|
Valstybės
Legionierius
Ačiū: 0
Padėkojo 2 kartus 2 Žinutės
|
Re: Svajonės, kurios išsipildė
labas
Jūsų vilčių ir teigiamų žodžiai blue000 Thanx. very nice of you.
nors i dont įsitikinę dvasia vadovai, kaip pavyzdžiui, mano religija yra skirtingos perspektyvos, kai kalbama apie svajones
im paprastai vengia paminėti My Religion (jūs suprasite, kodėl), bet nežinau Hey, I am Muslim, mes tikime, kai miego savo sielos palieka savo kūną ir vyksta į kitą vietą, ne visi sapnai reiškia anyhting bet tie youe prisiminti ar yra stiprus paprastai turi daugiau prasmės em.
Mūsų interpretstions sapnai yra tikrai ne ta, kad skiriasi, ką dauguma žmonių čia pasakyti, bet aš manau, gauti daug pranešimų, mano svajones, ir aš atsimenu savo sapnus, tiek daug išsamiau galėčiau parašyti esė apie keletą iš jų.
Aš iš tikrųjų turėjo keletą dienų atgal aš svajojo maudytis ežere, be jokios baimės (I cant swim lol), ir tai nereiškia atleidimo nuo įtampos ir kančia. kurios, tikiuosi, tai tiesa, kaip aš pagal slėgį daug pastaruoju metu.
Jūs žinote, kaip vietos visada yra skirtingi savo svajonės (tikrovės), ir IVE buvo 2 sapnai, kai aš atvykau į savo darbo vietoje, ir jis buvo tiek svajonių pats, aš tikrai prisiminti, paslėptas iš kambario pirmasis sapnas mano antra svajonė ir nuvyko į tą pačią paslėptas kambarys (buvau slepiasi nuo sum1), tikrai keista. you dont wanna know why I bėgo ir slepiasi ir kas jos gana erm ..... smurto. bet jei jūs norite žinoti netinkamo pasakyti.
Mačiau į svajonių angelas, mes manome, If u see angelas (arba asmuo, nurodytas kaip angelas), tuomet jūs tikrai mato angelą Youd tikėtis, kad kiekvienas dažnai svajoja pamatyti angelai, bet tik ive ever seen ji kartą, DNT žinoti apie any1else? bet anyways Šis angelas išėjo iš žmogaus, kaip šviesa, ir kiekvienas paniką ir pabėgo (tai nustatyta versija, daug išsamiau supjaustyti į ją), išbėgau ir jis kreipėsi į kino dūmų ir whizzed visame rajone, nes Eime išlaikė mane couldnt Breath anymore.
bet aš natūra iš veltinio taikos, nors aš miršta, ir nukrito iki grindų, ir kaip im kinda mokslo asmuo mano sapnas aš galvojau, man klajoti, kas tai yra rūkyti, o gal ir savo anglies monoksido, kaip žmogžudystė mane, bet aš DNT jausti skausmą. tada suddenyl I ocknąłem (dar mano svajonė), ir man buvo gerai, ir visi mano draugai buvo ok, aš manė, kad žuvo visi, bet ne vienas mirė.
esu rūkalius, o gal tai turėjo kažką daryti su juo, anglies monoksidas yra viena iš labiausiai pavojingų cheminių medžiagų ciggerettes taip pat.
Theres keletas kitų svajones, kad tai blogai, tačiau po em kitą dieną, man reikia miegoti, tikiuosi blogai turėti tam tikrą malonų "normalus" svajonių Nuoga moteris n shit WOT kiti vaikinai paprastai svajoja bijau, bet aš niekada atrodo.
PS 100 £ priminimas sau kitą, kad svajonė išsipildė.
|