به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > تعبیرخواب > به اشتراک گذاری رویایی
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

به اشتراک گذاری رویایی شما چه رویای شب گذشته؟ رویاهای خود را تقسیم معانی و بحث خود را با دیگران است. »شروع در اینجا!

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : آرزو ، واقعی
فیلم : آرزو ، واقعی ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 12-20-2008 ، 09:25  
عضو
کاربر جدید
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
سپاس ها : 0
یافتن همه پست های تشکر شده joea
AlemcoDon is on a distinguished road

پاسخ : رویاهای است که تحقق یابد

سلام

thanx blue000 برای تشویق شما و مثبت کلمه است. بسیار خوبی از شما خواهد شد.

اگر چه belive من در dont راهنماهای روح به عنوان مثل ، مذهب من تا به چشم انداز های مختلف زمانی که به آن می آید خواب

im معمولا تمایلی به ذکر دین من (شما که چرا) اما wot hey ، من مسلمان ، ما معتقدیم که زمانی که شما خواب روح خود را برگ بدن شما می رود و خود را به دیگری قرار می دهد ، و تمام خواب های معنی نیست anyhting اما آنهایی youe به یاد داشته باشید و یا شدید هستند معمولا به معنای بیشتری برای دریافت.

interpretstions ما را از خواب هم در حقیقت های مختلفی را برای آنچه که اکثر مردم در اینجا می گویند نیست ، بلکه من معتقدم من بسیاری از پیامها را در رویاهای من ، و من به یاد داشته باشید من در رویاهای من آنقدر جزئیات می توانند مقالات در برخی از آنها را بنویسید.

من در واقع به حال رویای چند روز پیش من شنا کردن در دریاچه بود ، بدون هیچ گونه ترس (من cannot شنا lol) ، و این به آن معنا از تسکین تنش / رنج. که من امیدوارم همانطور که تحت فشار زیادی بوده است که اخیرا هم صادق است.

می دانید که چگونه مکان های همیشه در رویاهای خود را (به واقعیت) متفاوت ، به خوبی ive به حال 2 خواب کجا رفتم به محل کار من ، و آن را مشابه در هر دو خواب بودم ، در واقع به یاد یک اتاق مخفی برای اولین بار در رویای دوم رویای من و رفت به همان اتاق که پنهان (من از sum1 مخفی شده بود) ، واقعا خارق العاده. dont شما می خواهند بدانند که چرا من در حال اجرا بود و مخفی شده و از آن که به عنوان کاملا erm..... خشن خواهند شد. اما اگر شما میخواهید بدانید که بیمار به شما می گویند.

من ورود : فرشته در خواب ، ما باور داریم که اگر Ù دیدن فرشته (یا یک فرد را به عنوان فرشته اشاره شده) ، سپس شما واقعا دیدن فرشته ، انتظار یود همه به خواب مکرر از دیدن فرشتگان ، اما هرگز آن را تنها ive ورود : یک بار ، dnt دانستن any1else؟ anyways ، اما این فرشته رفت و از انسان به مانند نور ، و هر کس panicked و فرار (این یک نسخه قطع ، مقدار زیادی جزییات بیشتر به به آن) ، من به زد و آن را به دود kinda whizzed تبدیل شده و در سراسر منطقه ، آن را به عنوان رفت و گذشت به من نفس من couldnt شوم.

اما نوع احساس من از صلح با وجود اینکه من در حال مرگ بود ، کاهش یافته است و به طبقه ، و به عنوان im kinda فرد علمی در من رویای من بود فکر کردن به خودم ، من این دود چه سرگردان است ، شاید مونوکسید کربن آن ، خود را به عنوان قتل من ، اما من dnt احساس درد می شود. سپس من suddenyl awoke (هنوز در رویای من) و من تایید شد و همه تایید شدند ، دوستان من ، من به حال احساس می شد آن را به قتل هر کس اما هیچ یک مرده بود.

