Re: bu doğru geldi Dreams
merhaba
için cesaret verici ve olumlu kelimeleri dan blue000. çok iyisin.
ancak ruh olarak kılavuzlarındaki i dont belive gibi, benim din zaman rüyalar konusunda farklı bir perspektife sahiptir
genellikle benim din söz (neden) ama hey, i Müslüman pm wot anlayacaksınız isteksiz im, biz ne zaman ruh uyku inanıyorum vücudunuzun yaprak ve başka bir yere gider, tüm hayalleri anyhting demek değil, olanları ya da hatırlıyorum youe yoğun genellikle da daha fazla anlamı yoktur.
rüyalar bizim interpretstions aslında çoğu kişinin burada ne demek farklı değildir, ama yapmak i rüyalarımda mesajları almak biraz çok inanıyorum, ve o kadar detay i bazıları üzerinde denemeler yazabilirsiniz benim rüyalar hatırlıyorum.
ben aslında göle yüzme olduğunu, herhangi bir korku olmadan ben bir kaç gün önce bir rüya gördüm (i cant lol yüzme), ve bu stresten kabartma demek / ızdırap. hangi I basınç altında çok yakın zamanda gibi gerçek bir umut.
nasıl yerler her zaman hayallerini (için gerçeklik) farklı olduğunu biliyorum, iyi ive nerede yeri gittim 2 hayalleri vardı, ve her iki dreams aynıydı, i gerçekten benim ikinci rüya ilk rüyadan gizli bir oda hatırladı ve (i sum1 kimden saklandığını Aynı gizli oda için), çok garip gitti. neden i çalıştıran ve gizleme ve den bilmek istemiyordum kim olarak oldukça erm ..... şiddet. ama eğer sen hasta size bilmek istiyorum.
ben bir rüya bir melek görüldü, biz eğer u (veya bir kişinin bir melek görmek inanmak için bir melek gibi), o zaman gerçekten, youd herkes sadece ever seen it melekler ama ive görme sık rüyalar bekliyoruz bir melek görmeye sevk bir kez, DNT hakkında any1else biliyor musun? ama her durumda bu melek insan bir ışık gibi doğru gittiği ve herkes panik ve kaçtım (bu ona sürümü, çok daha ayrıntılı aşağı bir kesim), i koştu ve bir tür duman döndü ve alanı etrafında whizzed, gibi artık geçti beni i couldnt nefes gitti.
ama ben tür bir barış rağmen ben ölmek hissettim ve yere düştü, ve benim rüya i bilimsel kişi bir tür im kendi kendime düşünüyordum, bu duman ne dolaşmak, belki onun karbon monoksit, onun öldürülmesi gibi beni, ama i dnt ağrı hissediyorum. ama kimse öldüğünü herkes hayatını hissettim sonra suddenyl i My Dream (hala) ve i was ok, ve tüm arkadaşlarıma were ok uyandı, i vardı.
i sigara içen bir, ve AM belki bu bir şeyi onunla yapmak, karbon monoksit bir daha tehlikeli kimyasalların ciggerettes de bir.
genellikle bout ama i gibi görünüyor asla hayal bir kaç diğer rüyalar ama kötü sonrası da başka bir gün akla gelen gidecekseniz, i lüzum uyku, umarım kötü bok wot diğer çocuklar n çıplak kadınların bazı 'normal' tatlı rüyalar var.
ps kendimi bu doğru gelen başka bir rüya için 100 hatırlatılması £.
|