Zdá sa, ste sa ešte nezaregistrovali s našej komunite. Pre registráciu prosím kliknite tu ...

Global Oneness Community          
Automatické preklady vykonané Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globálne jednotu spoločenstva > Výklad sna > Dream zdieľanie
Blogy Články Fotografie Videá Goodies FAQ Memberlist Dnešné príspevky Označiť témy ako prečítané Chat Miestnosť

Dream zdieľanie Čo sa ti zdalo minulú noc? Podeľte sa o svoje sny a ich význam diskutovať s ostatnými. »Začnite tu!

Rýchle správy
Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva! Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok: Forum Home, Sociálne skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videá, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Štatistika. Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!

Poznámka: Táto reklama sa nezobrazí pre registrovaných členov

Tagy
Priadza: Dreams, Falošný
Videá: Dreams ,Falošný ,

LinkBack Nástroje témat
Old 12-20-2008, 08:25  
Členské
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Thanked 2 Times in 2 Príspevky
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťou

nazdar

thanx blue000 pre vašu podporu a pozitívne slová. od teba moc pekné.

aj keď i dont domnievať v duchu sprievodcov ako taký, moje náboženstvo má iný pohľad, pokiaľ ide o sny

im zvyčajne zdráha uviesť svoje náboženstvo (musíte pochopiť, prečo), ale wot hej, ja som moslim, veríme, že keď budeš spať svoje duša opúšťa telo a odchádza do iného miesta, nie všetky sny znamenajú anyhting ale tie youe pamätať alebo sú intenzívne zvyčajne majú väčší význam em.

interpretstions našich snov sú vlastne toľko nelíši od toho, čo väčšina ľudí tu hovorí, ale ja verím já brať veľa správ v mojich snoch, a já si spomenúť na svoje sny toľko podrobností Mohol by som napísať esej o niektoré z nich.

Vlastne som mala sen, pred pár dňami som bol kúpanie v jazere, bez strachu (i cant plávať lol), a to znamená úľavu od stresu / trápenia. a dúfam, že je pravda, ako som bol pod veľkým tlakom v poslednej dobe.

Viete, ako snímky sú vždy líšia vo svojich snoch (k realite), tak ive had 2 sny, keď som šiel do mojej pracovisko, a to bolo rovnaké v oboch snoch aj v skutočnosti si spomenul tajnej miestnosti od prvého sna môjho druhého sna a šiel do tej istej tajnej miestnosti (aj sa schováva pred sum1), naozaj divné. teba dont chcete vedieť, prečo som utekal a skrýval a od koho ako docela ehm ..... násilnej. ale ak chcete vedieť, chorý povedať.

Videl som anjela vo sne, veríme, že ak u pozri anjel (alebo osoba uvedená ako anjel), potom naozaj ste videl anjela, youd očakávať, že všetci majú často sny videnie anjelov, ale ive len niekedy videl raz, dnt vedieť o any1else? ale kdekoľvek to šel anděl ako z človeka na svetlo, a všetci zpanikařil a utiekol (to je znížiť verziu, oveľa bližšie k nej), aj rán a obrátil sa trochu dymu a svištěly po okolí, pretože šiel okolo mňa i couldnt už dych.

ale aj druh pocit kľudu, aj keď som umieral, a spadnú na zem, a ako im trochu vedecké osoba v mojom sne som myslel na seba, aj blúdiť, čo to je dym, možno jeho oxid uhoľnatý, ako jeho zabití ma, ale aj dnt cítiť bolesť. potom suddenyl Prebudil som sa (stále ešte v mojom sne) a ja bol v poriadku, a všetci moji priatelia sú v poriadku, mal som pocit, že sa všetci zahynuli, ale nikto nebol mŕtvy.

Som fajčiar, a možno to má niečo spoločné s tým, oxid uhoľnatý je jednou z viacerých nebezpečných chemických látok v ciggerettes rovnako.

je ešte niekoľko ďalších sny prichádzajú na myseľ, ale choré miesto em iný deň, treba aj spať, snáď zlé mať nejaké príjemné 'normálne' sny nahých žien n hovno wot ostatní chlapci sú zvyčajne sníva záchvat, ale nikdy som sa zdajú.

pz 100 libier pripomenutie pre seba iného sna, že sa stalo skutkom.
AlemcoDon está offline  
Old 12-23-2008, 06:27  
Členské
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Thanked 2 Times in 2 Príspevky
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťou

100 libier splnil sen trochu.

v skutočnosti som mal aj priateľ ho nechal priviesť miesta v súkromnej sfére, aby moje garáže keby mi platili polovicu peňazí. privedie auto zle zmrzačených Mal bola 1000 libier, on mi povedal, že 400 libier. ako som urobil väčšinu práce, ktorú som sa ho opýtal, účtovať navyše chlap ako 400 libier, je spôsob, ako menej pre túto prácu. samozrejme dôvera je životne dôležité pre tento kinnda vzťah. ale já mu veril.

1 týždeň pred i dokončení práce, ktorú som mal sen, v sne som dokončil prácu a hodil ju na zákazníkovi, bol dojem práce (kompletne prestavaný un-opraviteľný a veľmi vzácnych nárazníky), tak som sa spýtať, či mu nechcel by som pripomenúť priplatiť , povedal hed si o tom premýšľať.

Medzitým ma a krúžil v bro do parné slnka Chillin ... vrátime domov aj vidieť môj kamarát, ktorý priniesol prácu, povedala som mu, opýtal sa ten extra, a požiadať ho zistiť, či by platiť, povedal dnt worry ive už zhromažďujú navyše 100 libier na neho, za čo som bol trochu prekvapený. povedal ahoj a lúčenie, koniec sna.

späť do reality môj kamarát dostal zadržaný / zavretý, takže aj dodané práce (aj podarilo opraviť neopraviteľný v skutočnosti i), i didnt opýtať chlapa pre peniaze a on mi zaplatil 500 libier, 100 libier viac, než čo som čakal.

Preto môj kamarát bol fibbing ceny pre mňa, aby mohol získať väčší podiel, a vo sne mi povedal, aj prikázal mu, 100 libier navyše, bez toho aby mi o nej dozvedeli.
AlemcoDon está offline