Φαίνεται δεν έχετε ακόμα εγγραφεί με την κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Google :Bahai
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > »Ξεκινήστε από εδώ! > Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους.
Εγγραφή My Go Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Συχνές ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Chat Room

Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. »Ξεκινήστε από εδώ! Τα χρώματα που φοράτε

Σύντομα Νέα
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικών Ομάδων, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνήστε μαζί μας, Συχνές ερωτήσεις , Στατιστικά στοιχεία. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!

»Προτεινόμενα άρθρα

Ετικέτες
Threads: Dreams, ΑΛΗΘΕΙΑ
Βίντεο: Dreams ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2008, 08:25 πμ   #Global Oneness Main (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Ευχαριστήθηκε 2 Φορές σε 2 Posts
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότητα

γεια

thanx blue000 για την ενθάρρυνση και την θετική σας λόγια. πολύ ευγενικό εκ μέρους σας.

αν i dont belive σε οδηγούς πνεύμα ως εκ τούτου, η θρησκεία μου έχει μια διαφορετική προοπτική, όταν πρόκειται για τα όνειρα

im συνήθως διστάζουν να αναφέρουν τη θρησκεία μου (θα καταλάβετε γιατί), αλλά wot το hey, εγώ είμαι μουσουλμάνος, πιστεύουμε ότι όταν κοιμάστε ψυχή σου αφήνει το σώμα σας και να πηγαίνει σε άλλο τόπο, όλα τα όνειρα δεν σημαίνει anyhting αλλά εκείνοι youe θυμούνται ή Οι έντονες έχουν συνήθως περισσότερο νόημα να em.

interpretstions των ονείρων μας δεν είναι στην πραγματικότητα η διαφορετική σε ό, τι λένε οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ, αλλά εγώ κάνω ότι μπορώ να κάνω πολλά μηνύματα στα όνειρά μου, και θυμάμαι τα όνειρά μου σε τόσο θ λεπτομέρεια θα μπορούσε να γράψει δοκίμια σε ορισμένα από αυτά.

Είχα πράγματι ένα όνειρο πριν από λίγες ημέρες ήμουν κολύμπι σε μια λίμνη, δεν υπάρχει φόβος (λοξοτομώ κολύμπι lol), και αυτό σημαίνει ανακούφιση από το άγχος / θλίψη. η οποία ελπίζω ότι είναι αληθές, όπως έχω ήδη υπό μεγάλη πίεση πρόσφατα.

Ξέρετε πώς θέσεις είναι πάντα διαφορετική στα όνειρά σας (στην πραγματικότητα), καθώς Ive είχε 2 όνειρα όταν πήγα στο χώρο εργασίας μου, και ήταν η ίδια και στις δύο όνειρα, θυμήθηκα πράγματι μια κρυφή αίθουσα από την πρώτη στη δεύτερη όνειρο όνειρο μου και πήγε στην ίδια κρυφή αίθουσα (i κρυβόταν από sum1), πραγματικά περίεργο. you dont θέλουν να μάθουν γιατί έτρεχα και κρύβεται και από τα οποία, όπως του αρκετά erm ..... βίαιη. αλλά αν θέλετε να ξέρετε άρρωστος σας πω.

i δει έναν άγγελο σε ένα όνειρο, πιστεύουμε ότι εάν u δείτε έναν άγγελο (ή ένα πρόσωπο που αναφέρεται ως ένας άγγελος), τότε πραγματικά βλέπουμε έναν άγγελο, youd αναμένουν όλοι να έχουν συχνά βλέπουν όνειρα των αγγέλων, αλλά μόνο ive ποτέ δει φορά, DNT γνωρίζουν any1else; αλλά ούτως ή άλλως αυτό άγγελος πήγε από άνθρωπο σε σαν φως, και όλοι πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν μακριά (αυτό είναι μια περικοπή εκδοχή, πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε αυτό), έτρεξα και να μετατραπεί σε μια κάπως καπνού και whizzed γύρω από την περιοχή, όπως πήγε πέρασε μου i couldnt ανάσα πια.

αλλά εγώ είδος της ειρήνης αισθάνθηκε μια ακόμη κι αν πέθαινε, και έπεσε στο πάτωμα, και όπως Im ένα κάπως επιστημονικό πρόσωπο στο i όνειρό μου ήταν να σκέφτεται τον εαυτό μου, να περιπλανηθεί τι είναι αυτό το καπνό, ίσως το μονοξείδιο του άνθρακα, όπως δολοφονία του μένα, μα εγώ dnt αισθάνονται πόνο. τότε suddenyl ξύπνησα (ακόμη στο όνειρο μου) και ήμουν εντάξει, και όλοι οι φίλοι μου ήταν εντάξει, είχα αισθανθεί ότι ήταν σκοτώθηκαν όλοι, αλλά κανείς δεν ήταν νεκρός.

