Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Google :Zadejte své vyhledávací termíny
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Výklad snu > Dream sdílení
Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Dream sdílení Co se ti zdálo minulou noc? Podělte se o své sny a jejich význam diskutovat s ostatními. »Začněte zde!

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Dreams, Pravda
Videa: Dreams ,Pravda ,

LinkBack Nástroje témat
Old 12-20-2008, 08:25  
Členské
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Thanked 2 Times in 2 Příspěvky
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Sny, které se stanou skutečností

nazdar

thanx blue000 pro vaši podporu a pozitivní slova. od tebe moc pěkné.

i když i dont domnívat v duchu průvodců jako takový, moje náboženství má jiný pohled, pokud jde o sny

im obvykle zdráhá uvést své náboženství (musíte pochopit, proč), ale wot hej, já jsem muslim, věříme, že když budeš spát své duše opouští tělo a odchází do jiného místa, ne všechny sny znamenají anyhting ale ty youe pamatovat nebo jsou intenzivní obvykle mají větší význam em.

interpretstions našich snů jsou vlastně tolik neliší od toho, co většina lidí tady říká, ale já věřím já brát mnoho zpráv v mých snech, a já si vzpomenout na své sny tolik podrobností Mohl bych napsat esej o některé z nich.

Vlastně jsem měla sen, před pár dny jsem byl koupání v jezeře, bez strachu (i cant plavat lol), a to znamená úlevu od stresu / trápení. a doufám, že je pravda, jak jsem byl pod velkým tlakem v poslední době.

Víte, jak snímky jsou vždy liší ve svých snech (k realitě), tak ive had 2 sny, kdy jsem šel do mé pracoviště, a to bylo stejné v obou snech i ve skutečnosti si vzpomněl tajné místnosti od prvního snu mého druhého snu a šel do téže tajné místnosti (i se schovává před sum1), opravdu divné. tebe dont chcete vědět, proč jsem utíkal a skrýval a od koho jako docela ehm ..... násilné. ale pokud chcete vědět, nemocný říct.

Viděl jsem anděla ve snu, věříme, že pokud u viz anděl (nebo osoba uvedená jako anděl), pak opravdu jste viděl anděla, youd očekávat, že všichni mají často sny vidění andělů, ale ive jen někdy viděl jednou, dnt vědět o any1else? ale kdekoli to šel anděl jako z člověka na světlo, a všichni zpanikařil a utekl (to je snížit verzi, mnohem blíže k ní), i ran a obrátil se trochu kouře a svištěl po okolí, protože šel kolem mě i couldnt už dech.

ale i druh pocit klidu, i když jsem umíral, a spadnou na zem, a jak im trochu vědecké osoba v mém snu jsem myslel na sebe, i bloudit, co to je kouř, možná jeho oxid uhelnatý, jako jeho zabití mě, ale i dnt cítit bolest. pak suddenyl Probudil jsem se (stále ještě v mém snu) a já byl v pořádku, a všichni moji přátelé jsou v pořádku, měl jsem pocit, že je všichni zahynuli, ale nikdo nebyl mrtev.

Jsem kuřák, a možná to má něco společného s tím, oxid uhelnatý je jednou z více nebezpečných chemických látek v ciggerettes stejně.

je ještě několik dalších sny přicházejí na mysl, ale nemocné místo em jiný den, třeba i spát, snad špatné mít nějaké příjemné 'normální' sny nahých žen n hovno wot ostatní kluci jsou obvykle sní záchvat, ale nikdy jsem se zdají.

ps 100 liber připomenutí pro sebe jiného snu, že se stalo skutkem.
AlemcoDon está offline  
Old 12-23-2008, 06:27  
Členské
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Thanked 2 Times in 2 Příspěvky
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Sny, které se stanou skutečností

100 liber splnil sen trochu.

ve skutečnosti jsem měl i přítel ho nechal přivést místa v soukromé sféře, aby mé garáže kdyby mi platili polovinu peněz. přivede auto špatně zmrzačené Měl byla 1000 liber, on mi řekl, že 400 liber. jak jsem udělal většinu prací, kterou jsem se ho zeptal, účtovat navíc chlap jak 400 liber, je způsob, jak méně pro tuto práci. samozřejmě důvěra je životně důležité pro tento kinnda vztah. ale já mu věřil.

1 týden před i dokončení práce, kterou jsem měl sen, ve snu jsem dokončil práci a hodil ji na zákazníkovi, byl dojem práce (kompletně přestavěn un-opravitelný a velmi vzácných nárazníky), tak jsem se zeptat, jestli mu nechtěl bych připomenout připlatit , řekl hed si o tom přemýšlet.

Mezitím mě a kroužil v bro do parné slunce Chillin ... vrátíme domů i vidět můj kamarád, který přinesl práci, řekla jsem mu, zeptal se ten extra, a požádat ho zjistit, jestli by platit, řekl dnt worry ive již shromažďují navíc 100 liber na něj, za což jsem byl trochu překvapen. řekl ahoj a loučení, konec snu.

zpět do reality můj kamarád dostal zadržen / zavřený, takže i dodané práce (i podařilo opravit neopravitelný ve skutečnosti i), i didnt zeptat chlapa pro peníze a on mi zaplatil 500 liber, 100 liber více, než co jsem Čekal.

Proto můj kamarád byl fibbing ceny pro mě, aby mohl získat větší podíl, a ve snu mi řekl, i přikázal mu, 100 liber navíc, aniž by mi o ní dozvěděli.
AlemcoDon está offline