|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Dream delitve Kaj si sanje sinoči? Delite svoje sanje in razpravljajo o svojih pomenov z drugimi. »Start here! |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Sanje, ki so se uresničileživjo
mimo blue000 za vaše spodbujanje in pozitivne besede. Zelo lepo od vas. Čeprav jaz dont belive v duhu vodnike kot taka, moja vera ima drugačen pogled, ko gre za sanje im ponavadi neradi omeniti moje vere (boste razumeli, zakaj), vendar wot, hej, i am Muslim, menimo, da ko spiš dušo zapusti telo in odide v drugo mesto, ne pomeni, anyhting vse sanje, ampak tisti, youe spomnite, ali so ponavadi bolj intenzivne pomen em. interpretstions naše sanje se dejansko ne da drugače, kot je večina ljudi tukaj rekel, ampak jaz verjamem, jaz zaslužiti veliko sporočil v mojih sanjah, in jaz se spominjam svoje sanje v toliko bi lahko podrobno i pisati esejev o nekaterih od njih. Pravzaprav sem imel sanje pred nekaj dnevi sem bil kopanja v jezeru, brez strahu (i cant plavati lol), in to ne pomeni oprostitev stresa / težavah. katero upam, da je res, ker sem bil pod velikim pritiskom pred kratkim. veš kako so kraji vedno različni v tvojih sanjah (realnosti), ter imeli 2 ive sanje, kjer sem hodil v svoj delovnem mestu, in je enako v obeh sanjah, sem se spomnil dejansko skriti sobi od prvega sanj v mojem drugem sanje in odšel v isti sobi skrita (i se je skrival od sum1), res čudno. vi dont rad vedel, zakaj sem bil tek in skrivanje in ki kot svoj čisto erm ..... nasilni. šele če vi dont želite vedeti slabega povedati. Videl sem angela v sanjah, menimo, da če u glej angel (ali oseba iz kot angel), potem ste res videli angel, youd pričakujejo, da ima vsakdo pogoste sanje videnje angelov, temveč le ive kdaj videl enkrat, DNT vedel any1else? ampak nekako ta angel je šel od ljudi, kot so na svetlobo, in vsi panika in pobegnil (to je posekali različico, veliko bolj natančno, to), sem tekel in se je izkazalo, da nekako dima in whizzed okrog območja, saj went opravili mi i strjena lava dih anymore. šele jaz počutil vrste mir, čeprav sem bil umira, in padel na tla, in kot im nekako znanstveni oseba v mojih sanjah mislil, da sem bil sam, jaz Tumarat kaj je to dim, morda svoj ogljikov monoksid, kot svoj ubijanje me, ampak jaz DNT čutijo bolečine. potem suddenyl i zbudil (še vedno v mojih sanjah) in sem bil ok, in vsi moji prijatelji so ok, sem imel zdelo, da je umrli vsi, vendar nihče ni mrtev. jaz sem kadilec, in morda je to kaj opraviti s tem, ogljikovega monoksida je ena od bolj nevarnih kemikalij v ciggerettes tudi. torej a malo drugi sanje pridejo na misel, vendar slabo post em drug dan, rabim spanja, poln upanja bolan nekaj prijetnih "normalne" sanje gole ženske n sranje wot drugi fantje so ponavadi dreaming bout, ampak jaz nikoli ne. ps 100 £ opomnik za sebe druge sanje, ki so se uresničile. |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Sanje, ki so se uresničile£ 100 nekako sanje so se uresničile.
v resnici sem imel prijatelja i naj ga prinese zasebnih delovnih mest v garaži, če mi je plačal mi polovico denarja. jih ima avto slabo pokvarjeni Moral bi bil £ 1000, mi je rekel 400 £. kot jaz opravljeno delo, ki ga večina sem ga prosil za polnjenje veriga dodatnih 400 £, kot je način, da se manj za to delovno mesto. očitno zaupanja je ključnega pomena za to kinnda odnos. šele jaz mu zaupate. 1 teden pred i končati delo sem imel sanje, v sanjah sem končal delo, in padel je na stranki, je bil impresioniran s službo (v celoti obnovili un-popraviti in izjemno redkih odbijači), tudi jaz vprašati, če je za would not srce plačilni ekstra , je dejal, da hed razmišljati o tem. medtem jaz in bratec izlet v chillin Plamen v soncu ... pridemo domov vidim mate, ki je to delo, jaz sem mu jaz prosil za dodatne fant, in poklicati ga želite izvedeti, kaj če bi se mu plača, je dejal DNT skrbi ive že zbirajo v dodatnih £ 100 od njega, za katerega sem bil nekako presenečen. je dejal halo in byes, konec sanj. nazaj v realnost moj kolega dobil aretiran / zaprt tudi jaz podal delovnih mest (i uspelo popraviti unrepairable v resnici tudi), jaz didnt sod zaprositi za dodatni denar, moški in on mi je plačal 500 £, £ 100 več od tistega, kar i je pričakoval. Zato je moj kolega fibbing cene se mi, da bi lahko dobil večji delež, in v mojih sanjah mi je rekel jaz mu zaračuna dodatnih 100 £ brez mene vedel o tem. |
||
|
|
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Start here! Uvod v Dream Interpretation | Jonas1 | Dream delitve | 97 | Včeraj 09:08 |
| Love & Relationships: Kje najti True Love | Editor | Novice - Religion | 0 | 11-07-2008 03:10 |
| Mooji - True Religion | Jonas1 | Videos - duhovnost | 0 | 09-14-2008 09:36 |
| Nekateri Odsevi Štirideset let Dreams | RonPrice | Dream delitve | 1 | 08-27-2008 03:13 |
| Tami Simon: Transparent Podjetja in Conscious Capitalism - Tami Simon, Sounds True | Jonas1 | Videos - Global Oneness | 0 | 05-18-2008 06:30 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|