|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Мрія обмін Що тобі снилося минулої ночі? Поділіться своїми мріями і обговорити їх з іншими значеннями. »Start Here! |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#10 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: мрії, які збулисяЯ тільки що відправив відповідь на синій ... не знаю, чому він не показується. Подумала, що якщо я послав іншу посаду ... Може бути, це змусить останню путь .... Так що це є одним випробуванням .... Спасибо знову синій
PWC |
||
|
|
|
|
|
#11 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: мрії, які збулисяСиній,
Схоже, мій оригінальний пост Вам не пройти ... Може бути, я повинен був думати про це повідомлення. Мене вражає ваше повідомлення. М була двоюрідний брат мій, що я була дуже близька зі ми вважали її тітка. Вона померла від раку легенів, але він не останній, і вона любила повеселитися. Ювілейна Вона говорила про мою вітчим ... одна з моєї мрії. Я мріяв про смерть 6 місяців до смерті, але я не знав, він би його. Жовтої кімнаті, я вважаю, моя спальня ... вона збирається бути пофарбовані в найближчим часом і я думав про жовтої ... Її commment про білого звучала так, як вона. Чи не впевнений, що це відбудеться в лютому ... ви отримаєте жодного сенсу ... це смерть? Я дійсно ціную вас проходження цього повідомлення. Спасибо PWC |
||
|
|
|
|
|
#12 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Одна остання річ ... Це має сенс, що М буде забрати тебе ... вона теж була з Ірландії. Спасибо PWC |
||
|
|
|
|
|
#13 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: мрії, які збулисяЕй PWC здорово тут з вами!
Я такий радий тебе ОК повідомлення і радий, що я міг пройти його. Я думаю, що події в лютому це якесь святкування .. як участь або весілля або щось на зразок цього. Це має сенс, що ти сказав про те, що двоюрідний брат, який був схожий на тітку LOL. Я виріс з бабусею і тіткою, і тому я отримувала таке ж почуття, з цією дамою я просто відчувала його важко визначити, яка, як здавалося, як же LOL. Wasn't я впевнений, але я знав, що вона була близька до тебе я відчув емоції, що вона давала мені, що ти відчував з її смерть. Я думаю, вона просто хотіла сказати Shes штрафу .. і вона буде там у лютому ... У мене відчуття, що ви можете не знати, що це є причиною вона сміялася, як це буде сюрприз какой-то. але вона щаслива і з вами регулярній перевірці ОК. Їм так рад, я впевнений Wasn't говорив нічого, але я відчував, що просто передати повідомлення ... їм так задоволений своєю ОК та ірландський зв'язку також подякувати вам за що, ймовірно, допомогти мені зробити підключення її думку, причина, як я знали її і Thats LOL Може бути, тому вона здавалася дуже милі і не на відміну від моєї тітки у власній особистості ... Спасибо за повернення PWC рада, що я могла б допомогти ![]() |
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую blue0000 за цей пост: |
PWC (12-04-2008)
|
|
|
#14 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Спасибі вам спасибо, я турбувався лютого буде ще одну смерть і зараз я рада трохи радості в лютому повідомлення як так багато важили для мене, і я дійсно ціную це робиш. Я сподіваюся, щоб з'єднатися з вами знову .... Я бажаю вам успіху і щастя ..... God Bless PWC |
||
|
|
|
|
|
#15 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Велике вам спасибі за повідомлення. Він так багато важили для мене, і я знаходжу розраду в знаючи, що вона в порядку. Я хвилювалася за Feb ... думала це може бути смерть. Я тепер можуть розраховувати на деяку радість, і я бажаю вам щастя і радості. Я хотів запитати вас про ваш перехід від отримання повідомлень у ваших снах, щоб їх отримувати, коли ти прокинувся. Ви згадали про посередництво ... будь-які інші подробиці ви могли б поділитися? У мене було кілька сниться, що я знав і свідоме в них .... я відчував, крім сну і ased питань. Сон, який передбачив смерть моя вітчима ... Я був у такому місці, часу спостерігаємо автомобіль перетинає лінію жовтий ... Я протер очі у сні і дивився, як машина ... Шість місяців по тому, в ніч його смерті я був в цей автомобіль і точка в часі ... Мій брат їхав ... Він почухав ніс і перетнув жовту лінію в певний момент я побачив у сні чи ... Ви відчував нічого подібного? Спасибо PWC |
||
|
|
|
|
|
#16 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: мрії, які збулисяЯ відчув це ж типу подій, коли смерть тримісний сталося з моєю родиною коло. Я Couldnt зробити власному розумінні це в той час було дуже заплутаним, але мрія мене дратує жахливо Тому що я знав, що це signifigant. Я був у кімнаті, яка була заповнення водою, і я пам'ятаю почуття пастку я відправився з спостерігається побачити три закритих трунах він почав темніє і слух страшний шум і страшне відчуття усвідомлення того, що це кінець, а потім .... Я прокинувся. Ця мрія була поруч кожну ніч близько тижня, поки одного разу вранці, коли я встав я спустився вниз сходи, де я була вдома одна з моїм колегою, робота і мій друг, і я співменеджера працювала, був там, і я з невідомої причини подивився на є новина, на яку я пропустив, і тому я спробував перевірки Телетекст то я ніколи не робив, і я бачив човен зниклих без вісті з берегів, і я знав, що це мій дядько і два двоюрідних братів віком 54, 32 і 8, оскільки вони там онук Out On Середньостроковий перерви його зі школи, і човен буде decomissioned або утилізувати. Раніше я рибу з ними з цього риболовного траулера.
