Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Automaatne tõlked tehtud Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Dream tõlgendamine > Dream jagamine
Registreeru Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Otsima Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Dream jagamine Mida sa unistus eile õhtul? Jaga oma unistused ja arutada nende tähendustest koos teistega. »Alusta siit!

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Sildid
Threads: Dreams , Õige
Videos: Dreams , Õige ,

Reply

LinkBack Thread Tools Iimi
Old 11-15-2008, 01:59   #1 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Tänas 18 Times in 13 Posts
Eilt Druin is on a distinguished road

Unenäod, mis on tõeks

Ma mõtlesin, et kas keegi teist siin on kunagi olnud unistust sündmus või sündmuste jada, mis tegelikult oli tõsi, kui olete unistanud see, et sa mäletad? Ma ei taha nagu deja vu, kuid tegelik eelaimus unistus? Ma arvan sellised unenäod on väga harv ja oleksin üllatunud ja väga huvitatud, kui ükskõik sul on.
Old 11-15-2008, 06:39   #2 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Tänas 28 Times in 17 Posts
EuroLearner is on a distinguished road

Re: unistused, mis on tõeks

Ma pole kunagi olnud unistusi, näiteks seda, kuigi on olnud mõningaid unistusi, et ma oleksin tahtnud täituda! Kahjuks tahtejõudu üksi ilmselt ei ole seda juhtunud.
EuroLearner está offline   Reply With Quote
Old 11-17-2008, 12:50   #3 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Tänas 40 Times in 28 Posts
Serenity is on a distinguished road

Ma kasutasin on unenäod niimoodi, kuid mitte kaua. Kui olin noorem, arvan ma paremini kooskõlas mõned varjatud võimu ja lennukeid. Oleksin unenäod, mis oleks siis aset nädal või kaks, kuid nad ei ole kunagi väga maa värisemine unistused. Lihtsad asjad, et keegi alla alla või kes oli jõudnud lõpuks nii paar. Mul oli veel koolis siis ma arvan, et nad olid väga ebaküps unistused.
Serenity está offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 06:10   #4 (Permalink)
Liige
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Täname, et jagada oma kogemusi Serenity. See on päris põnev. Kas sa ehk veidi Meedio nagu laps ka teistes valdkondades, või tegi seda kohaldatakse ainult oma unenägudes?
Old 12-03-2008, 02:14   #5 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Tänas 2 Times in 2 Posts
blue0000 is on a distinguished road

Mul on olnud kogemusi preminitions kuna ma olin laps, kuigi pärit katoliku pere maa-Iirimaa ma kunagi sain arendada seda võimet ja teadma rohkem märke, kuid alates 2002 minu perekond kogenud tripple surma, mida ma näinud unistus või nägemus kaks nädalat enne, sest see i on muutunud avatumad ära tundma märke ja im alati püüdnud arendada seda läbi meditatsiooni jne .. nii et minu nõu, mida võib tunduda teile ehk "de ja vu", anna mõned arvasin, et see võiks ka keegi püüab sulle midagi öelda!

Loodan, et see on enlightnening!

Last edited by blue0000; 12-03-2008 at 02:18..
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:28   #6 (Permalink)
Liige
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Hi sinine, jah see on väga õpetlik, aitäh, et jagada! Ma saan glimpses on Deja Vu's, kuid neid ei premonitions tulevikus vaid korratakse praegusel hetkel. Aga selliseid visioone, et te räägite heli mulle nagu tõeline tegeleda. Ma arvan, et õppimine muutuma avatuks teie võimet on hea teha - kui saad hakkama kõik ja see ei anna teile tarbetut stressi!
Old 12-03-2008, 07:36   #7 (Permalink)
PWC
Liige
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Tänas 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Eilt,

I alustades vaadates mu unistused, kui ma ütlesin töökaaslane et mul unistus teda ja tema poeg maali kelder "hawthore kollane". Ta oli üllatunud, sest õhtul enne kui ta oli oma poega koju ja ta oli redoing tema kelder on Hawthorne kollane. Sellest ajast alates olen jälginud minu unistused tihedamalt. Minu kogemus minu unistused on väga segasena ja see on peaaegu mõistatus mõistatada neid. Mul oli üks unistus hundid (tähendab surm), mis olid kuupäevad (kuu / aasta) ja mis on sama unistus tree tungisid minu maja (mõju mulle). Minu samm isa suri, et kuu ja aasta ja see oli suur mõju minu elus. Mul oli teine unistus puu (juured tähendab perekond) purustamine vana neibors maja (Fallin kohta maja tähendab mõju, et perekond), sain mitu kuud pärast unistus nende tütar suri traagiliselt. Seega, kui ma näen conections kuid minu kogemused ei ole alati väga selge, mida need tähendavad, aga kui sa tähelepanu ja olge mustrid see võib aidata.
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 03:09   #8 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Tänas 2 Times in 2 Posts
blue0000 is on a distinguished road

