Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Sapnas > Dream pasidalijimo
Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Dream pasidalijimo What did you dream last night? Pasidalinkite savo svajones ir aptarti jų reikšmę su kitais. »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Dreams, Tiesa
Video: Dreams ,Tiesa ,

LinkBack Temos įrankiai
Old 12-20-2008, 08:25  
Valstybės
Legionierius
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Ačiū: 0
Padėkojo 2 kartus 2 Žinutės
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Svajonės, kurios išsipildė

labas

Jūsų vilčių ir teigiamų žodžiai blue000 Thanx. very nice of you.

nors i dont įsitikinę dvasia vadovai, kaip pavyzdžiui, mano religija yra skirtingos perspektyvos, kai kalbama apie svajones

im paprastai vengia paminėti My Religion (jūs suprasite, kodėl), bet nežinau Hey, I am Muslim, mes tikime, kai miego savo sielos palieka savo kūną ir vyksta į kitą vietą, ne visi sapnai reiškia anyhting bet tie youe prisiminti ar yra stiprus paprastai turi daugiau prasmės em.

Mūsų interpretstions sapnai yra tikrai ne ta, kad skiriasi, ką dauguma žmonių čia pasakyti, bet aš manau, gauti daug pranešimų, mano svajones, ir aš atsimenu savo sapnus, tiek daug išsamiau galėčiau parašyti esė apie keletą iš jų.

Aš iš tikrųjų turėjo keletą dienų atgal aš svajojo maudytis ežere, be jokios baimės (I cant swim lol), ir tai nereiškia atleidimo nuo įtampos ir kančia. kurios, tikiuosi, tai tiesa, kaip aš pagal slėgį daug pastaruoju metu.

Jūs žinote, kaip vietos visada yra skirtingi savo svajonės (tikrovės), ir IVE buvo 2 sapnai, kai aš atvykau į savo darbo vietoje, ir jis buvo tiek svajonių pats, aš tikrai prisiminti, paslėptas iš kambario pirmasis sapnas mano antra svajonė ir nuvyko į tą pačią paslėptas kambarys (buvau slepiasi nuo sum1), tikrai keista. you dont wanna know why I bėgo ir slepiasi ir kas jos gana erm ..... smurto. bet jei jūs norite žinoti netinkamo pasakyti.

Mačiau į svajonių angelas, mes manome, If u see angelas (arba asmuo, nurodytas kaip angelas), tuomet jūs tikrai mato angelą Youd tikėtis, kad kiekvienas dažnai svajoja pamatyti angelai, bet tik ive ever seen ji kartą, DNT žinoti apie any1else? bet anyways Šis angelas išėjo iš žmogaus, kaip šviesa, ir kiekvienas paniką ir pabėgo (tai nustatyta versija, daug išsamiau supjaustyti į ją), išbėgau ir jis kreipėsi į kino dūmų ir whizzed visame rajone, nes Eime išlaikė mane couldnt Breath anymore.

bet aš natūra iš veltinio taikos, nors aš miršta, ir nukrito iki grindų, ir kaip im kinda mokslo asmuo mano sapnas aš galvojau, man klajoti, kas tai yra rūkyti, o gal ir savo anglies monoksido, kaip žmogžudystė mane, bet aš DNT jausti skausmą. tada suddenyl I ocknąłem (dar mano svajonė), ir man buvo gerai, ir visi mano draugai buvo ok, aš manė, kad žuvo visi, bet ne vienas mirė.

esu rūkalius, o gal tai turėjo kažką daryti su juo, anglies monoksidas yra viena iš labiausiai pavojingų cheminių medžiagų ciggerettes taip pat.

Theres keletas kitų svajones, kad tai blogai, tačiau po em kitą dieną, man reikia miegoti, tikiuosi blogai turėti tam tikrą malonų "normalus" svajonių Nuoga moteris n shit WOT kiti vaikinai paprastai svajoja bijau, bet aš niekada atrodo.

PS 100 £ priminimas sau kitą, kad svajonė išsipildė.
AlemcoDon está offline  
Old 12-23-2008, 06:27  
Valstybės
Legionierius
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Ačiū: 0
Padėkojo 2 kartus 2 Žinutės
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Svajonės, kurios išsipildė

£ 100 svajonė išsipildė kinda.

tikrųjų turėjau draugas i tegul darbo vietų privačiame sektoriuje, mano garaže, jei jis man sumokėjo pusę pinigų. Jis atneša automobilis blogai mangled Shoulda buvo £ 1.000, jis pasakė man £ 400. kaip aš padariau daugiausia darbo man jis paprašė jį atsakingas vaikinas papildomai kaip £ 400 yra būdas yra mažesnė už tą darbą. Akivaizdu, pasitikėjimas yra labai svarbi šio kinnda santykiai. bet aš pasitikėti juo.

1 savaitė prieš Baigiu darbą turėjau svajonę, mano svajonė aš baigiau darbą ir išmetė jį į klientą, jis buvo sužavėtas darbas (visiškai perstatytas JT nepataisomas ir labai retų buferių), taip, prašau, jei jis wouldnt tai moka papildomai , sakė Hed apie tai pagalvoti.

Tuo tarpu aš ir bro cruised ir į įkaita chillin ... mes namo aš nematau savo kapitono padėjėjas, kuris išvedė darbą, aš jam pasakė, aš paprašiau, kad papildomai ir paraginti jį sužinoti ką daryti, jei jis mokės, jis sakė vaikinas DNT nerimauti IVE jau surinkta papildomai 100 £ su juo, už ką buvo kinda surprised. sako hi "ir liūlia, pabaiga svajonė.

Back to reality Mano matės gavau suimtas / užrakintą ir aš darbą (aš tvarkyti remontuoti iš tikrųjų unrepairable taip pat), i didnt net prašyti papildomų pinigų vaikinas ir jis sumokėjo man £ 500, £ 100 daugiau nei aš tikėjosi.

todėl mano padėjėjas buvo melavimas kainos man tai jis galėjo gauti didesnę dalį, ir mano sapnas jis man pasakė, aš jam sumokėti papildomai 100 £ be manęs žinoti apie tai.
AlemcoDon está offline  

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Start Here! Įvadas į sapnas Jonas1 Dream pasidalijimo 88 10-16-2009 04:20
Love & Relationships: Kur Rasti True Love Editor Naujienos - dvasingumas 0 11-07-2008 02:10
Mooji - tikroji religija Jonas1 Video - dvasingumas 0 08-10-2008 08:36
Kai keturiasdešimt metų Svajonių Reflections RonPrice Dream pasidalijimo 1 08-27-2008 02:13
Tami Simon: Skaidri Verslas ir sąmoningas Kapitalizmas - Tami Simon Sounds True Jonas1 Video - Global Išskirtinis 0 05-18-2008 05:30

Žymos
Dreams, Tiesa
Dreams ,Tiesa ,

Temos įrankiai

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant