Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Automatické překlady provedené Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Výklad snu > Dream sdílení
Registrovat Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Dream sdílení Co se ti zdálo minulou noc? Podělte se o své sny a jejich význam diskutovat s ostatními. »Začněte zde!

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Dreams , Pravda
Videa: Dreams , Pravda ,

Reply

LinkBack Nástroje témat Zobrazovací módy
Old 11-15-2008, 01:59 PM   #1 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Poloha: Byron Bay
Thanked 18 Times in 13 Příspěvky
Eilt Druin is on a distinguished road

Sny, které se stanou skutečností

Napadlo mě, jestli někdo z vás tady má někdy sen událost nebo řada událostí, které se skutečně stalo skutkem, poté, co se zdálo, že si pamatujete? Nemyslím jako deja vu, ale skutečný předtuchu sen? Myslím, že tyto druhy sny jsou velmi vzácné a byl bych překvapen a docela zajímá jestli někdo z vás mít.
Old 11-15-2008, 06:39 PM   #2 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Thanked 28 Times in 17 Příspěvky
EuroLearner is on a distinguished road

Re: Sny, které se stanou skutečností

Nikdy jsem neměl žádné sny, jako je tento, i když tam byly nějaké sny, které bych rád přijít pravda! Je smutné, že bude moci sám se nezdálo, aby byl tento případ.
EuroLearner está offline   Reply With Quote
Old 11-17-2008, 12:50   #3 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Thanked 40 Times in 28 Příspěvky
Serenity is on a distinguished road

Měl jsem sen, jako je toto, ale ne na dlouho. Když jsem byl mladší, myslím, že jsem byl více v souladu s některými skryté síly a letadel. Chtěl bych mít sny, které by pak proběhne za týden nebo dva, ale oni byli nikdy moc třásla země snů. Jednoduché věci, jako někdo spadl, nebo kdo se chystal skončit jako pár. Byl jsem ještě ve škole, takže pak si myslím, že byli velmi nezralý sny.
Serenity está offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 06:10   #4 (permalink)
Členské
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Díky za sdílení vašich zkušeností Serenity. To je fascinující. Byli jste snad trochu psychický jako dítě v jiných oblastech, stejně, nebo se to vztahuje pouze na své sny?
Old 12.03.2008, 02:14   #5 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Poloha: Newry
Thanked 2 Times in 2 Příspěvky
blue0000 is on a distinguished road

Byl jsem zkušenosti preminitions když jsem byla dítě, i když pochází z katolické rodiny ve venkovském Irsku Nikdy jsem k rozvoji této schopnosti a být více vědomi příznaků, ale od roku 2002, moje rodina zažila tripple smrti, který jsem viděl ve snu či vize dva týdny před protože jsem se stal více vnímaví v rozpoznávání příznaků a im vždy snaží, aby tuto prostřednictvím meditace atd. .. tak mi poradit, co se vám může zdát jako možná 'de ja vu', aby si myslel, že to některé může být také někdo snaží něco říct!

Hope this is enlightnening!

Naposledy upravil blue0000, 12.03.2008 V 02:18..
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12.03.2008, 02:28 PM   #6 (permalink)
Členské
Junior Member

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Hi modrá, ano, to je velmi poučné, díky za sdílení! Mám průhledy do deja vu, ale nejsou předtuchy o budoucnosti, ale spíše opakování přítomného okamžiku. Ale druh vizí, že mluvíte o zvuku se mi, jako skutečná auta. Myslím si, že naučit se být přístupnější schopnost je dobrá věc - pokud to zvládnete všechno, a to vám nedává zbytečný stres!
Old 12.03.2008, 07:36 PM   #7 (permalink)
PWC
Členské
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
PWC is on a distinguished road

