|
|
|
|||||||
| Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Συχνές ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Chat Room |
| Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. »Ξεκινήστε από εδώ! Τα χρώματα που φοράτε |
| Σύντομα Νέα |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικών Ομάδων,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνήστε μαζί μας,
Συχνές ερωτήσεις ,
Στατιστικά στοιχεία.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!
|
| Ετικέτες |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότηταΔεν είχα ποτέ καμία όνειρα σαν αυτό, αν και υπήρξαν κάποια όνειρα που θα ήθελα να γίνει πραγματικότητα! Δυστυχώς, θα εξουσία μόνο του δεν φαίνεται να κάνει αυτή την υπόθεση.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότηταΕίχα όνειρα σαν αυτό, αλλά δεν είναι για πολύ καιρό. Όταν ήμουν νεότερος, νομίζω ότι ήταν περισσότερο σε αρμονία με ορισμένες από τις κρυφές εξουσίες και αεροπλάνα. Θα όνειρα που θα λάβει χώρα στη συνέχεια, σε μια εβδομάδα ή δύο, αλλά δεν ήταν ποτέ πολύ γη ανακίνηση όνειρα. Απλά πράγματα όπως κάποιος που καθορίζονται ή που επρόκειτο να καταλήξει ως ένα ζευγάρι. Ήμουν ακόμα στο σχολείο, στη συνέχεια γι 'αυτό νομίζω ότι ήταν πολύ ανώριμο όνειρα.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότηταΕυχαριστώ για την ανταλλαγή εμπειριών σας Serenity. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό. Ήταν ίσως λίγο μέντιουμ ως παιδί σε άλλους τομείς, καθώς, ή μήπως αυτό ισχύει μόνο για τα όνειρά σας;
|
|
|
|
|||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότηταΈχω preminitions εμπειρίες από τότε που ήμουν παιδί, αν προέρχεται από καθολική οικογένεια στην αγροτική Ιρλανδία ποτέ δεν πήρα για να αναπτύξουν αυτή την ικανότητα και να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο από τα σημάδια, αλλά από το 2002 η οικογένειά μου εμφανίσει ένα τρίκλινο θανάτου που έχω δει σε ένα όνειρο ή όραμα δύο εβδομάδες πριν από αυτό έχω γίνει πιο δεκτικοί στην αναγνώριση των σημείων και Im πάντα προσπαθεί να αναπτύξει αυτή μέσα από το διαλογισμό, κλπ. .. έτσι συμβουλεύει μου τι μπορεί να φαίνεται σε σας, όπως ίσως ένα «de ja vu", θα εξετάσουμε θα μπορούσε επίσης να είναι κάποιος προσπαθεί να σας πω κάτι!
Η ελπίδα αυτή είναι enlightnening! Τελευταία επεξεργασία από blue0000? 12-03-2008 σε 01.18π.μ... |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότηταΓεια σου μπλε, ναι ότι είναι πολύ διαφωτιστική, ευχαριστώ για την κοινή χρήση! Παίρνω αναλαμπές του deja vu, αλλά δεν είναι premonitions για το μέλλον, αλλά μάλλον μια επανάληψη της παρούσας στιγμής. Αλλά το είδος των οραμάτων που σας μιλάμε για ήχο που μου αρέσει η πραγματική συμφωνία. Πιστεύω ότι η μάθηση να καταστεί πιο δεκτικοί στην ικανότητά σας είναι καλό να κάνουμε - στο βαθμό που μπορείτε να το χειριστεί όλα και αυτό δεν σου δίνει περιττό άγχος!
|
|
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότηταEilt,
Η ξεκινώντας βλέποντας τα όνειρά μου όταν μου είπε ένα συνάδελφο που ονειρεύομαι της και τον γιο της ζωγραφικής του υπογείου "hawthore κίτρινο". Ήταν καταπληκτικός επειδή το προηγούμενο βράδυ ήταν στο σπίτι τους γιους της και ήταν redoing υπόγειο του στο Hawthorne κίτρινο. Από τότε έχω βλέποντας τα όνειρά μου πιο στενά. Από την εμπειρία μου, τα όνειρά μου είναι πολύ δυσνόητη και είναι σχεδόν ένα παζλ για να τους καταλάβω. Είχα ένα όνειρο των λύκων (θάνατος μέσα) τα οποία είχαν ημερομηνία (μήνας / έτος) σε αυτό και στο ίδιο όνειρο ένα δέντρο έπεσε στο σπίτι μου (επιπτώσεις σε μένα). Ο πατέρας μου πέθανε το βήμα για το μήνα και το έτος και ήταν ένα μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου. Είχα ένα άλλο όνειρο ενός δέντρου (ρίζες της οικογένειας μέσα) σύνθλιψης ένα παλιό σπίτι neibors (fallin για το σπίτι σημαίνει ότι οι επιπτώσεις για την οικογένεια), ανακάλυψα αρκετούς μήνες μετά το όνειρο κόρη τους πέθανε τραγικά. Έτσι, σε χρόνο βλέπω conections αλλά από την εμπειρία μου αυτό δεν είναι πάντα πολύ σαφής ως προς το τι σημαίνουν αλλά αν δώσουν προσοχή και να προσέχετε για τα πρότυπα μπορεί να βοηθήσει. