|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Dzielenie Dream What did you dream last night? Podziel się swoimi marzeniami i omówić ich znaczenie z innymi. »Start here! |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Sny, które się spełniającześć
thanx blue000 za wspieranie i pozytywne słowa. very nice of you. chociaż ja dont belive in Duch jako takie, moja religia ma inny punkt widzenia, jeśli chodzi o marzenia im zwykle niechętnie wspominając o mojej religii (zrozumiesz dlaczego), ale wot Hej, ja jestem muzułmaninem, uważamy, gdy śpisz twoja dusza opuszcza ciało i udaje się do innego miejsca, nie wszystkie marzenia oznacza anyhting ale te youe zapamiętać lub są intensywne mają zwykle bardziej sens em. interpretstions naszych marzeń w rzeczywistości nie są tym różni się od tego, co większość ludzi tutaj powiedzieć, ale uważam, Dostaję dużo wiadomości w moich snach, i pamiętam moje sny w tyle i szczegółowo można pisać eseje na niektórych z nich. I rzeczywiście miał sen kilka dni temu i była kąpiel w jeziorze, bez obawy (i cant pływać lol), a to oznacza zwolnienia od stresu / niedoli. który mam nadzieję jest prawdą, jak byłem pod dużą presję w ostatnim czasie. wiesz, jak zawsze są różne miejsca w swoich snach (rzeczywistości), oraz Ive had 2 snów, w którym poszłam do mojego miejsca pracy, i to w obu sny, i rzeczywiście pamiętał ukryty pokój od pierwszego sen mój drugi sen i poszedł do tego samego ukrytym pokoju (i ukrywał się z sum1), naprawdę dziwne. nie chcesz wiedzieć, dlaczego działa i ukrywania się i od kogo, jak jego zupełnie ERM ..... przemocy. ale jeśli chcesz wiedzieć złego powiedzieć. Widziałem anioła w sen, jesteśmy przekonani, czy u see anioł (lub osoby, o których mowa w anioła), wtedy naprawdę widzą anioła, you'd oczekują wszyscy się często sny o widzenie aniołów, ale tylko ive ever seen it raz, dnt wiedzieć o any1else? ale jakikolwiek anioł wyszedł z człowieka na jak światło, a wszyscy wpadli w panikę i uciekł (jest to wycięte wersji szczegółowo wiele więcej do niego), i pobiegł i okazało się dym miły i whizzed wokół, jak to poszedł przeszły mi kulisy oddech więcej. ale miły z filcu pokoju choć umierał, a następnie spadł na ziemię, a jak im kinda naukowych w moim śnie i myślał sobie: Chodzę co ten dym jest, być może jego tlenku węgla, a jego zabicie mnie, ale i dnt odczuwać ból. następnie suddenyl obudziłem się (jeszcze we śnie) i byłem w porządku, i wszystkich moich znajomych było w porządku, czułem to zabicie wszystkich, ale nikt nie umarł. Jestem osobą palącą, a może to coś z nią zrobić, tlenku węgla jest jednym z bardziej niebezpiecznych substancji chemicznych w ciggerettes również. tam kilka innych marzenia przychodzą do głowy, ale źle em po jeden dzień, muszę spać, z nadzieją chorych jakieś przyjemne "normalne" marzenia nagie kobiety n shit wot inni faceci są zazwyczaj śni bout ale nigdy nie wydaje się. ps £ 100 przypomnienia sobie innego marzenia, które się spełniło. |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Sny, które się spełniaj࣠100 marzenie spełniło kinda.
I w rzeczywistości był przyjacielem i niech wprowadzą prywatnych ofert pracy na mój garaż, jeśli zapłacił mi połowę ceny. Przynosi samochód źle zniekształcone Shoulda było 1000 funtów, kazał mi 400 funtów. jak to zrobiły w pracy, jaką poprosiłem go o opłaty dodatkowe, jak facet £ 400 to sposób mniej za tę pracę. oczywiście zaufania ma zasadnicze znaczenie dla tej relacji kinnda. ale i obdarzyć go zaufaniem. 1 tydzień przed i wykończenie i pracy miał sen, w moim śnie i zakończeniu pracy, a następnie spadł do klienta, był pod wrażeniem pracy (całkowicie przebudowany un-naprawy i niezwykle rzadko zderzaki), więc pytam, czy on nie byłby umysł płacenia dodatkowych powiedział hed think about it. Tymczasem ja i bro pływał na język chillin Blazing sun ... mamy i domu moja kumpla, który przyniósł pracę, powiedziałem mu, że zwrócił się do faceta, na dodatkowych, i nazwał go dowiedzieć się, czy on zapłacić, powiedział dnt martwić ive już pobrane dodatkowe £ 100 na niego, za które był swego rodzaju zdziwienie. powiedział cześć i Bies, koniec marzeń. powrót do rzeczywistości mój kolega została aresztowana / zamknięty więc wydana praca (i udało się naprawić unrepairable w rzeczywistości też), i nie zrobił nawet poprosić faceta o dodatkowe pieniądze i zapłacił mi 500 funtów, 100 funtów więcej, niż ja spodziewał. Dlatego mój kolega był fibbing cen dla mnie tak, by mógł uzyskać większy udział, a we śnie powiedział mi, że zarzucono mu 100 funtów bez dodatkowych mnie wiedząc o tym. |
||
|
|
|
![]() |