Είμαι ένας καπνιστής, και ίσως αυτό είχε να κάνει με αυτό, το μονοξείδιο του άνθρακα είναι μια από τις πιο επικίνδυνες χημικές ουσίες ciggerettes επίσης.

Theres μερικά άλλα όνειρα μου έρχονται στο μυαλό, αλλά κακή em μετά μια άλλη μέρα, χρειάζομαι ύπνο, ελπίζω να έχει κακή μερικές ευχάριστες «κανονική» τα όνειρα των γυμνές γυναίκες ν shit wot παιδιά άλλοι ονειρεύονται συνήθως περίοδο, αλλά ποτέ δεν φαίνεται.

ps £ 100 υπενθύμιση για τον εαυτό μου από ένα άλλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 06:27 πμ   #20 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Ευχαριστήθηκε 2 Φορές σε 2 Posts
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότητα

£ 100 όνειρο έγινε πραγματικότητα κάπως.

i στην πραγματικότητα είχε ένα φίλο μου ας τον φέρει θέσεις εργασίας σε ιδιωτικό γκαράζ μου, αν μου δοθεί το ήμισυ των χρημάτων. φέρνει ένα αυτοκίνητο άσχημα παραμορφωμένα shoulda ήταν £ 1000, μου είπε £ 400. όπως έχω κάνει πλέον την δουλειά που του ζήτησα να χρεώνουν τον τύπο ως επιπλέον £ 400 είναι τρόπος για λιγότερο για τη θέση αυτή. προφανώς η εμπιστοσύνη είναι ζωτικής σημασίας για τη σχέση αυτή kinnda. μα εγώ τον έμπιστο.

1 εβδομάδα πριν τελειώσω τη δουλειά μου είχε όνειρο, το όνειρο μου θ τελειώσει τη δουλειά και έπεσε να τον πελάτη, ήταν εντυπωσιασμένος με την εργασία (πλήρη ανακατασκευή un-επισκευάσιμα και εξαιρετικά σπάνια προφυλακτήρες) ώστε να ρωτήσω αν wouldnt μυαλό να καταβάλλουν επιπλέον φόρο , είπε hed σκεφτώ.

Εν τω μεταξύ, αδερφέ μου και πανηγύρισε του στο καυτό ήλιο ... chillin παίρνουμε i βλ. mate σπίτι μου, ο οποίος έφερε τη δουλειά, του είπα ότι ζήτησε από τον τύπο για επιπλέον, και για να καλέσετε τον ανακαλύψετε τι αν θα πληρώσει, είπε DNT ανησυχείτε ive που έχουν ήδη συγκεντρωθεί ένα επιπλέον £ 100 από αυτόν, για το οποίο ήμουν κάπως έκπληκτος. είπε γεια και αποχαιρετισμούς, τέλος του ονείρου.

πίσω στην πραγματικότητα mate μου έχει συλληφθεί / κλειδωμένο έτσι παρέδωσε την εργασία (i κατάφερε να επισκευάσει το unrepairable στην πραγματικότητα επίσης), εγώ didnt να ζητήσει ακόμη και ο τύπος για επιπλέον χρήματα και πλήρωσε με £ 500, £ 100 περισσότερα από ό, τι θ ανέμενε.

Συνεπώς mate μου ήταν fibbing τις τιμές για μένα έτσι θα μπορούσε να πάρει ένα μεγαλύτερο μερίδιο, και στο όνειρό μου, μου είπε θ χρεώνονται τον £ 100 επιπλέον δεν μου μάθει για αυτό.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Reply

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Threads
Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream Jonas1 Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. 82 09-16-2009 06:21 PM
True Religion 3Q κέρδους διπλασιάζεται σχεδόν - Forbes Editor Νέα - Θρησκεία 0 11-07-2008 02:10 π.μ.
Mooji - True Religion Jonas1 Το βιβλίο του Θιβέτ Ιατρικής ... 0 09-14-2008 08:36 PM
Ορισμένες σκέψεις από σαράντα χρόνια of Dreams RonPrice Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. 2 08-27-2008 02:13 PM
Tami Simon: Διαφανείς Επιχειρήσεις και έχοντας επίγνωση καπιταλισμός - Tami Simon, ήχοι True Jonas1 , 0 05-18-2008 05:30 PM

Ετικέτες
Dreams, ΑΛΗΘΕΙΑ
Dreams ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί να post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί να συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας είναι Εκτός χρήσης