Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Сънотълкуването > Dream споделяне

Dream споделяне Какво сънува снощи? Сподели мечтите си и да се обсъдят техните значения с други хора. »Start тук!

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Мечти , Истина
Видео: Мечти , Истина ,

Reply

LinkBack Thread Инструменти Display Modes
Old 11-15-2008, 01:59 ч.   #1 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18Points: 1,025, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75
Благодаря: 2
Благодари на 18 пъти в 13 Мнения
Eilt Druin is on a distinguished road

Мечтите, които са се сбъдват

Чудех се дали някой от вас тук някога е имало една мечта на дадено събитие или поредица от събития, които действително се сбъдват, след като го сънувал, че си спомняш? Не искам да кажа като дежа вю, но действително мечта предчувствие? Мисля, че тези видове сънища са много редки и аз бих се изненадал и доста интересува дали някой от вас има.
Old 11-15-2008, 06:39 ч.   #2 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16Points: 859, Level: 16

EuroLearner's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 ssssss103
Благодаря: 7
Благодари на 28 пъти в 17 Мнения
EuroLearner is on a distinguished road

Re: Мечти, които са се сбъдват

Никога не съм имал мечти като това, че има някой сънува, че би ми се искало да се сбъднат! За съжаление, ще удари не изглежда да направи това по случая.
EuroLearner está offline   Reply With Quote
Old 11-17-2008, 12:50 ч.   #3 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33Points: 2,625, Level: 33

Serenity's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss186
Благодаря: 3
Благодари на 40 пъти в 28 Мнения
Serenity is on a distinguished road

Използвах да имат мечти като този, но не за дълго време. Когато бях млад, аз мисля, че е в съзвучие с някои от скритите сили и самолети. Аз щях да сънува, че тогава ще се проведе в една или две седмици, но те никога не са били много земя разклащане мечти. Прости неща, като падна или някой, който щеше да свърши като двойка. Аз бях все още в училище, след това така мисля, че те са много незрели мечти.
Serenity está offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 06:10 AM   #4 (Permalink)
Държавите
Младши държави

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Благодаря за споделяне на опит спокойствие. Това е доста завладяващ. Бяхте ли може би малко психически като дете в други области, както и, или пък се прилага само за сънищата си?
Old 12-03-2008, 02:14 AM   #5 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Благодаря: 1
Благодари на 2 пъти за 2 Мнения
blue0000 is on a distinguished road

Аз са preminitions опит, тъй като бях дете, макар, идващи от католическо семейство в селските Ирландия никога не трябва да развие тази възможност и да отделят повече внимание на знаците, но след 2002 г. семейството ми имали тройна смърт, която видях в съня или визия две седмици преди аз, тъй като това са станали по-отзивчиви при признаването на признаците и IM винаги се опитва да развие тази чрез медитация др .. така ми посъветва какво може да изглежда на вас, като може би "за JA вю", тя даде някои помислих, че може някой да се опитва да ти каже нещо!

Надявам се това да е enlightnening!

Последно редактиран от blue0000; 12-03-2008 в 02:18 ч...
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:28 ч.   #6 (Permalink)
Държавите
Младши държави

Eilt Druin's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss75

Здравейте синьо, да, че е много поучително, благодаря за споделянето! Аз се погледи на Deja Vu, но те не са предчувствията на бъдещето, но по-скоро повторение на сегашния момент. Но вида на визии, които са ви говоря за доброто за мен като реална сделка. Мисля, че ученето да стане по-възприемчиви към способността ви е хубаво нещо да правим - толкова дълго, колкото можеш да се справиш всички и не ви дава ненужни стреса!
Old 12-03-2008, 07:36 ч.   #7 (Permalink)
PWC
Държавите
Младши държави
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Получил 0 Благодарности за 0 Мнения
PWC is on a distinguished road

