Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Automaatne tõlked tehtud Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Dream tõlgendamine > Dream jagamine
Registreeru Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Otsima Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Dream jagamine Mida sa unistus eile õhtul? Jaga oma unistused ja arutada nende tähendustest koos teistega. »Alusta siit!

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Sildid
Threads: Dreams , Õige
Videos: Dreams , Õige ,

Reply

LinkBack Thread Tools Iimi
Old 12-20-2008, 09:25   #19 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Tänas 2 Times in 2 Posts
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: unistused, mis on tõeks

tere

thanx blue000 oma julgustav ja positiivne sõna. väga kena.

kuigi i dont belive vaimus juhendid sellena, mu usk on erinev perspektiiv, kui tegemist on unistused

im soovi tavaliselt mainida minu usku (saate aru miks) aga wot Hei, ma olen moslem, me usume, kui sa magada hing jätab keha ja läheb ühest kohast teise, mitte kõik unenäod tähendavad anyhting kuid need youe mäleta või on intensiivne on tavaliselt mitu tähendust em.

meie interpretstions unenägude ei ole tegelikult erinevaid, mida enamik inimesi siin öelda, kuid ma usun, ma saan palju sõnumeid mu unenäod, ja mäletan, et minu unistused nii palju üksikasju ma võiks kirjutada esseed on mõned neist.

Ma tegelikult oli unistus paar päeva tagasi olin ujumine järv, ilma hirmu (i cant ujuda lol) ja see tähendab vabastus stress / viletsust. mis loodetavasti on tõsi, sest mul on olnud palju survet hiljuti.

sa tead, kui kohad on alati erinevad oma unistused (reaalsusega) ning IVE oli 2 unenäod, kus ma läksin oma töökoha ja see oli sama nii unenäod, ma tegelikult meenutada peidetud ruumis esimene unenägu minu teine unistus ja läks sama varjatud toas (olin peidab end sum1), väga imelik. Te dont tahavad teada, miks ma olin töötab ja varjates ja kes oma täiesti erm ..... vägivaldne. aga kui sa ei taha teada halvasti öelda.

i näinud ingel on unistus, me usume, kui u vt Angel (või nimetatud isik on ingel), siis tegelikult näeme ingel, Youd oodata kõigil on sageli unenägude nägemine inglid, kuid ive ainult kunagi näinud kord, DNT teada any1else? kuid niikuinii see ingel läks inimeselt nagu tuli, ja igaüks panicked ja jooksis ära (seda vähendada versiooni, palju täpselt see), jooksin ja ta pöördus Kinda suitsu ja whizzed selle piirkonna ümber, kuna see läks möödunud Ma couldnt hinge enam.

aga ma sellist tundnud rahu kuigi olin suremas, ning kukkus põrandale, ja im Kinda teaduslikud isik minu unistus ma mõtlesin endamisi, ma sonima mida see suits on, võibolla selle süsinikmonooksiidi, selle tapmine mind, aga mul DNT tunne valu. Seejärel suddenyl i ärkas (ikkagi minu unistus) ja mul oli ok, ja kõik mu sõbrad olid ok, i tundsid ta tappis kõik, kuid keegi ei surnud.

Olen suitsetaja, ja võibolla oli see midagi pistmist, süsinikmonooksiidi on üks rohkem ohtlikke kemikaale ciggerettes samuti.

Theres mõned muud unistused meelde, kuid haiget postitus em teisele päevale, ma pean magama, loodetavasti haigeks mõned meeldiv "normaalne" unistab alasti naiste n shit wot teised poisid on tavaliselt unenäod hooaeg, kuid ma ei tundu.

PS 100 £ meeldetuletus endale teise unenäo, mis oli õige.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 07:27   #20 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Tänas 2 Times in 2 Posts
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: unistused, mis on tõeks

£ 100 unistus oli tõsi Kinda.

Tegelikult oli mul sõber Lasen tal tuua erasektori töökohti Minu garaaž siis, kui ta maksab mulle pool raha. ta toob auto halvasti segatud Oleks pidanud 1.000 £, ütles ta mulle 400 £. nagu ma teinud kõige rohkem tööd ta Küsisin temalt küsida Guy ekstra kui £ 400 on palju vähem selle tööd. ilmselt on usaldus väga oluline see kinnda suhe. kuid ma usaldada teda.

1 nädal enne minu töö lõpuni oli mul unistus, minu unistus Lõpetasin töö ja langes see klient oli ta muljet tööd (täielikult ümberehitatud un-parandatav ja väga harva kaitserauad) nii et ma küsida, kas ta wouldnt meeles, pöörates täiendavat , ütles ta hed mõtelda.

Vahepeal mulle ja bro cruised on arvesse lõõskav päike chillin ... saame koju ma näen minu sõber, kes tõi tööd, ma ütlesin talle, küsisin Guy ekstra ja helistan talle teada saada, mis siis, kui ta maksaks, ta ütles DNT muretse ive juba kogutud ekstra 100 £ talle, mille olin Kinda üllatunud. ütles hi's ja bye'dest, lõpuks unistus.

tagasi reaalsusesse minu sõber sai vahistas / lukustatud nii i esitatud töö (ma ei suutnud remont unrepairable tegelikult ka), i didnt isegi küsida, et mees on rohkem raha ja ta maksab mulle 500 £, £ 100 rohkem kui ma ootas.

seega ka minu sõber oli fibbing hinnad mulle et ta võiks saada suuremat osa, ja minu unistus ütles ta mulle, ma võlgnen talle £ 100 extra ilma minu teadmata.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Reply

Niit
Thread Starter Foorum Foorum Viimane postitus Videod - seadus Attraction
Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamine Jonas1 Dream jagamine 94 11-25-2009 08:08
True Religion 3Q kasum peaaegu kahekordistub - Forbes Editor Uudised - Religioon 10-03-2008 11-07-2008 03:10
Mooji - True Religion Jonas1 Videod - Vaimsus 10-03-2008 09-14-2008 09:36
Mõned peegeldused nelikümmend aastat Dreams RonPrice Dream jagamine 1 08-27-2008 03:13
Tami Simon: Läbipaistvad Ettevõtted ja teadvustab Kapitalism - Tami Simon Sounds True Jonas1 Videod - Ülemaailmne ühtsus 10-03-2008 05-18-2008 06:30

Sildid
Dreams , Õige
Dreams , Õige ,

Thread Tools
Iimi

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid