پاسخ : رویاهای است که تحقق یابد
سلام
thanx blue000 برای تشویق شما و مثبت کلمه است. بسیار خوبی از شما خواهد شد.
اگر چه belive من در dont راهنماهای روح به عنوان مثل ، مذهب من تا به چشم انداز های مختلف زمانی که به آن می آید خواب
im معمولا تمایلی به ذکر دین من (شما که چرا) اما wot hey ، من مسلمان ، ما معتقدیم که زمانی که شما خواب روح خود را برگ بدن شما می رود و خود را به دیگری قرار می دهد ، و تمام خواب های معنی نیست anyhting اما آنهایی youe به یاد داشته باشید و یا شدید هستند معمولا به معنای بیشتری برای دریافت.
interpretstions ما را از خواب هم در حقیقت های مختلفی را برای آنچه که اکثر مردم در اینجا می گویند نیست ، بلکه من معتقدم من بسیاری از پیامها را در رویاهای من ، و من به یاد داشته باشید من در رویاهای من آنقدر جزئیات می توانند مقالات در برخی از آنها را بنویسید.
من در واقع به حال رویای چند روز پیش من شنا کردن در دریاچه بود ، بدون هیچ گونه ترس (من cannot شنا lol) ، و این به آن معنا از تسکین تنش / رنج. که من امیدوارم همانطور که تحت فشار زیادی بوده است که اخیرا هم صادق است.
می دانید که چگونه مکان های همیشه در رویاهای خود را (به واقعیت) متفاوت ، به خوبی ive به حال 2 خواب کجا رفتم به محل کار من ، و آن را مشابه در هر دو خواب بودم ، در واقع به یاد یک اتاق مخفی برای اولین بار در رویای دوم رویای من و رفت به همان اتاق که پنهان (من از sum1 مخفی شده بود) ، واقعا خارق العاده. dont شما می خواهند بدانند که چرا من در حال اجرا بود و مخفی شده و از آن که به عنوان کاملا erm..... خشن خواهند شد. اما اگر شما میخواهید بدانید که بیمار به شما می گویند.
من ورود : فرشته در خواب ، ما باور داریم که اگر Ù دیدن فرشته (یا یک فرد را به عنوان فرشته اشاره شده) ، سپس شما واقعا دیدن فرشته ، انتظار یود همه به خواب مکرر از دیدن فرشتگان ، اما هرگز آن را تنها ive ورود : یک بار ، dnt دانستن any1else؟ anyways ، اما این فرشته رفت و از انسان به مانند نور ، و هر کس panicked و فرار (این یک نسخه قطع ، مقدار زیادی جزییات بیشتر به به آن) ، من به زد و آن را به دود kinda whizzed تبدیل شده و در سراسر منطقه ، آن را به عنوان رفت و گذشت به من نفس من couldnt شوم.
اما نوع احساس من از صلح با وجود اینکه من در حال مرگ بود ، کاهش یافته است و به طبقه ، و به عنوان im kinda فرد علمی در من رویای من بود فکر کردن به خودم ، من این دود چه سرگردان است ، شاید مونوکسید کربن آن ، خود را به عنوان قتل من ، اما من dnt احساس درد می شود. سپس من suddenyl awoke (هنوز در رویای من) و من تایید شد و همه تایید شدند ، دوستان من ، من به حال احساس می شد آن را به قتل هر کس اما هیچ یک مرده بود.
من یک فرد سیگاری ، و شاید این چیزی بود که با انجام آن ، مونوکسید کربن یکی از مواد شیمیایی خطرناک تر است در ciggerettes نیز هست.
theres رویاهای چند دیگر به ذهن آمد ، اما دریافت تنها یک روز بد ، من باید در خواب ، امیدواریم که برخی از بد رویاهای دلپذیر 'معمولی' از زنان برهنه ñ guys عن دیگران wot معمولا رویای کشمکش به نظر می رسد اما من هرگز به.
ps 100 یادآور برای خودم دیگر رویایی که آمد واقعی £.
|