|
Membru
Junior Member
Find all posts by joea
|
Re: Dreams, care au devenit realitate
Salut
thanx blue000 pentru încurajarea dumneavoastră şi pozitiv cuvinte. foarte frumos din partea ta.
deşi am belive dont în ghidurile spirit, ca atare, religia mea are o perspectivă diferită atunci când vine vorba de vise
IM de obicei, ezită să menţioneze religia mea (veţi înţelege de ce), dar wot hei, eu sunt musulmani, noi credem că atunci când dormi sufletul părăseşte corpul si se duce la un alt loc, nu toate visele înseamnă anyhting dar cele youe amintesc sau sunt intense de obicei, au înţeles mai mult pentru a em.
interpretstions noastre de visele nu sunt de fapt că diferite de ceea ce spun cei mai mulţi oameni aici, dar cred că i a lua o multime de mesaje în visele mele, şi îmi amintesc visele mele, în detaliu atat de mult i-ar putea scrie eseuri pe unii dintre ei.
De fapt, am avut un vis cu câteva zile în urmă am fost de înot într-un lac, fără nici o teamă (i cant înoate lol), iar acest lucru nu înseamnă scutire de la stres / nenorocirea. care sper ca este adevarat ca am fost sub o mulţime de presiune recent.
ştiţi cum sunt întotdeauna locuri diferite, in visele tale (la realitate), cu mult ive avut 2 vise în cazul în care m-am dus la locul de munca mea, şi ea a fost aceeaşi în ambele vise, de fapt, am amintit-o cameră ascunsă din vis, în prima secundă visul meu şi sa dus la faptul că aceeaşi cameră ascunsă (i-a ascuns de la sum1), într-adevăr ciudat. tu dont vrei să ştii de ce am fost de funcţionare şi ascunde şi de la care, ca sa ERM ..... destul de violente. dar daca tu nu vrei să ştii bolnav-ti spun.
Am văzut un înger într-un vis, noi credem că dacă u a se vedea un înger (sau o persoană menţionată ca un înger), atunci eşti cu adevărat vedeţi un înger, youd aştepta ca toată lumea să aibă vise frecvente de a vedea îngeri, dar numai ive a văzut-o vreodată o singură dată, DNT stiti despre any1else? dar oriunde acest înger a mers de la om la ca o lumină, şi toată lumea panicat şi a fugit (aceasta este o taie versiune, detaliu mult mai mult la ea), am fugit şi a apelat la un fum cam şi whizzed jurul zonei, aşa cum a fost trecut pe lângă mine am mai putut respira.
dar am simţit un fel de pace, chiar dacă am fost pe moarte, şi a scăzut la podea, şi ca im un cam persoană ştiinţifică în visul meu am gandeam la mine, i umbla ce-i asta de fum este, poate sa monoxid de carbon, ca uciderea sa mine, dar eu DNT simţi durerea. apoi m-am trezit suddenyl (încă în visul meu) şi am fost OK, şi toţi prietenii mei au fost OK, am simţit a fost uciderea toată lumea, dar nimeni nu a fost mort.
i sînt un fumător, şi, poate, aceasta a avut ceva de a face cu asta, monoxid de carbon este una dintre cele mai multe substanţe chimice periculoase în ciggerettes, de asemenea.
acolo o vise alte câteva vin în minte, dar em bolnav post o zi, am nevoie de somn, sperăm bolnav au unele vise plăcute "normale" de femei goale n baieti wot rahat altele sunt visezi de obicei, Bout dar niciodata nu par sa.
PS £ 100 memento pentru mine dintr-un alt vis pe care a devenit realitate.
|