|
Členské
Junior Member
Thanked 2 Times in 2 Príspevky
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťou
nazdar
thanx blue000 pre vašu podporu a pozitívne slová. od teba moc pekné.
aj keď i dont domnievať v duchu sprievodcov ako taký, moje náboženstvo má iný pohľad, pokiaľ ide o sny
im zvyčajne zdráha uviesť svoje náboženstvo (musíte pochopiť, prečo), ale wot hej, ja som moslim, veríme, že keď budeš spať svoje duša opúšťa telo a odchádza do iného miesta, nie všetky sny znamenajú anyhting ale tie youe pamätať alebo sú intenzívne zvyčajne majú väčší význam em.
interpretstions našich snov sú vlastne toľko nelíši od toho, čo väčšina ľudí tu hovorí, ale ja verím já brať veľa správ v mojich snoch, a já si spomenúť na svoje sny toľko podrobností Mohol by som napísať esej o niektoré z nich.
Vlastne som mala sen, pred pár dňami som bol kúpanie v jazere, bez strachu (i cant plávať lol), a to znamená úľavu od stresu / trápenia. a dúfam, že je pravda, ako som bol pod veľkým tlakom v poslednej dobe.
Viete, ako snímky sú vždy líšia vo svojich snoch (k realite), tak ive had 2 sny, keď som šiel do mojej pracovisko, a to bolo rovnaké v oboch snoch aj v skutočnosti si spomenul tajnej miestnosti od prvého sna môjho druhého sna a šiel do tej istej tajnej miestnosti (aj sa schováva pred sum1), naozaj divné. teba dont chcete vedieť, prečo som utekal a skrýval a od koho ako docela ehm ..... násilnej. ale ak chcete vedieť, chorý povedať.
Videl som anjela vo sne, veríme, že ak u pozri anjel (alebo osoba uvedená ako anjel), potom naozaj ste videl anjela, youd očakávať, že všetci majú často sny videnie anjelov, ale ive len niekedy videl raz, dnt vedieť o any1else? ale kdekoľvek to šel anděl ako z človeka na svetlo, a všetci zpanikařil a utiekol (to je znížiť verziu, oveľa bližšie k nej), aj rán a obrátil sa trochu dymu a svištěly po okolí, pretože šiel okolo mňa i couldnt už dych.
ale aj druh pocit kľudu, aj keď som umieral, a spadnú na zem, a ako im trochu vedecké osoba v mojom sne som myslel na seba, aj blúdiť, čo to je dym, možno jeho oxid uhoľnatý, ako jeho zabití ma, ale aj dnt cítiť bolesť. potom suddenyl Prebudil som sa (stále ešte v mojom sne) a ja bol v poriadku, a všetci moji priatelia sú v poriadku, mal som pocit, že sa všetci zahynuli, ale nikto nebol mŕtvy.
Som fajčiar, a možno to má niečo spoločné s tým, oxid uhoľnatý je jednou z viacerých nebezpečných chemických látok v ciggerettes rovnako.
je ešte niekoľko ďalších sny prichádzajú na myseľ, ale choré miesto em iný deň, treba aj spať, snáď zlé mať nejaké príjemné 'normálne' sny nahých žien n hovno wot ostatní chlapci sú zvyčajne sníva záchvat, ale nikdy som sa zdajú.
pz 100 libier pripomenutie pre seba iného sna, že sa stalo skutkom.
|