Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Сонник > Мрія обмін

Мрія обмін Що тобі снилося минулої ночі? Поділіться своїми мріями і обговорити їх з іншими значеннями. »Start Here!

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Dreams , ВЕРНО
Відео: Dreams , ВЕРНО ,

Reply

Linkback Пристосування для нарізання Режими дисплея
Old 12-20-2008, 09:25 AM   #19 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Поблагодарили 2 раз в 2 повідомлень
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: мрії, які збулися

Привіт

Thanx blue000 для заохочення та позитивних слів. Дуже мило.

Dont хоча я вірю в дусі керівництва як такого, моя релігія має іншої перспективи, коли справа доходить до мрії

їм зазвичай не хочуть, щоб відзначити мою релігію (ви зрозумієте, чому), але WOT Ей, я мусульманських, ми вважаємо, під час сну душа покидає ваше тіло і йде в інше місце, не всі мрії означати anyhting але ті youe пам'ятає або інтенсивні, як правило, більше значення для EM.

interpretstions наших снів фактично не відрізняється до того, що більшість людей тут говорите, але я вірю, я отримую багато листів, в моїх снах, і я пам'ятаю, мої мрії так детально, я можу написати есе на деяких з них.

Я дійсно був сон Кілька днів тому я плавав у озері, без жодного страху (я нахиляє плавати LOL), а це означає звільнення від стресу / скорботи. які, я сподіваюся вірно, як я був під великим тиском останнім часом.

Ви знаєте, як місця завжди різні в своїх мріях (в реальності), а Ive було 2 мрії, де я пішов до моєї роботи, і вона була однаковою в обох мрії, я дійсно згадала приховану кімнату з перших в моєю мрією друга мрія і пішов в тому ж приховані кімната (я ховався від sum1), дійсно дивно. ви не хочете знати, чому я втік і переховувався від кого і як її цілком ERM ..... насильства. але якщо ви хочете знати, жорстоке вам сказати.

Я бачив ангела у сні, ми вважаємо, якщо і побачити ангела (або особа, зазначена як ангел), то ви дійсно вигляді ангела, Йоуд очікують кожної людини на часті мрії бачити ангелів, але тільки Ive ніколи не бачив один раз, DNT знати про any1else? У будь-якому випадку, але це Ангол від людини, як світло, і всі в паніці втік (це урізана версія, набагато більш детально), я побіг і він звернувся до цікавих дим і летіли в районі, як це пішли повз мене я Couldnt дихання більше.

але я ніби відчував світ, хоча я вмирав, і впав на підлогу, і як їм цікаве наукове людиною в моєї мрії я думав про себе, блукаю, що це дим, може бути, окису вуглецю, тому що її вбивство мене, але я відчуваю біль DNT. suddenyl потім я прокинувся, (ще в сні), і мені було нормально, а всі мої друзі були ОК, я вважав, що убив всіх, але ніхто не загинув.

Я курив, а може бути, це було щось з ним робити, окису вуглецю є однією з найбільш небезпечних хімічних речовин в ciggerettes також.

Theres дещо інші мрії приходять на розум, але погано EM посаду в інший день, я повинен спати, як ми сподіваємося жорстокого є приємні "нормальні" мрії оголених жінок N дерьмо WOT іншими хлопцями, як правило, мріють бій, але я ніколи не здається.

PS £ 100 нагадуванням для себе інший сон, що збулася.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 07:27 AM   #20 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Поблагодарили 2 раз в 2 повідомлень
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: мрії, які збулися

£ 100 Мрія збулася цікаве.

насправді я був один, я дозволив йому довести до робочих місць у приватному гаражі, якщо він віддав мені половину грошей. він приносить автомобіль сильно спотворюються Shoulda були £ 1000, він сказав мені, £ 400. як я зробив самий роботу, яку він запитав я йому заряд хлопець додаткові 400 фунтів стерлінгів є способом менше за цю роботу. Очевидно, довіра є життєво важливим для цього kinnda відносини. Але я довіряв йому.

1 тиждень, перш ніж я закінчу роботу, я була мрія, в моєї мрії я закінчив роботу і кинув його до клієнта, він був вражений роботою (повністю перебудований ООН ремонту і вкрай рідкісні бампери), тому я прошу, якщо він не зможе вигляді оплати додаткових , Hed сказав він думає про це.

Тим часом мене і курсували від Bro в палючим сонцем Chillin ... ми додому я бачу, мій товариш, який привів роботу, я сказав йому, що я запитала хлопця, за додаткову, а подзвонити йому дізнатися, що, якщо він буде платити, він сказав DNT турбуватися Ive вже зібрані додаткові £ 100 від нього, за що я була здивована цікаве. сказала привіт і Byes, край мрії.

повернутися до реальності був заарештований мій товариш / під замком тому я виступив з роботою (мені вдалося відновити нерепаріруемих насправді теж), I Didn't навіть попросити хлопця на додаткові гроші, і він заплатив мені 500 фунтів, £ 100 більше, ніж я очікував.

Тому моя подруга була fibbing цін на мене так він міг би отримати більшу частку, і в моєму сні він розповів мені, що я доручив йому £ 100 додаткових без мене знаючи про це.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Reply

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок тут! Введення в Сонник Jonas1 Мрія обмін 95 Вчора 08:19 PM
Любов & Стосунки: Де знайти справжню любов Editor Новини - Релігія 0 11-07-2008 03:10 AM
Mooji - істинна релігія Jonas1 Відео - Духовність 0 09-14-2008 09:36 PM
Деякі міркування Сорок років Dreams RonPrice Мрія обмін 1 08-27-2008 03:13 PM
Тамі до Симона: Прозорий бізнес і свідомого капіталізму - Тамі Симон, Sounds True Jonas1 Відео - Глобальний Єдності 0 05-18-2008 06:30 PM

Мітки
Dreams , ВЕРНО
Dreams , ВЕРНО ,

Пристосування для нарізання
Режими дисплея

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На