Eilt,

Začínám sledovat mé sny, když jsem řekl, co-dělník, že jsem ve snu ji i jejího syna malování suterénu "hawthore žlutý". Byla to překvapilo, protože noc předtím, než byla na své syny domu a on byl předělání jeho suterénu v hawthorne žluté. Od té doby jsem sledoval své sny lépe. Z mé zkušenosti mé sny jsou velmi tajemné, a to je téměř puzzle přijít ven. Měl jsem sen vlků (znamená smrt), který měl data (měsíc / rok), v ní i stejný sen spadl strom na dům (dopad na mě). Krok můj otec zemřel na daný měsíc a rok, a to byl velký vliv na můj život. Měl jsem další sen stromu (kořeny znamená rodina) drcení neibors starý dům (padá na dům znamená, že dopad na rodinu), zjistil jsem několik měsíců po svém snu tragicky zemřela dcera. Takže v době jsem viděl conections, ale z vlastní zkušenosti vím, že není vždy zcela jasné, co tím myslí, ale pokud budete věnovat pozornost a dívat se na vzory může pomoci.
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12.04.2008, 03:09   #8 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Poloha: Newry
Thanked 2 Times in 2 Příspěvky
blue0000 is on a distinguished road

Hi Elit, Im opravdu potěšeni, že jsme tě poznal všechny své velké .. právě jsem přidal a cítí svůj velký podíl na našem experences. Vždy jsem byl 'citlivou' možná spíš jako dítě, protože myslím, že teď spíše než přijmout to, co vidím a věřím, já teď myslím, že i zkomplikovat tím, že studuje zprávu hodně a myslím, že udělám další tajemné poselství. Mohl bych být v domě poprvé a já se mohou cítit, nebo dokonce někdy slyšet přítomnost nebo někdy mi líbí, co bych mohl popsat jako snímek o tom, jak dům vypadal v jiném čase. Im jen tak říci PWC Myslím, že tohle je pro tebe, nebo snad váš přítel, který učinil v suterénu Yellow im viděl, co jsem pocit, vypracované theres ženy se smáli a im vidí žlutou i dojem, že to může být i její podivný pocit, Možná i její babička vyprávěla, bylo prokázáno výročí to je přijít 'M' prošel s nějakým omezením na hrudníku cítím to není tak dávno v červnu / červenci jsem pocit, ne z infarktu, ale z něčeho, který možná souvisí s plíce jako im dával pocit bylo obtížné dýchat. se chce říct, viděla je chlapec vidí chlapce a že ona se dívá na něj! a jen říct, že je v pořádku, ale nejsou si jisti žluté místnosti je zabalená se směje, ale o tom .... zdá velmi milující ženu, miluje život a zábavu si myslí, že je třeba udělat, aby bílou oživit je také něco o únoru - říká tam bude im bylo prokázáno, růže vyjadřuje lásku. Je mi líto odejít, ale já to mám pocit, že jsem musel říct, a tak to chtěl předat toto k Dostávám hlas, který říkal třídit zábradlí. thats it! Jen musel projít na tuto naději lze pochopit! ale cítil, měli byste vědět ....
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12.04.2008, 04:12   #9 (permalink)
PWC
Členské
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
PWC is on a distinguished road

Modrá,

Wow ... To bylo úžasné. "M", že minulost je teta, že jsem byl velmi blízko. Aniversery je smrti svého nevlastního otce (sen i mluvil), který je v několika týdnů .... smíchu žlutá ... večer zemřel můj nevlastní otec ... Měl jsem sen o žluté květy a obdržela e-mail, že žlutá je štěstí. Můj nevlastní otec byl nejšťastnější člověk, kterého jsem kdy potkala. M prošel od rakoviny plic a milovala se pobavit, ale to nebylo poslední. V současné době mé ložnice (stínované), je v procesu odstraňování tapet a přemýšlel jsem o žluté. M nikdy neměla ráda jakékoliv barvy na stěnách a navrhnout bílých brigtening do místnosti znělo jako něco, co by řekl. Nejsem si jist, co se bude dít v únoru jste se o tom co to bylo? ..

Díky moc za tuto zprávu ... I really appreciate it.

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Reply