Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Dream Interpretation > Ndarjen Dream
Regjistrohu My Go Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Chat Room

Ndarjen Dream Çfarë keni ëndërr natën e kaluar? Share ëndrrat tuaja dhe për të diskutuar kuptimet e tyre me të tjerët. »Filloni këtu!

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags
Threads: Iluminizmi, I vërtetë
Videos: Iluminizmi ,I vërtetë ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2008, 08:25   #19 (permalink)
Anëtar
Shvercer
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetë

'njatjeta

thanx blue000 për inkurajimin tuaj dhe pozitive fjalë. shumë i mirë prej jush.

pse i dont belive udhëzon në shpirt si e tillë, fenë time ka një perspektivë të ndryshme, kur është fjala për ëndrrat

im zakonisht ngurrojnë për të përmendur fenë time (që ju do të kuptoni pse) por wot hej, i am muslim, ne besojmë se kur fle shpirti juaj e lë trupin tuaj dhe shkon në një vend tjetër, jo të gjitha ëndrrat e thotë anyhting por ato youe mend ose janë intensive zakonisht kanë më shumë domethënie për em.

interpretstions e ëndrrave tona nuk janë të vërtetë që të ndryshme për të cilat thonë se shumica e njerëzve këtu, por unë nuk besoj se i merrni shumë mesazhe në ëndrrat e mia, dhe i kujtoj ëndrrat e mia për aq shumë i detajuar mund të shkruaj ese mbi disa prej tyre.

Unë në fakt kishte një ëndërr e një ditë më parë i ishte notit në një liqen, pa ndonjë frikë (i cant notuar lol), dhe kjo do të thotë lehtësim nga stresi / brengosje. Unë shpresoj që është e vërtetë si unë kanë qenë nën një presion të madh kohët e fundit.

ju e dini se si vende të janë gjithmonë të ndryshme në ëndrrat e tua (në realitet), edhe ive had 2 ëndrrat ku i shkuan në vendin e punës time, dhe ajo ishte njëjtë në të dy ëndrrat, i vërtetë mend një dhomë të fshehtë nga i parë në ëndërr ëndrra ime e dytë dhe shkoi në atë dhomë të njëjtën fshehur (i ishte fshehur nga sum1), me të vërtetë i çuditshëm. ju dont doni të dini se pse i ishte duke e fshehur dhe nga i cili si mjaft saj erm ..... dhunshëm. por në qoftë se ju nuk doni të dini keq ju them.

i parë një engjëll në një ëndërr, ne besojmë se në qoftë se u parë një engjëll (ose një personi të referuar si një engjëll), atëherë ju me të vërtetë janë duke parë një engjëll, youd presin të gjithë të kenë ëndrra të shpeshta e të parit engjëjve, por vetëm ive ever parë atë një herë, DNT dini rreth any1else? por megjithate ky engjëll shkoi nga të njeriut për të si një dritë, dhe të gjithë panikos dhe iku (kjo është një version i shkurtuar, shumë më tepër hollësi për atë), i vrapoi dhe u kthye në një tym kinda dhe whizzed rreth zonës, si ajo u miratua me frymë i couldnt më.

por lloj i të ndjerë një paqe edhe pse i ishte duke vdekur, dhe ra në dysheme, dhe si im një person kinda shkencore në ëndërr i im ishte të menduarit për veten time, i dal nga rruga atë që ky tymi është, ndoshta e monoksidit të karbonit, si vrasja e tij mua, por unë DNT ndjeni dhimbje. pastaj u zgjua i suddenyl (ende në ëndërr time) dhe i ishte ok, dhe të gjithë miqtë e mi ishin ok, i kishte ndjerë se ishte vrarë të gjithë, por askush nuk kishte vdekur.

Unë jam një duhanxhi, dhe ndoshta këtë gjë kishte të bëjë me të, monoksidit të karbonit është një nga kimikatet më të rrezikshme në ciggerettes si.

theres a ëndrrat e disa të tjera vijnë në mendje, por em i sëmurë pas një ditë tjetër, Unë kam nevojë për gjumë, me shpresë të sëmurë kanë disa ëndrra të këndshme "normale" e grave lakuriq n mut wot guys të tjerët janë zakonisht ëndërroja periudhë, por kurrë nuk duket.

ps £ 100 kujtesë për veten e një ëndërr që u bë realitet.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 06:27   #20 (permalink)
Anëtar
Shvercer
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetë

£ 100 ëndërr u kinda vërtetë.

në realitet i kishte një mik i le të sjellin punë private në garazhin tim në qoftë se ai paguhet me gjysmë para. ai sjell një makinë të coptuar keq Shoulda janë 1.000 £, ai më tha £ 400. si i bërë më punë ai i kërkoi atij të ngarkuar shtesë si djalë £ 400 është rruga më pak për atë punë. qartë besimi është jetik për këtë marrëdhënie kinnda. por i besuar atij.

1 javë para se të përfundojë i punës kishte ëndërr në ëndërr e mia i përfunduar punën dhe ka rënë atë klient, ai ishte i impresionuar me punën (rindërtuar plotësisht un-riparueshëm Parakolp & Prapakolp dhe jashtëzakonisht të rralla) kështu që unë kërkoj në qoftë se ai mendje wouldnt paguar ekstra , ai tha hed mendoj për të.

ndërkohë mua dhe Bro kaluan e në Chillin dielli flakëron ... i kemi parë në shtëpi martohem tim i cili solli të punës, i tha atij i kërkoi djalë për shtesë, dhe për të thirrur të gjetur atë çka nëse ai do të paguajë, ai tha DNT merak ive grumbulluar tashmë një shtesë 100 £ e tij, për të cilën unë u kinda surprised. tha hi byes dhe, në fund të ëndrrës.

përsëri me realitetin shoku i kam pasur të arrestuar / mbyllur kështu i dërguar i punës (i ka arritur të riparuar unrepairable në realitet gjithashtu), i didn't edhe kërkoj djalë për paratë shtesë dhe ai paguhet me 500 £, £ 100 më shumë se çfarë i ishte pritur.

Prandaj mik im ishte fibbing çmimet për mua që të mund të merrni një pjesë më të madhe, dhe në ëndërr tim ai më tha i akuzuar atë £ 100 ekstra pa mua ditur në lidhje me të.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Reply