Re: Snovi koji su došli istina
bok
thanx blue000 za vaše ohrabrujuće i pozitivne riječi. vrlo lijepo od vas.
iako ja dont belive u duhu vodiča kao takva, moja vjera je drugačije perspektive, kada je u pitanju snove
im obično nerado spominjem moju vjeru (da ćete shvatiti zašto), ali znam hej, ja sam musliman, vjerujemo da kad san dušu ostavlja svoje tijelo i odlazi na drugo mjesto, ne znači sve snove anyhting ali oni youe sjetiti ili su intenzivne obično imaju više smisla em.
naše interpretstions snova se zapravo ne da drugačije od onoga što većina ljudi ovdje kažu, ali ja vjerujem ja dobiti puno poruka u moje snove, i sjećam se moje snove u toliko detaljno ja mogao pisati eseje na neke od njih.
JA zaista je san prije nekoliko dana sam bio kupanje u jezeru, bez imalo straha (i cant plivati lol), i to ne znači oslobođenje od stresa / nevolja. nadam se što je istina jer sam bio pod velikim pritiskom nedavno.
znate kako mjesta su uvijek drugačiji u svoje snove (u stvarnosti), dobro ive had 2 snove gdje sam otišao na moje radno mjesto, te je isti u oba snovima, ja zapravo sjetio skrivenu sobu iz prve san u snu moja druga i ode u taj isti skriven sobu (ja je skrivao od sum1), stvarno čudno. vi ne želite znati zašto sam bio pokrenut i skrivanje i od koji je kao i prilično erm ..... nasilan. ali ako ne želite znati loše reći.
ja vidio anđela u snu, vjerujemo da ako u vidi anđeo (ili osoba iz kao anđela), onda ste stvarno viđenje anđela, youd očekivati da svi imaju česte snove o viđenje anđela, ali ive samo ga ikada vidio jednom, dnt znati o any1else? ali bilo kako to anđeo je otišao iz ljudskih u kao svjetlo, i svi PANIČAN i pobjegao (ovo je sasjekao verzija, puno više detalja na njega), trčao sam i okrenuo kinda dim i whizzed oko tog područja, kao što je je prošao mene ja mogao breath anymore.
ja sam pušač, a možda i ovo je nešto za napraviti s njim, ugljični monoksid je jedan od opasnih kemikalija u ciggerettes as well.
theres nekoliko drugih snovi dolaze na pamet, ali bolestan post em neki drugi dan, trebam spavati, nadamo se loše imati neki ugodan 'normalne' snove golih žena n shit wot drugi momci su obično sanjaju nastup, ali ja nikada činiti se to.
£ 100 ps podsjetnik za mene je još jedan san koji je došao pravi.
12-23-2008, 06:27
|