Hei Elit, Im on väga hea meel on täidetud teile kõigile .. suurt just ühinenud ja tunnevad suurt jagama oma experences. Ma olen olnud alati "tundlike" Võib-olla seda enam, et laps, sest ma arvan nüüd, mitte seda, mida ma näen ja usun, et ma nüüd arvan, et keeruliseks see, uurides sõnumi palju ja ma arvan, teen sõnumit segasena. Mul võiks olla maja esimest korda ja ma tunnen mõnikord isegi kuulda olemasolu või millalgi saan meeldi see, mida ma võiksin kirjeldada hetkeseisu, kuidas maja vaatasin teist korda. Im just ütle seda PWC Ma arvan, et see on teie jaoks või siis sinu sõber, et on teinud kelder kollase im näha mida ma tunne tõmmatud Theres naine naerma ja im näe kollast ma usun, et see võib tema imelik mul on tunne tema võibolla vanaema i öeldud, on näidanud aastapäeva thats tulemas "M" kuulub teatud piirangud rinnal ma usun, et see ei ole ammu juunis-juulis tunnen mitte infarkti vaid midagi, mis võib olla seotud kopsu kui im on anda tunde leidmine on raske hingata. ta tahab öelda, et ta vaata oma poiss ta näeb poiss ja et ta ootab tema üle! ja ainult öelda, et ta on ok, kuid pole kindel kollane tuba on varjutatud, vaid naeravad selle peale .... tundub väga armastav naine armastab elu ja lõbu ta arvab, et tuleb teha tavaline valge Ilostua on olemas ka midagi veebruar - öeldes il seal im leitud roosid väljendavad armastust. Vabandust, et jätta selle Aga mul on tunne, oli mul öelda seda ja seda tahtsin saada see edasi Ma saan hääl ütleb, et järjestada sõimamine. thats it! Lihtsalt tuli läbida selle kohta, loodan, et te ei mõista seda! kuid leidis, te peaksite teadma ....
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:12   #9 (Permalink)
PWC
Liige
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Tänas 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Sinine,

Wow ... See oli hämmastav. "M", et minevikus on tädi, et olin väga lähedal. Aniversery on surm minu kasuisa (unistusest rääkis), mis on mõne nädala pärast .... naljakat kollane ... õhtul enne mu kasuisa suri ... mul oli unistada kollaste õite ja sai Post, et kollane on õnn. Minu kasuisa oli õnnelikum inimene ma kunagi kohtunud. M möödunud kopsuvähk ja ta armastas lõbutseda, kuid see ei olnud hiljuti. Praegu on minu magamistuba (varjus) on protsess, eemaldades tapeet ja ma mõtlesin kollaseks. M kunagi meeldinud kõik värvid seintele ja näitavad valge brigtening kuni tuba kõlas nagu midagi, ta öelda. Ma ei ole kindel, mis juhtub veebruaris sa tunnet, mis see oli? ..

Tänu nii palju sellest sõnumist ... Ma tõesti hindan seda.

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Reply

Niit
Thread Starter Foorum Foorum Viimane postitus Videod - seadus Attraction
Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamine Jonas1 Dream jagamine 97 11-29-2009 09:08
True Religion 3Q kasum peaaegu kahekordistub - Forbes Editor Uudised - Religioon 10-03-2008 11-07-2008 03:10
Mooji - True Religion Jonas1 Videod - Vaimsus 10-03-2008 09-14-2008 09:36
Mõned peegeldused nelikümmend aastat Dreams RonPrice Dream jagamine 1 08-27-2008 03:13
Tami Simon: Läbipaistvad Ettevõtted ja teadvustab Kapitalism - Tami Simon Sounds True Jonas1 Videod - Ülemaailmne ühtsus 10-03-2008 05-18-2008 06:30

Sildid
Dreams , Õige
Dreams , Õige ,

Thread Tools
Iimi

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid