Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Dream Interpretation > Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima.
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima. Lemuria »Start Here!

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Dreams, ISTINITO
Videos: Dreams ,ISTINITO ,

LinkBack Thread Tools
Old 12-20-2008, 08:25  
Member
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Pohvaljen 2 Puta u 2 Postova
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Snovi koji su došli istina

bok

thanx blue000 za vaše ohrabrujuće i pozitivne riječi. vrlo lijepo od vas.

iako ja dont belive u duhu vodiča kao takva, moja vjera je drugačije perspektive, kada je u pitanju snove

im obično nerado spominjem moju vjeru (da ćete shvatiti zašto), ali znam hej, ja sam musliman, vjerujemo da kad san dušu ostavlja svoje tijelo i odlazi na drugo mjesto, ne znači sve snove anyhting ali oni youe sjetiti ili su intenzivne obično imaju više smisla em.

naše interpretstions snova se zapravo ne da drugačije od onoga što većina ljudi ovdje kažu, ali ja vjerujem ja dobiti puno poruka u moje snove, i sjećam se moje snove u toliko detaljno ja mogao pisati eseje na neke od njih.

JA zaista je san prije nekoliko dana sam bio kupanje u jezeru, bez imalo straha (i cant plivati lol), i to ne znači oslobođenje od stresa / nevolja. nadam se što je istina jer sam bio pod velikim pritiskom nedavno.

znate kako mjesta su uvijek drugačiji u svoje snove (u stvarnosti), dobro ive had 2 snove gdje sam otišao na moje radno mjesto, te je isti u oba snovima, ja zapravo sjetio skrivenu sobu iz prve san u snu moja druga i ode u taj isti skriven sobu (ja je skrivao od sum1), stvarno čudno. vi ne želite znati zašto sam bio pokrenut i skrivanje i od koji je kao i prilično erm ..... nasilan. ali ako ne želite znati loše reći.

ja vidio anđela u snu, vjerujemo da ako u vidi anđeo (ili osoba iz kao anđela), onda ste stvarno viđenje anđela, youd očekivati da svi imaju česte snove o viđenje anđela, ali ive samo ga ikada vidio jednom, dnt znati o any1else? ali bilo kako to anđeo je otišao iz ljudskih u kao svjetlo, i svi PANIČAN i pobjegao (ovo je sasjekao verzija, puno više detalja na njega), trčao sam i okrenuo kinda dim i whizzed oko tog područja, kao što je je prošao mene ja mogao breath anymore.

ja sam pušač, a možda i ovo je nešto za napraviti s njim, ugljični monoksid je jedan od opasnih kemikalija u ciggerettes as well.

theres nekoliko drugih snovi dolaze na pamet, ali bolestan post em neki drugi dan, trebam spavati, nadamo se loše imati neki ugodan 'normalne' snove golih žena n shit wot drugi momci su obično sanjaju nastup, ali ja nikada činiti se to.

£ 100 ps podsjetnik za mene je još jedan san koji je došao pravi.

12-23-2008, 06:27
AlemcoDon está offline  
Old Re: Snovi koji su došli istina  
Member
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Pohvaljen 2 Puta u 2 Postova
AlemcoDon is on a distinguished road

£ 100 san došla točno rod.

u stvarnosti sam imao prijatelja i neka ga donese privatne poslove na moju garažu ako on mene platio polovinu novca. on donosi loše oštećeni automobil shoulda je 1.000 £, rekao mi je 400 £. kao što sam učinio najveći posao je ja zamolio ga da naplatimo momak extra samo £ 400 je način da se manje za taj posao. očito povjerenje je bitno za ovu kinnda odnos. ali ja mu vjerovati.

1 tjedan prije i završiti posao sam imao san, u moj san ja završio posao i pao na kupca, on je bio impresioniran sa posla (potpuno obnovljena UN-opravljiv i izuzetno rijetke branike), pa ja pitam, ako je on wouldnt mind paying extra , rekao je HED on misliti o tome.

u međuvremenu mi je i braco letio nad u plamen sunca chillin ... dođemo doma ja vidjeti moj drug koji su doveli posao, sam mu rekao da je pitao tipa za extra, i pozvati ga pronaći vanjska strana što ako on će platiti, rekao je dnt worry ive već prikupljenih dodatnih 100 £ o njemu, za koje sam bio kinda iznenađen. rekao je i hi byes, kraj sna.

natrag na stvarnost moj drug je dobio uhićeni / zaključan settle na taj način ja isporučeno posao (ja uspio popraviti unrepairable u stvarnosti također), ja čak i pitati nije tip za dodatni novac i on mi je platio £ 500, £ 100 više nego što ja očekivao.

Zato moja drugarica je fibbing cijene meni, da je mogao dobiti veći udio, te u snu on mi je rekao i naplaćuje ga 100 £ extra bez mene znaju o tome.

AlemcoDon está offline