Eilt,

Аз се започне гледам моите мечти, когато казах колега, че мечтая за нея и сина си живопис в мазето "hawthore жълто". Тя е изумена, защото през нощта, преди тя да е на синовете си къща и той беше redoing мазето си в Хоторн жълто. Оттогава са гледали моите мечти по-отблизо. От моя опит ми сънища са много загадъчен и е почти на пъзел за да ги разбера. Имах една мечта на вълците (означава смърт), които са дати (месец / година) в него и в един и същ сън едно дърво падна върху къщата ми (въздействие за мен). Моят баща стъпка умира на този месец и година и това беше голямо влияние върху живота ми. Имах и друг сън на едно дърво (корени означава семейство) прегазване стара къща neibors (падат върху къща означава, че влиянието на семейството), разбрах, няколко месеца след мечтата си дъщеря загива трагично. Така че, в момента аз виждам conections но от моя опит не винаги е много ясно за това какво означават те, но ако се обърне внимание и следете за модели може да помогне.
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 03:09 AM   #8 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Благодари на 2 пъти за 2 Мнения
blue0000 is on a distinguished road

Здравейте Елит, Им наистина удоволствието да ви отговаря на всички .. Имам си много просто се присъединиха и се чувстват чудесно да си споделят нашите experences. Аз винаги са били в "чувствителни" може би още повече, че като дете, защото аз мисля, че сега вместо да вземе това, което виждам и аз вярвам, че сега аз го усложняват чрез изучаване на съобщение до много и аз мисля, че направи съобщение по-загадъчен. Аз може да бъде в къща за първи път и аз да се чувствате или дори понякога се чуват присъствие или някога да получа като това, което мога да описват като моментна снимка на това как изглеждаше къща в друго време. Им просто ще кажа това PWC Мисля, че това е за вас, или може би си приятел, че е направил мазето жълти като IM това, което аз виждам едно чувство съставен там една жена се смее и IM тъй като жълт и считате, че това може да си странен Имам чувството, Може би си баба и е казал, показани на този годишнина наближава "М", премина при някои ограничения на гърдите се чувствам това не е отдавна през юни / юли аз не чувствам от сърдечен удар, но и от нещо, което може би, свързани с белите дробове, като IM се дава усещането за намиране е трудно да диша. тя иска да каже тя видите е момче вижда момчето и че тя изглежда повече от него! и само за да каже тя е ОК, но не сте сигурни за жълтата стаята е за сенчести но се смее за това .... изглежда много ми харесва жена обича живота и забавление тя мисли, че трябва да се направи обикновена бяла за да се проясни има също нещо за февруари - казва Ще бъда там IM е доказано рози изразяват любовта. Аз съжалявам за този отпуск, но аз имам чувството, аз трябваше да го кажа и така просто исках да преминат на Получавам глас казва, за да сортирате парапет. Този го! Просто трябваше да се да преминат на Надявам се, че може да разбере това! чувствах, но трябва да знаете ....
blue0000 está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:12 AM   #9 (Permalink)
PWC
Държавите
Младши държави
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Получил 0 Благодарности за 0 Мнения
PWC is on a distinguished road

Син,

Уау ... Това беше невероятно. В "М", че миналото е една леля, че бях много близо до. В aniversery е смъртта на баща ми (и говорихме за сън), което е след няколко седмици .... смешно за жълт ... нощта преди баща ми умря ... Имах мечта за жълти цветя и получи електронна поща, която е жълта щастие. Моят баща е най-щастливият човек, с когото някога съм срещал. М премина от рак на белите дробове и тя обичаше да се забавлява, но това не е отскоро. В момента моята спалня (сенчести) е в процес на премахване на тапета и аз си мислех за жълто. М никога не харесаха всякакви цветове на стените и показват на белите brigtening до стаята звучи като нещо, което ще кажа. Аз не съм сигурен какво ще се случи през февруари влязохте чувство за какво беше? ..

Благодаря много за това съобщение ... Наистина го оценявам.

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Reply

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Старт тук! Въведение в сънотълкуването Jonas1 Dream споделяне 98 Вчера 06:44 ч.
Истинската религия 3Q печалбата почти се удвоява - Форбс Editor Новини - Религия 0 11-07-2008 03:10 AM
Mooji - истинската религия Jonas1 Видео - Израстване 0 09-14-2008 09:36 ч.
Някои разсъждения на четиридесетте години на мечтите RonPrice Dream споделяне 1 08-27-2008 03:13 ч.
Tami Саймън: Прозрачна Бизнесът и съзнават капитализма - Tami Саймън, звуци True Jonas1 Видео - Global единство 0 05-18-2008 06:30 ч.

Тагове
Мечти , Истина
Мечти , Истина ,

Thread Инструменти
Display Modes

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 09:04 ч..

Благодарение на НЛП-е се ползват автоматични преводи
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google