Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Сънотълкуването > Dream споделяне
Блогове Членове Снимки Видео Goodies Често задавани въпроси Потребители Днешните постове Марк Форуми Прочети Канал

Dream споделяне Какво сънува снощи? Сподели мечтите си и да се обсъдят техните значения с други хора. »Start тук!

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Етерични масла, Истина
Видео: Етерични масла ,Истина ,

LinkBack Thread Инструменти
Old 12-20-2008, 08:25 AM  
Държавите
Младши държави
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Благодаря: 0
Благодари на 2 пъти за 2 Мнения
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Мечти, които са се сбъдват

здрасти

blue000 отколкото за вашия насърчаване и положителни думи. Много мило от твоя.

въпреки че аз съм Повярвай в същия дух водачи като такива, моята религия е различна гледна точка, когато става дума за мечти

IM обикновено склонни да спомена моята религия (ще разберете защо), но зная на хей, аз съм мюсюлманин, ние вярваме, когато съня душата ви оставя тялото си и отива на друго място, не всички мечти означава anyhting но тези youe помня или са интензивни обикновено имат по-голям смисъл да ги.

interpretstions на нашите мечти, че всъщност не са различни от това, което повечето хора тук казват, но аз вярвам, аз добивам много съобщения в сънищата ми и аз помня сънищата ми в толкова много подробности мога да пиша есета на някои от тях.

Аз действително имаше една мечта преди няколко дни бях плуване в езеро, без никакъв страх (аз арго плува LOL), и това не означава освобождаване от стрес / скръбта. което се надявам е вярно, тъй като съм бил под голямо напрежение напоследък.

знаете как са винаги различни места в мечтите си (до реалността), както Ive имат 2 мечтите, където отидох да ми работното място, и това е една и съща и в двете мечти, аз действително спомни скрита стая от първия сън, в моята втора мечта и отиде към същата тази скрита стая (аз се крие от sum1), наистина странно. ти не искате да знаете защо бях тичане и крият и от които като си доста МОК ..... насилие. но ако искаш да знаеш лошо да ти кажа.

видях един ангел на сън, ние вярваме, ако ф виж ангел (или лицето, посочено като ангел), тогава наистина виждаме ангел, youd очакваме всички да имат чести мечтае да виждам ангели, но само Ive някога го виждал веднъж, DNT знам за any1else? но във всеки случай този ангел от човека да отиде като светлина, и всички, паника и избяга (това е отсече версия, много по-подробно за това), изтичах и го превърна в доста дим и whizzed около района, тъй като отиде ми премина и вече нямаше как дъх.

но аз вид усети мира въпреки че е на смъртно легло, и падна на пода, и като IM един доста научни човек в съня си мислех за себе си, аз какво се скитат този дим е, може би си на въглероден оксид, като му убива мен, но аз DNT чувствам болка. suddenyl тогава се събудих (все още в съня си) и бях добре, и всичките ми приятели бяха добре, имах почувствах, че е убива всички, но никой не е умрял.

Аз съм пушач, и може би това има нещо общо с това, въглероден оксид е един от най-опасните химикали в ciggerettes, както добре.

там няколко различни сънища идват на ум, но зле след Em друг ден, имам нужда от сън, да се надяваме лошо има някои приятни "нормални" мечтите на голи жени н лайна зная другите момчета са обикновено сънувам мач, но аз никога не изглеждат.

PS £ 100 напомняне за себе си на друга мечта, която се сбъдна.
AlemcoDon está offline  
Old 12-23-2008, 06:27 AM  
Държавите
Младши държави
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Благодаря: 0
Благодари на 2 пъти за 2 Мнения
AlemcoDon is on a distinguished road

Re: Мечти, които са се сбъдват

£ 100 мечта се сбъдва доста.

в действителност Имах приятел, и да го доведа лично работни места за моя гараж, ако той ми плати половината пари. Той въвежда кола силно обезобразени Shoulda е £ 1000, той ми каза £ 400. както аз направили най-много на работа, той го попитах за зареждане на човек като допълнителни £ 400 е начин за по-малко за тази работа. очевидно доверие е от жизненоважно значение за този kinnda отношения. но аз му има доверие.

1 седмица преди да довърши работата си имах сън, в съня си свърших работата и той падна на клиента, той е бил впечатлен от работа (напълно възстановен от ООН на поправка и изключително редки брони), така че аз питам, ако той уж ум допълнително плащане , каза той Hed мисля за това.

Междувременно мен и брат на cruised в пламнал нд Chillin ... се приберем в къщи аз виждам моя спътник, който донесе на работа, аз му казах, че иска от човек за допълнителни, и да му се обадя да разберете какво ще стане ако той би платил, каза той DNT тревожи Ive вече събрани допълнително £ 100 от него, за което аз бях доста изненадан. Здравейте и каза byes, края на съня.

обратно към реалността има арестувани моя спътник / заключен, така и доставени на работа (аз успях да поправя unrepairable в действителност също), АЗ didnt дори поиска от човек за допълнителни пари и той плаща ме £ 500, £ 100 повече от това, което е очаквал.

Затова ми беше капитан fibbing цените на мен така, той може да получи по-голям дял, и в съня ми той ми каза, че го таксуват допълнително £ 100 без да ми знаят за него.
AlemcoDon está offline  

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Старт тук! Въведение в сънотълкуването Jonas1 Dream споделяне 88 10-16-2009 04:20 ч.
Истинската религия 3Q печалбата почти се удвоява - Форбс Editor Новини - Религия 0 11-07-2008 02:10 AM
Mooji - истинската религия Jonas1 Видео - Израстване 0 Просвещението и медитация 08:36 ч.
Някои разсъждения на четиридесетте години на мечтите RonPrice Dream споделяне 1 08-27-2008 02:13 ч.
Tami Саймън: Прозрачна Бизнесът и съзнават капитализма - Tami Саймън, звуци True Jonas1 Видео - Global единство 0 05-18-2008 05:30 ч.

Тагове
Етерични масла, Истина
Етерични масла ,Истина ,

Thread Инструменти

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 04:09 ч..

Автоматични преводи доставени от НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google