נראה שאתה עדיין לא נרשמת עם הקהילה שלנו. כדי להירשם אנא לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגום אוטומטי על ידי Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל באחדות הקהילה > פירוש החלומות > שיתוף חלום
הרשמה בלוגים מאמרים תמונות Videos Goodies שאלות נפוצות חברים ההודעות של היום חיפוש ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

שיתוף חלום מה חלמת אתמול בלילה? שתף החלומות שלך ולדון משמעויות שלהם עם אחרים. »התחל כאן!

מהיר חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: דף הבית של הפורום, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, Videos, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , סטטיסטיקה. תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!

הערה: המודעה אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: חלומות , נכון
וידאו: חלומות , נכון ,

Reply

LinkBack כלי פתיל מצבי תצוגה
Old 12-20-2008, 09:25   #19 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
תודה: 0
המשתמש קיבל 2 תודות ב 2 הודעות
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: כי יש חלומות מתגשמים

הי

thanx blue000 עבור עידוד חיובי המילים שלך. מאוד נחמד מצדך.

למרות belive i dont במדריכים רוח ככזה, הדת שלי יש נקודת מבט שונה כאשר מדובר על חלומות

im בדרך כלל מסרבים לדבר על הדת שלי (תבין מדוע) WOT אבל היי, אני מוסלמי, אנו מאמינים כי בעת שינה הנשמה שלך יוצאת מגוף שלך והולך למקום אחר, לא כל החלומות מתכוון anyhting אבל אלה youe זוכר או הם בדרך כלל יש משמעות חזקה יותר אל אותם.

interpretstions החלומות שלנו הם בעצם לא כל כך שונה מה שרוב האנשים אומרים כאן, אבל אני מאמין שאני מקבל הרבה הודעות בחלומות שלי, ואני זוכרת את החלומות שלי כל כך הרבה פרטים אני יכול לכתוב חיבורים על כמה מהם.

אני ממש היה לי חלום לפני כמה ימים הייתי שוחה באגם, ללא חשש כלשהו (אני לא יכולה לשחות LOL), ואת זה כן אומר הקלה ממתח / מכאוב. אשר אני מקווה נכון כמו הייתי תחת לחץ רב לאחרונה.

אתה יודע איך הם תמיד במקומות שונים בחלומות (למציאות) שלך, גם ive היו 2 חלומות לאן הלכתי למקום העבודה שלי, וזה היה זהה בשני החלומות, אני דווקא נזכרתי חדר נסתר מן החלום הראשון החלום השני שלי והלך לחדר כי חבוי אותו (הייתי מתחבא sum1), ממש מוזר. אתה לא רוצה לדעת למה אני רץ ממחבואו ממי בדיוק כמו ERM ..... אלים. אבל אם אתה רוצה לדעת אני אגיד לך.

ראיתי מלאך בחלום, אנו מאמינים כי אם U לראות מלאך (או אדם המכונה מלאך), אז אתה באמת רואה מלאך, יוד מצפה לכולם יש חלומות תכופים לראות מלאכים אבל ive רק שאי פעם ראיתי אותו פעם, dnt לדעת על any1else? אבל בכל מקרה זה מלאך הלך מן האדם כמו אור, וכולם בפאניקה וברח (זו היא גירסת לקצץ, פרט הרבה יותר זה), רצתי והוא פנה לעשן קצת ו whizzed סביב האזור, כפי הלך עבר לי אני כבר couldnt נשימה.

אבל אני סוג של חש שלום למרות שאני הולכת למות, וכרעה על הרצפה, כמו Im a kinda אדם מדעי החלום שלי אני חושבת לעצמי, אני נודד מה זה עשן זה, אולי תחמוצת הפחמן שלה, כמו ההרג שלו לי, אבל אני מרגיש את הכאב dnt. אז אני suddenyl התעורר (עדיין בחלום שלי) אני בסדר, ואת כל החברים שלי היו בסדר, אני חש שזה היה הורג את כולם אבל אף אחד לא מת.

אני מעשן, ואולי זה היה משהו לעשות עם זה, חד תחמוצת הפחמן הוא אחד הכימיקלים יותר מסוכן ciggerettes גם.

Theres חלומות אחרים כמה עולים במוחי לכתוב אותם אבל חולה אחר יום, אני צריכה לישון, בתקווה חולה יש לי כמה חלומות נעימים 'נורמלי' של נשים עירומות N בחורים אחרים WOT חרא בדרך כלל התקף חולם אבל אני אף פעם לא נראה.

PS 100 ליש"ט תזכורת לעצמי של עוד כי החלום התגשם.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 07:27   #20 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
תודה: 0
המשתמש קיבל 2 תודות ב 2 הודעות
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: כי יש חלומות מתגשמים

100 ליש"ט החלום די נכון.

ב אני המציאות היה לי חבר לתת לו להביא משרות פרטית אל המוסך שלי אם הוא שילם לי חצי מהכסף. הוא מביא מכונית מרוסקת היה רע צריכים £ 1000, הוא אמר לי 400 פאונד. כפי שאני עשיתי את רוב העבודה הוא שאלתי אותו לחייב את הבחור הנוסף כמו 400 פאונד הוא דרך פחות עבור עבודה. ברור האמון הוא חיוני הקשר הזה kinnda. אבל סמכתי עליו.

1 לפני שבוע אני גומר את העבודה היה לי חלום, אני החלום שלי סיים את המלאכה ושמט אותו ללקוח, הוא התרשם עבודה (לגמרי מחדש האו"ם ו-תקוני פגושי מאוד נדיר) אז אני שואל אם הוא חשוב wouldnt לשלם תוספת , אמר הד לחשוב על זה.

בינתיים אותי ואת אחי שייטה של אל השמש היוקדת ... chillin שנגיע הביתה אני רואה זוג שהביא את העבודה שלי, אמרתי לו שאני שאלתי את הבחור עבור הנוסף, להתקשר אליו לברר מה אם הוא ישלם, הוא אמר dnt לדאוג ive כבר נאספו תוספת של 100 ליש"ט לו, אשר הייתי די מופתע. אמר היי של byes, הסוף של החלום.

חזרה למציאות חבר שלי עצרו / נעול כך מסרתי את העבודה (הצלחתי לתקן את unrepairable גם במציאות), I didn't אפילו לשאול את האיש עבור כסף והוא שילם לי 500 פאונד, 100 ליש"ט יותר ממה שאני ציפיתי.

ולכן חבר שלי היה fibbing מחירי אלי כדי שהוא יוכל לקבל נתח גדול יותר, ועל החלום שלי הוא אמר לי שאני מחויב לו 100 ליש"ט ללא תוספת לי לדעת על זה.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Reply

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התחל כאן! מבוא פשר החלומות Jonas1 שיתוף חלום 97 אתמול 09:08
והבנים: למה אני חושבת וייטס אהבה אמיתית Editor חדשות - דת 0 11-07-2008 03:10
Mooji - True Religion Jonas1 וידאו - ורוחניות 0 09-14-2008 09:36
כמה הרהורים של ארבעים שנה של חלומות RonPrice שיתוף חלום 1 08-27-2008 03:13
תמי סיימון: עסקים שקוף קפיטליזם מודעת - תמי סימון, נשמע נכון Jonas1 וידאו - גלובל האחדות 0 05-18-2008 06:30

תגיות
חלומות , נכון
חלומות , נכון ,

כלי פתיל
מצבי תצוגה

כללי פרסום
אתה אולי לא לפרסם הודעות חדשות
אתה אולי לא לפרסם תגובות
אתה אולי לא העברת קבצים מצורפים
אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך

קוד vB הוא על
סמיילים הם על