.... زن بسیار با محبت و شادی زندگی را دوست دارد او فکر می کند باید آن را انجام سفید دشت به روشن کردن نیز وجود دارد چیزی در مورد فوریه -- ایل گفته می شود im وجود دارد نشان داده شده است اظهار عشق رز. متأسفم که ترک کردم اما این احساس من بود به این می گویند و بنابراین فقط می خواستم به تصویب این در من نگه گرفتن صدا گفت : برای مرتب سازی نرده. thats آن! فقط به حال به این در به تصویب امیدواریم که شما می توانید این را درک! اما احساس شما باید بدانید....
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : رویاهای است که تحقق یابدآبی ،
Wow... که شگفت انگیز بود. "م" که در گذشته است که عمه من بسیار نزدیک بود. aniversery از مرگ شوهر مادر من (من در مورد رویا صحبت کرده است) است که در چند هفته.... funny در مورد رنگ زرد... شب قبل از فوت شوهر مادر من بود... من یک رویا در مورد گل زرد و دریافت ایمیل که به رنگ زرد خوشبختی است. شوهر مادر من همیشه شادترین فرد مواجه شد. م گذشت از سرطان ریه و او دوست داشت از آن لذت ببرید اما این اخیر نیست. در حال حاضر اتاق من (سایهدار) در فرایند از بین بردن زمینه و من فکر کردن در باره زرد شد. م هر رنگ بر روی دیوار و دوست هرگز از brigtening سفید کردن اتاق پیشنهاد صدا مانند او چیزی می گویند. من مطمئن نیستم چه می گذرد ، تا در بهمن ماه اتفاق افتاد؟ احساس می کنید از آنچه که بود؟.. با تشکر بسیار برای این پیام... من واقعا درک. تبادل نظر |
||
|
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| شروع در اینجا! مقدمه ای بر رویای تفسیر | Jonas1 | به اشتراک گذاری رویایی | 93 | 11-12-2009 02:00 |
| مذهب 3Q سود واقعی نزدیک به دو برابر -- فوربز | Editor | خبر -- عرفان | 0 | 11-07-2008 03:10 |
| Mooji -- واقعی مذهب | Jonas1 | فیلم -- عرفان | 0 | 09-14-2008 09:36 |
| بازتاب برخی از چهل سال از رویاهای | RonPrice | به اشتراک گذاری رویایی | 1 | 08-27-2008 03:13 |
| تامی سایمون : شرکت ها شفاف و سرمایه داری آی -- تامی سیمون ، اصوات واقعی | Jonas1 | فیلم -- جهانی یگانگی | 0 | 05-18-2008 06:30 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
|
|
|
|