Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Dream Interpretācija > Dream apmaiņa
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Dream apmaiņa Ko jūs sapnis šonakt? Dalieties savos sapņos un apspriest to nozīmju ar citiem. »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Sapņi , Patiess
Video: Sapņi , Patiess ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2008, 09:25   #19 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Atrast visas ziņas pateicās ar joea
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Sapņi, kas piepildās

čau

Jūsu iedrošinot un pozitīvi vārdi blue000 thanx. ļoti jauki no jums.

kaut i dont belive in garā norādes kā, piemēram, mana reliģija ir atšķirīga perspektīva, kad runa ir par sapņiem

im parasti nevēlas pieminēt manu reliģija (jūs sapratīsiet, kāpēc), bet wot hey, i am muslim, mēs uzskatām, ja jūs gulēt jūsu dvēsele atstāj savu ķermeni un dodas uz citu vietu, ne visi sapņi ir anyhting bet tiem youe atcerēties vai ir intensīvas parasti ir vairāk nozīmē em.

Mūsu interpretstions sapņu faktiski nav, ka atšķiras, kas lielākajai daļai cilvēku šeit teikt, bet es uzskatu, man daudz ziņojumus saviem sapņiem, un es atceros mani sapņi tik sīki es varētu rakstīt esejas par dažiem no tiem.

Man tiešām bija sapnis pirms dažām dienām es biju peldēšanos ezerā, bez bailēm (i cant peldēties lol), un tas nozīmē, atbrīvojumu no stresa / nelaimi. kuru es ceru, ir taisnība, jo man ir bijuši lielu spiedienu nesen.

jūs zināt, cik vietas ir vienmēr atšķiras jūsu sapņi (realitātei), arī IVE bija 2 sapņi, kur es devos uz savu darba vietu, un tas bija vienāds gan sapņos, es patiesībā atmiņā slēpta istabu no pirmā sapnis manā otrā sapnis un devās uz to pašu slēpto istaba (-i bija slēpšanās no sum1), tiešām dīvaini. Jūs dont vēlaties uzzināt, kāpēc man bija kustība un slēpšanās un no kuriem kā tā gluži erm ..... vardarbīga. bet, ja jūs vēlaties zināt slikti jums.

esmu redzējis eņģeli ir sapnis, mēs uzskatām, ja u redzēt eņģelis (vai persona saukta angel), tad jums patiešām ir redzēt eņģelis, youd gaidīt ikvienam ir bieži sapņo redzēt eņģeļu bet IVE tikai kādreiz to redzējis vienreiz DNT zini par any1else? bet anyways šis eņģelis devās no cilvēka uz kā gaismas un ikviens panicked un skrēja prom (tas ir uz leju versija, daudz sīki sagriež tā), i ilga un pagriezās pret kinda dūmu un whizzed ap jomā, kā tas devos nodot man i couldnt elpa vairs.

bet es veida filca mieru kaut i bija mirst, un samazinājās līdz grīdai, kā im kinda zinātnes persona manā sapnī es biju domājis pie sevis, i klīst ko tas dūmu ir, iespējams, oglekļa monoksīds, jo tā nogalināšana me, bet es DNT sajust sāpes. tad suddenyl i pamodās (joprojām ir mans sapnis) un i bija ok, un visi mani draugi bija ok, man bija juta, ka nogalināšanas visiem, bet neviens nebija beigts.

Esmu smēķētājs, un varbūt tas bija kaut kas ar to darīt, oglekļa monoksīds ir viena no vairākām bīstamām ķīmiskām vielām ciggerettes kā labi.

theres daži citi sapņi nāk prātā, bet slikti post em citu dienu, man vajag gulēt, cerams slikti ir dažas patīkamas "normālo" sapņo kaili sieviešu n shit wot citi puiši parasti sapņi cīkstēšanās, bet es nekad, šķiet.

ps 100 £ atgādinājumu sev citas sapnis, kas piepildījās.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 07:27   #20 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Atrast visas ziņas pateicās ar joea
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Sapņi, kas piepildās

£ 100 sapnis piepildījās kinda.

patiesībā man bija draugs man ļāva viņam radīt privāto darba vietu manā garāžā, ja viņš samaksāja man pusi naudas. viņš nes auto slikti mangled shoulda ir £ 1.000, viņš man teica £ 400. Kā es veikts vislielākais darbs, viņš man prasīja, lai viņš atbild puisis extra kā £ 400 ir veids, kā mazāk, ka darba vietu. acīmredzot uzticība ir ļoti svarīga šī kinnda attiecībām. bet es uzticējos viņam.

1 nedēļu pirms es pabeigt darbu man bija sapnis, manā sapnī es beidzis darbu, un samazinājies to klientu, viņš bija pārsteigts par darbu (pilnīgi pārbūvēta un-labojams, un ļoti reti buferus), tāpēc es jautāju, ja viņš wouldnt prātā maksāt papildus viņš teica HED domāt par to.

atpakaļ uz realitāti mans palīgs got arestēti / sienās, lai es sniedzu darbu (man izdevās labot unrepairable patiesībā arī), i didn't pat jautāt puisis par papildu naudu, un viņš samaksāja man £ 500 £ 100 vairāk nekā es gaidīja.

Tāpēc mans palīgs bija fibbing cenas uz mani, lai viņš varētu saņemt lielāku daļu, un mans sapnis, viņš man pastāstīja, i jāmaksā viņam £ 100 extra bez manis nezinot.

AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Reply