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότηταΓεια Elit, Im πραγματικά ευτυχής που έχω εσάς να πληρούνται όλες .. μεγάλη μου του μόλις προσχώρησαν και μεγάλη αίσθηση του να μοιραστεί experences μας. Έχω πάντα ένα «ευαίσθητο», ίσως και περισσότερο, έτσι ώστε ένα παιδί, διότι πιστεύω ότι τώρα, αντί να λάβει αυτό που βλέπω και εγώ τώρα πιστεύω πως μπορώ να περιπλέξει μελετώντας το μήνυμα σε πολύ και νομίζω ότι κάνει το μήνυμα πιο απόκρυφα. Θα μπορούσα να είμαι σε ένα σπίτι για πρώτη φορά και μπορώ να αισθάνομαι ή ακούω μερικές φορές ακόμη και την παρουσία ή κάποια στιγμή να πάρω σαν αυτό που θα μπορούσε να περιγράψει ως μια στιγμιαία εικόνα για το πώς το σπίτι φαινόταν σε άλλη εποχή. Im ακριβώς πρόκειται να το πω αυτό PWC Νομίζω ότι αυτό είναι για εσάς ή ίσως ότι ο φίλος σας έχει κάνει το υπόγειο ως Κίτρινο im δει μια τι θ αίσθημα που theres μια γυναίκα γελώντας και βλέποντας im κίτρινο πιστεύω αυτό μπορεί να είναι παράξενο θ του την αίσθηση Ισως του έχει πει η γιαγιά της περιόδου αυτής επετείου thats έρχεται «M» πέρασε με κάποια περιορισμό στο στήθος αισθάνομαι αυτό δεν είναι πολύ καιρό πριν τον Ιούνιο / Ιούλιο εγώ δεν αισθάνομαι από καρδιακή προσβολή, αλλά από κάτι που ίσως συνδέεται με τον πνεύμονα, όπως im έχουν δίνοντας την αίσθηση της δυσκολίες στην αναπνοή. θέλει να πει αυτή δούμε είναι το αγόρι βλέπει το αγόρι και ότι κοιτάζει πάνω του! και μόνο για να λένε ότι είναι εντάξει, αλλά δεν είστε σίγουροι για το κίτρινο το δωμάτιο είναι σε σκιασμένο είναι το γέλιο, αλλά γι 'αυτό .... φαίνεται μια πολύ αγαπημένη γυναίκα αγαπά τη ζωή και διασκέδαση πιστεύει ότι πρέπει να γίνει σαφές λευκό να φωτίζει μέχρι υπάρχει επίσης κάτι για το Φεβρουάριο - λέγοντας Θα πρέπει να υπάρχει im αποδειχθεί τριαντάφυλλα εκφράζοντας την αγάπη. Λυπάμαι να αφήσουμε αυτό, αλλά εγώ πήρα το i αίσθημα έπρεπε να το πω και έτσι απλά να περάσει αυτή την Παίρνω μια φωνή λέγοντας για να γκρουπάρετε τα κάγκελα. thats it! Απλά έπρεπε να περάσει αυτή την ελπίδα μπορείτε να καταλάβετε αυτό! αλλά αισθάνθηκε θα πρέπει να γνωρίζετε ....
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότηταΜπλε,
Wow ... Αυτό ήταν καταπληκτικό. Το "Μ" ότι η τελευταία είναι μια θεία ότι ήμουν πολύ κοντά. Η aniversery είναι ο θάνατος του πατριού μου (i όνειρο μίλησε), η οποία είναι σε λίγες εβδομάδες .... αστείο σχετικά με το κίτρινο ... το βράδυ πριν τον πατριό μου πέθανε ... είχα ένα όνειρο για κίτρινα άνθη και έλαβε e-mail που κίτρινο είναι ευτυχία. Πατριός μου ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που γνώρισα. M περάσει από καρκίνο του πνεύμονα και λάτρευε να έχει διασκέδαση, αλλά δεν ήταν πρόσφατα. Σήμερα υπνοδωμάτιο μου (σκιασμένες) βρίσκεται στη διαδικασία άρσης την ταπετσαρία και σκεφτόμουν για κίτρινο. Μ άρεσε ποτέ δεν οποιαδήποτε χρώματα στους τοίχους και τις προτάσεις του λευκού brigtening μέχρι το δωμάτιο ακούγεται σαν κάτι που θα πω. Δεν είμαι σίγουρος τι πρόκειται να συμβεί το Φεβρουάριο του βρήκες μια αίσθηση του τι ήταν; .. Ευχαριστώ πολύ για αυτό το μήνυμα ... εκτιμώ πραγματικά. PWC |
||
|
|
|
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Threads |
| Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream | Jonas1 | Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. | 82 | 09-16-2009 06:21 PM |
| True Religion 3Q κέρδους διπλασιάζεται σχεδόν - Forbes | Editor | Νέα - Θρησκεία | 0 | 11-07-2008 02:10 π.μ. |
| Mooji - True Religion | Jonas1 | Το βιβλίο του Θιβέτ Ιατρικής ... | 0 | 09-14-2008 08:36 PM |
| Ορισμένες σκέψεις από σαράντα χρόνια of Dreams | RonPrice | Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. | 2 | 08-27-2008 02:13 PM |
| Tami Simon: Διαφανείς Επιχειρήσεις και έχοντας επίγνωση καπιταλισμός - Tami Simon, ήχοι True | Jonas1 | , | 0 | 05-18-2008 05:30 PM |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
|
|
|
|