من یک فرد سیگاری ، و شاید این چیزی بود که با انجام آن ، مونوکسید کربن یکی از مواد شیمیایی خطرناک تر است در ciggerettes نیز هست.

theres رویاهای چند دیگر به ذهن آمد ، اما دریافت تنها یک روز بد ، من باید در خواب ، امیدواریم که برخی از بد رویاهای دلپذیر 'معمولی' از زنان برهنه ñ guys عن دیگران wot معمولا رویای کشمکش به نظر می رسد اما من هرگز به.

ps 100 یادآور برای خودم دیگر رویایی که آمد واقعی £.
AlemcoDon está offline  
Old 12-23-2008 ، 07:27  
عضو
کاربر جدید
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
سپاس ها : 0
یافتن همه پست های تشکر شده joea
AlemcoDon is on a distinguished road

پاسخ : رویاهای است که تحقق یابد

100 پوند رویای آمد kinda درست است.

در واقعیت من به حال دوست من اجازه کار خصوصی به او را به گاراژ من اگر او به من پول پرداخت نیمی از پول. او به ارمغان می آورد یک ماشین به شکل بدی shoulda mangled شده است 1000 پوند ، او به من گفت 400 پوند. که من انجام بیشترین کار او من به او خواسته شود که آن مرد به اتهام اضافی 400 پوند به عنوان راهی برای کمتر برای آن کار است. بدیهی است برای اعتماد kinnda این ارتباط حیاتی است. اما من به او اعتماد دارید.

1 هفته قبل از پایان کار بود رویای من ، در من رویای من به پایان رسید کار کاهش یافته است و آن را به مشتری ، او به شغل و تحت تاثیر قرار بود (به طور کامل بازسازی سازمان ملل متحد و اصلاح پذیر و بسیار bumpers نادر است) ، بنابراین من بپرسید که آیا او ذهن wouldnt پرداخت اضافی او گفت : hed در مورد آن فکر می کنم.

در عین حال من و bro از به chillin خورشید مشتعل cruised... داریم من صفحه اول مراجعه کنید که همسر من به ارمغان آورد و شغل ، به او گفت من از او پرسیدم آن مرد برای اضافه دارد ، و او را دریابید که چه چیزی به او می پرداخت ، او گفت : dnt نگران ive در حال حاضر جمع آوری شده اضافی 100 پوند از او ، برای من که kinda بود شگفت زده کرد. گفت : سلام و byes ، برای پایان رویایی.

بازگشت به واقعیت همسر من به بازداشت / قفل شده است و برای همین من تا تحویل کار (من مدیریت را به تعمیر unrepairable در واقعیت هم) ، من حتی didn't بپرسید پسر برای پول بیشتر پرداخت شده و او به من 500 پوند ، 100 پوند بیش از آنچه که من انتظار بود.

بنابراین همسر من بود fibbing قیمت به من تا او بتواند سهم بیشتری کنید ، و در رویای من او به من گفت که من او را به اتهام 100 پوند اضافی بدون من در مورد آن بدانند.
AlemcoDon está offline  

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
شروع در اینجا! مقدمه ای بر رویای تفسیر Jonas1 به اشتراک گذاری رویایی 93 11-12-2009 02:00
مذهب 3Q سود واقعی نزدیک به دو برابر -- فوربز Editor خبر -- عرفان 0 11-07-2008 03:10
Mooji -- واقعی مذهب Jonas1 فیلم -- عرفان 0 09-14-2008 09:36
بازتاب برخی از چهل سال از رویاهای RonPrice به اشتراک گذاری رویایی 1 08-27-2008 03:13
تامی سایمون : شرکت ها شفاف و سرمایه داری آی -- تامی سیمون ، اصوات واقعی Jonas1 فیلم -- جهانی یگانگی 0 05-18-2008 06:30

برچسب ها
آرزو ، واقعی
آرزو ، واقعی ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 05:23.

ترجمه های درخواست شده خودکار ان تحویل داده شده توسط - er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
توسط جستجوگرها میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google