|
Členské
Junior Member
Thanked 2 Times in 2 Příspěvky
|
Re: Sny, které se stanou skutečností
nazdar
thanx blue000 pro vaši podporu a pozitivní slova. od tebe moc pěkné.
i když i dont domnívat v duchu průvodců jako takový, moje náboženství má jiný pohled, pokud jde o sny
im obvykle zdráhá uvést své náboženství (musíte pochopit, proč), ale wot hej, já jsem muslim, věříme, že když budeš spát své duše opouští tělo a odchází do jiného místa, ne všechny sny znamenají anyhting ale ty youe pamatovat nebo jsou intenzivní obvykle mají větší význam em.
interpretstions našich snů jsou vlastně tolik neliší od toho, co většina lidí tady říká, ale já věřím já brát mnoho zpráv v mých snech, a já si vzpomenout na své sny tolik podrobností Mohl bych napsat esej o některé z nich.
Vlastně jsem měla sen, před pár dny jsem byl koupání v jezeře, bez strachu (i cant plavat lol), a to znamená úlevu od stresu / trápení. a doufám, že je pravda, jak jsem byl pod velkým tlakem v poslední době.
Víte, jak snímky jsou vždy liší ve svých snech (k realitě), tak ive had 2 sny, kdy jsem šel do mé pracoviště, a to bylo stejné v obou snech i ve skutečnosti si vzpomněl tajné místnosti od prvního snu mého druhého snu a šel do téže tajné místnosti (i se schovává před sum1), opravdu divné. tebe dont chcete vědět, proč jsem utíkal a skrýval a od koho jako docela ehm ..... násilné. ale pokud chcete vědět, nemocný říct.
Viděl jsem anděla ve snu, věříme, že pokud u viz anděl (nebo osoba uvedená jako anděl), pak opravdu jste viděl anděla, youd očekávat, že všichni mají často sny vidění andělů, ale ive jen někdy viděl jednou, dnt vědět o any1else? ale kdekoli to šel anděl jako z člověka na světlo, a všichni zpanikařil a utekl (to je snížit verzi, mnohem blíže k ní), i ran a obrátil se trochu kouře a svištěl po okolí, protože šel kolem mě i couldnt už dech.
ale i druh pocit klidu, i když jsem umíral, a spadnou na zem, a jak im trochu vědecké osoba v mém snu jsem myslel na sebe, i bloudit, co to je kouř, možná jeho oxid uhelnatý, jako jeho zabití mě, ale i dnt cítit bolest. pak suddenyl Probudil jsem se (stále ještě v mém snu) a já byl v pořádku, a všichni moji přátelé jsou v pořádku, měl jsem pocit, že je všichni zahynuli, ale nikdo nebyl mrtev.
Jsem kuřák, a možná to má něco společného s tím, oxid uhelnatý je jednou z více nebezpečných chemických látek v ciggerettes stejně.
je ještě několik dalších sny přicházejí na mysl, ale nemocné místo em jiný den, třeba i spát, snad špatné mít nějaké příjemné 'normální' sny nahých žen n hovno wot ostatní kluci jsou obvykle sní záchvat, ale nikdy jsem se zdají.
ps 100 liber připomenutí pro sebe jiného snu, že se stalo skutkem.
|