|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Сан дељење Шта си сан синоӕ? Поделите своје снове и њихово значење разговарати са другима. »Старт Хере! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#19 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истина(04-19-2009)
блуе000 него за подстицање и позитивне речи. веома лепо од вас. мада ЈА донт мислите, у духу, као што су водичи, моја религија има другачију перспективу кад је реч о сновима ИМ обично оклевају да споменем моју вјеру (да ћете разумети зашто), али знати хеј, ја сам муслиман, верујемо кад сан душе напушта тело и иде на друго место, значи нису сви снови аныхтинг али они ыоуе запамтити или су интензивна обично имају више значења да их. интерпретстионс наших снова који се заправо не разликује са оним што већина људи овде кажу, али ја не верујем да добијете пуно порука у мојим сновима, и сјећам се мојих снова у много детаља сам могао писати есеје на неке од њих. ја сан заправо је пре неколико дана сам био купање у језеру, без страха (и цант пливати ЛОЛ), а то значи олакшање од стреса / невоље. Надам се што је истина јер сам била под великим притиском у последње време. знате како се ставља увек другачији у своје снове (у стварности), и Иве је 2 сновима где сам отишао у мом радном месту, и то је био исти у обе сновима, ја у ствари сетио скривена соба први сан у мој други сан и отишао на тај исти скривених соба (крио сам од сум1), стварно чудно. Донт сте желели да знате зашто сам је покренут и крије и од којих као сасвим ЕРМ ..... насилно. али ако не желите да знате болестан ти кажем. нисам видео анђела у сну, ако верујемо У види анђео (или особа назива анђео), онда заиста видите Анђела, ыоуд сви очекују да имају честе сновима виде анђеле, али само Иве икада видели једном, ДНТ знате о аны1елсе? Аныуаыс, али овај анђео оде од људске да воле светло, и сви паницкед и побегла (то је сасјекао верзију, много више детаља на њу), сам ишла и испоставило да кинд дима и ухиззед око подручја, као што је прошло више ме цоулднт дах. врста али сам осећао мир, иако сам је умирао, и пала на под, а као ИМ кинд научни особа у мом сну сам мислила на себе, одем шта је ово дим, можда је угљен-моноксид, као убиство мене, али ја ДНТ осећа бол. судденыл онда сам се пробудио (и даље у сну) и био сам ОК, и сви моји пријатељи су били у реду, имао сам осетио да је убиство свима али нико није био мртав. Ја сам пушач, па можда то има неке везе са тим, угљен-моноксид је један од више опасних хемикалија у циггереттес као. Тхереса неколико других снове на памет, али болесна после их неки други дан, морам спавати, надам се пријатно болесни имају неке 'нормалне' снови о голим женама Н срање знати други момци су обично сања наступ, али никада нисам изгледа. Пс £ 100 подсетника за себе у други сан који се остварио. |
||
|
|
|
|
|
#20 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Снови који долазе истина£ 100 сан дође истина кинд.
у стварности имао сам ја пријатеља, нека се донесе приватне послове на своју гаражу кад ми је платио половину новца. Он доноси аутомобил тешко манглед схоулда била £ 1000, рекао ми је £ 400. као што сам урадио највише посла који сам га питао да наплати екстра момак јер £ 400 је начин да се мање за тај посао. очигледно поверење је од виталног значаја за ову киннда однос. али сам му веровати. 1 недеља пре него што завршим посао имао сам сан, у мој сан сам завршио посао и пао је на купца, он је био импресиониран са посла (обновљена УН-Оправљив и изузетно ретка браника) па сам питати да ли је уоулднт плаћа виду екстра , рекао је Хед мисле о томе. У међувремену ми и брацо и крстарили у горући сунце Цхиллин ... ми стићи кући да видим мој друг који је донео посао, ја сам му рекао питао сам момка за екстра, и да га позову сазнати шта ако би платили, рекао је он ДНТ брините Иве већ прикупио додатних 100 фунти за њега, за које сам био изненађен кинд. рекао бок и быес, крај сна. назад на реалност мој друг је добио ухапшени / закључана тако да испоручује посао (сам успео да поправи унрепаирабле у стварности тако), нисам ни питати момка за екстра новац и платио ми је £ 500, £ 100 више него што сам је очекивао. Зато ми је другарица фиббинг цене за мене тако да је могао да добије већи удео, а мој сан рекао ми је да сам га терети додатних 100 фунти без мене знају о томе. |
||
|
|
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Старт Хере! Увод у тумачење снова | Jonas1 | Сан дељење | 97 | Јуче 09:08 АМ |
| Љубав & Везе: Где пронаћи Права љубав | Editor | Вести - Религија | 0 | 11-07-2008 03:10 ПМ |
| Мооји - Тачно Религија | Jonas1 | Видеос - Духовност | 0 | 09-14-2008 09:36 АМ |
| Размишљања неких четрдесет година снова | RonPrice | Сан дељење | 1 | 08-27-2008 03:13 АМ |
| Тами Сајмон: Транспарентно предузећа и свестан капитализам - Тами Симона, Звуци Истина | Jonas1 | Видеос - Глобална Јединство | 0 | 05-18-2008 06:30 АМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|