|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Dream megosztása Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal. »Start here! |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Álmok, melyek valóra válnakszia
thanx blue000 az Ön által ösztönözve és a pozitív szavakat. Nagyon kedves tõled. bár én dont belive szellemében útmutatók mint ilyen, az én vallásnak más szemszögből, amikor az álmok im általában vonakodnak attól, hogy említést my religion (fogod megérteni, miért), de a wot hé, én vagyok muzulmán, úgy gondoljuk, ha lefekszik a lelked elhagyja a tested, és megy egy másik helyre, hogy nem minden álom jelent anyhting de az is youe emlékszik vagy élénk általában több értelmet em. mi interpretstions az álmok valójában nem különbözik attól, hogy a legtöbb ember itt mondani, de azt hiszem én kap egy csomó üzenetet álmomban, és emlékszem az álmaim oly részletességgel tudtam írni esszét némelyikük. Igazából volt egy álmom pár nappal ezelőtt úszott egy tó, félelem nélkül (i cant úszni lol), és ez nem jelent mentességet a stressztől / csapás. ami remélem igaz, mint én vetették alá, nagy nyomás az utóbbi időben. tudod, hogy mindig más helyen van az álmaidban (a valóság), jól jövedelmező volt, ha 2 álmai Bementem a munkahelyre, és ez azonos volt a két álom, én valóban eszébe jutott egy rejtett szobát az első álom az én álmom második és elment, hogy ugyanazt a rejtett szoba (voltam rejtőzködik sum1), nagyon furcsa. Ön dont wanna tudom, miért volt futás és bujkál és akik, mint a meglehetősen erm ..... erőszakos. de ha meg akarjuk tudni, hogy beteg mondani. Láttam egy angyal egy álomban, úgy véljük, ha u megjelenik egy angyal (vagy az említett személy, mint egy angyal), akkor tényleg láttam egy angyalt, youd elvárják, hogy mindenki álmodik, gyakran látni angyalok, de ive mindig csak azt láttam egyszer dnt tudni any1else? de egyébként ez az angyal ment emberről, mint a fény, és mindenki pánikba esett és elfutott (ez egy vágott változatot, sokkal több részlet is), futottam, és kiderült, hogy egy kicsit a füst és whizzed körül, mert ment át nekem, hogy nem tudott levegőt többé. de valahogy úgy érezte, a béke bár én haldoklott, és leesett a földre, és mint im egy kicsit tudományos személy álmomban gondoltam magamban, én mit vándorol ez a füst, lehet, hogy a szén-monoxid, mint a leölés engem, de én dnt érez fájdalmat. suddenyl aztán felébredtem (még mindig álmomban) és voltam rendben, és minden rendben van a barátaim voltak, már úgy érezte, hogy mindenki életét, de senki sem volt halott. vagyok dohányos, és talán ez volt valami köze hozzá, a szén-monoxid az egyik több veszélyes vegyi anyagokat ciggerettes is. ott még néhány más álmokat jöhetnek szóba, de rosszul utáni em másik nap, kell aludni, remélhetőleg beteg néhány kellemes "normális" álmok meztelen nők n szar wot többiek fiúk általában álmodik bout de nekem úgy tűnik, hogy soha. ps 100 £ emlékeztető magamnak egy másik álom vált valóra. |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Álmok, melyek valóra válnak100 £ kicsit nagy álmom vált valóra.
A valóságban Volt egy barátom Hagytam, hogy az én privát munkák garázs, ha a felét nekem kifizetni a pénzt. ő hozza az autó csúnyán megcsonkított Lehetne a 1.000 £, mondta nekem 400 £. ahogy legtöbbet tették a munkát ő megkértem, hogy töltse fel a fickót, mint extra £ 400 a módja annak, hogy kevésbé az adott munkát. Nyilvánvalóan a bizalom elengedhetetlen a kinnda kapcsolatot. de én bíztam benne. 1 hét, mire befejeztük a munkát én álmom volt, álmomban én befejezte a munkát, és leesett, hogy az ügyfél volt ragadtatva a munkát (teljesen újjáépítették un javíthatatlan és rendkívül ritka lökhárítók), ezért kérem, ha akar mind kifizető extra , azt mondta HED gondolni rá. Közben én és tesó cruised az a tűző nap ... chillin érünk haza értem a haverom, aki hozta az állást, mondtam neki, hogy kérte a srác extra, és hogy hívják megtudja, mi van, ha ő fizet, azt mondta dnt worry ive már begyűjtött egy extra 100 £ róla, én is kicsit meglepődött. mondta hi és a byes, vége álom. vissza a valóságba a haverom van tartóztattak le / bezárva tehát én hozta meg a munkát (én nem sikerült megjavítani a javíthatatlan a valóságban is), i didnt is kérdezd a srác extra pénzt, és nem fizette meg £ 500, £ 100 több, mint amit én számítottam. Ezért a haverom volt fibbing az árak nekem így lehetne még nagyobb aránya, és álmomban azt mondta, számítottak rá extra £ 100 nélkülem tudta róla. |
||
|
|
|
![]() |