Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Interpretacji snów > Dzielenie Dream
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Dzielenie Dream What did you dream last night? Podziel się swoimi marzeniami i omówić ich znaczenie z innymi. »Start here!

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Dreams , Prawdziwy
Filmy wideo: Dreams , Prawdziwy ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 12-20-2008, 09:25   #19 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Środowisko: 2 razy w 2 stanowiska
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Sny, które się spełniają

cześć

thanx blue000 za wspieranie i pozytywne słowa. very nice of you.

chociaż ja dont belive in Duch jako takie, moja religia ma inny punkt widzenia, jeśli chodzi o marzenia

im zwykle niechętnie wspominając o mojej religii (zrozumiesz dlaczego), ale wot Hej, ja jestem muzułmaninem, uważamy, gdy śpisz twoja dusza opuszcza ciało i udaje się do innego miejsca, nie wszystkie marzenia oznacza anyhting ale te youe zapamiętać lub są intensywne mają zwykle bardziej sens em.

interpretstions naszych marzeń w rzeczywistości nie są tym różni się od tego, co większość ludzi tutaj powiedzieć, ale uważam, Dostaję dużo wiadomości w moich snach, i pamiętam moje sny w tyle i szczegółowo można pisać eseje na niektórych z nich.

I rzeczywiście miał sen kilka dni temu i była kąpiel w jeziorze, bez obawy (i cant pływać lol), a to oznacza zwolnienia od stresu / niedoli. który mam nadzieję jest prawdą, jak byłem pod dużą presję w ostatnim czasie.

wiesz, jak zawsze są różne miejsca w swoich snach (rzeczywistości), oraz Ive had 2 snów, w którym poszłam do mojego miejsca pracy, i to w obu sny, i rzeczywiście pamiętał ukryty pokój od pierwszego sen mój drugi sen i poszedł do tego samego ukrytym pokoju (i ukrywał się z sum1), naprawdę dziwne. nie chcesz wiedzieć, dlaczego działa i ukrywania się i od kogo, jak jego zupełnie ERM ..... przemocy. ale jeśli chcesz wiedzieć złego powiedzieć.

Widziałem anioła w sen, jesteśmy przekonani, czy u see anioł (lub osoby, o których mowa w anioła), wtedy naprawdę widzą anioła, you'd oczekują wszyscy się często sny o widzenie aniołów, ale tylko ive ever seen it raz, dnt wiedzieć o any1else? ale jakikolwiek anioł wyszedł z człowieka na jak światło, a wszyscy wpadli w panikę i uciekł (jest to wycięte wersji szczegółowo wiele więcej do niego), i pobiegł i okazało się dym miły i whizzed wokół, jak to poszedł przeszły mi kulisy oddech więcej.

ale miły z filcu pokoju choć umierał, a następnie spadł na ziemię, a jak im kinda naukowych w moim śnie i myślał sobie: Chodzę co ten dym jest, być może jego tlenku węgla, a jego zabicie mnie, ale i dnt odczuwać ból. następnie suddenyl obudziłem się (jeszcze we śnie) i byłem w porządku, i wszystkich moich znajomych było w porządku, czułem to zabicie wszystkich, ale nikt nie umarł.

Jestem osobą palącą, a może to coś z nią zrobić, tlenku węgla jest jednym z bardziej niebezpiecznych substancji chemicznych w ciggerettes również.

tam kilka innych marzenia przychodzą do głowy, ale źle em po jeden dzień, muszę spać, z nadzieją chorych jakieś przyjemne "normalne" marzenia nagie kobiety n shit wot inni faceci są zazwyczaj śni bout ale nigdy nie wydaje się.

ps £ 100 przypomnienia sobie innego marzenia, które się spełniło.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 07:27   #20 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Środowisko: 2 razy w 2 stanowiska
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Sny, które się spełniają

£ 100 marzenie spełniło kinda.

I w rzeczywistości był przyjacielem i niech wprowadzą prywatnych ofert pracy na mój garaż, jeśli zapłacił mi połowę ceny. Przynosi samochód źle zniekształcone Shoulda było 1000 funtów, kazał mi 400 funtów. jak to zrobiły w pracy, jaką poprosiłem go o opłaty dodatkowe, jak facet £ 400 to sposób mniej za tę pracę. oczywiście zaufania ma zasadnicze znaczenie dla tej relacji kinnda. ale i obdarzyć go zaufaniem.

1 tydzień przed i wykończenie i pracy miał sen, w moim śnie i zakończeniu pracy, a następnie spadł do klienta, był pod wrażeniem pracy (całkowicie przebudowany un-naprawy i niezwykle rzadko zderzaki), więc pytam, czy on nie byłby umysł płacenia dodatkowych powiedział hed think about it.

Tymczasem ja i bro pływał na język chillin Blazing sun ... mamy i domu moja kumpla, który przyniósł pracę, powiedziałem mu, że zwrócił się do faceta, na dodatkowych, i nazwał go dowiedzieć się, czy on zapłacić, powiedział dnt martwić ive już pobrane dodatkowe £ 100 na niego, za które był swego rodzaju zdziwienie. powiedział cześć i Bies, koniec marzeń.

powrót do rzeczywistości mój kolega została aresztowana / zamknięty więc wydana praca (i udało się naprawić unrepairable w rzeczywistości też), i nie zrobił nawet poprosić faceta o dodatkowe pieniądze i zapłacił mi 500 funtów, 100 funtów więcej, niż ja spodziewał.

Dlatego mój kolega był fibbing cen dla mnie tak, by mógł uzyskać większy udział, a we śnie powiedział mi, że zarzucono mu 100 funtów bez dodatkowych mnie wiedząc o tym.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Reply