Мої друзі, які були в будинку, були шоковані, як вони знали, я був з мріями я зателефонував додому, щоб перевірити надії, що я був неправий, але я виявив це, на жаль права і що вони намагалися зв'язатися зі мною, як я жив близько 100 миль Гості, як і тоді я жив у Південній Ірландії поблизу Дубліна. Тоді всі бачення я потрапив в місце, якого вони були знайдені близько дев'яти тижнів опісля 7 милях від узбережжя в кабіні човни. Я відчувала себе винуватою .... Я знав, що я дивною кімнаті було видно кабіни і почуття в пастці і шуми і темряву, я відразу зрозумів. З тих пір я навчився бути більш відкритими для мого бачення, це зробило мене сприйнятливішим та визначені в цьому щось позитивне про те, чутливої, і я думаю, ви повинні теж. Я відчуваю, що ти дійсно подарунок і почувати себе, якщо ви хотіли б розвивати те медитувати. Я використовую м'яку музику, як на Землі звуків і свічки це потрібен час, щоб потрапити але спробуйте Нехай ваш розум гаснуть і віддавайтеся на майже стан трансу зосередитися на повільне дихання і, практикуючи це ви починаєте чути звуки і відчувати відчуття що ви зазвичай Wouldnt hear.it може бути важким, але на першому його дотримуватися. Читайте і спробувати зрозуміти, про чакри і об'єднати, що з вашою медитації ... Я думаю, Youl побачити з часом ви отримаєте краще бачити речі і зрозуміло. У мене теж є мрія книга, яку я постійно біля мого ліжка, яку я писати, коли в мене є мрія, що-мрія? Я думаю, що це означає? і зазначає, як це, і я думаю, якщо ви цього вам буде дійсно по дорозі на дуже цікава подорож. Один річ я скажу, що я читав нахиляє моєї родини і друзів неправильно, оскільки з'єднання не були так близькі, щоб мої власні думки перекриття з повідомлення, які він викликає у мене плутанина, і я думаю, більшість людей, які відчувають читаннях ж його легше читати хтось ви не знаєте, тому що можу читати повідомлення без ж плутанина ... хоча їм все ще практикується і працюючи на ній, але своє завжди буде важким і області, відчувають. Сподіваюся, що це є певним підмогою для вас PWC Я думаю, вам варто розглянути питання про прогресуючу у мене є відчуття, що ви дуже чутливі, але, як мені часом бути суб'єктивним від вашої здатності. Бажаю удачі, і допоможе вам у будь-якому випадку я можу .... і дякую вам за мені також допомагають їм ради ми стали друзями Синій ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: мрії, які збулисяПривіт every1
У мене було багато, що мрії збулися, і до цього дня я бачу такі сни. Тим більше, ніж коли я був дитиною, як і тоді я не звертав уваги на мої мрії. Я приїхав з іншої тип життя від більшості з вас, людей, з часом це може здатися дуже дивним / Crazy вам, LOL, але запевняю вас, своїх немає. Я нахиляє пам'ятають більшість з них верхній частині моєї голови, але погано спробувати ... Мені було мрією одного з моїх Top зубів Loose (Top зубів представляють чоловічі фігури в Урі сім'ї та жіночої нижньої зуба), через тиждень мій дядько був доставлений в лікарню з серцевими захворюваннями. Якщо зуби випадають це значить, вони будуть вмирати, у мене була інша мрія кілька місяців тому одна з моїх зубів нижній випав, 2 тижні тому бабуся померла. ще одна мрія Кілька років тому я зупинила поліція велосипеда вона офіцером, я думав про робить бігун, але вирішив не надто оскільки існує лише прямий шлях, і ви не обігнати мотоцикл на str8 дорозі. Він наставив мене на автостоянці, де, як було 50 разів. Кілька тижнів тому я отримав зупинив поліцейський мотоцикл, я думав про їзди, але там було дуже багато трафіку, так decied не дуже, і він повів мене в машину парк з здогадуватися WOT? 50 Cops очікує вал мене. що вони й зробили ????????? узяв мою машину з мене. Два рази я бачив мрії, де я знайшов золоті монети (це знаком жорсткого Financial Times), і обидва рази через рік я був в екстремальних фінансового тиску. У цьому році є одним з них. Наконец-то я була мрія року поліція зупинила мене (знову ж таки), вони вважають, Wouldnt Я страхування тому я прийняв їх до себе додому, щоб показати їм моя страхове свідоцтво, 2 тижнів тому я отримав в поліції зупинили, вони Wouldnt Я вважаю, страховка, але я Didn't взяти їх до себе додому, а я повинен був домашній телефон і отримати мій номер поліса, щоб вони могли перевірити його. Я бачив мене мрія і старий друг билися, кілька місяців по тому, ми отримали в бійку. Мені приснився сон, я бачив щурів в моєму робочому місці, щури представляють unfaithfull жінки, через кілька тижнів моя подруга викликає у мене за іншого хлопця. (B ????) Theres laods більш сні я був, що збулося, але нахиляє пам'ятати про них саме зараз, коли і якщо я жорстокого EM пост. |
||
|
|
|
|
|
#18 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: мрії, які збулисяПривіт
Приємно чути ваші розповіді Alemcodon, та я думаю, ви можете бути абсолютно sensative і я думаю, ви дуже реалістичний чоловік .. Я думаю, ваші бачення definitley приходять до вас через ваші мрії міни теж, і коли я помітив їх, і вивчили їх, я став більше знати і сприйнятливі до повідомлень, які потім переїхав до видінь в інший час дня. Тому я думаю, ваші реалістичним і завдати людині, як я думаю, ви іноді не може сумніватися, що ви бачите! , А потім відкрити його вага правдивості після події, але я думаю, з медитацією і більше самосвідомості вам буде розвиватися в зовсім 'sensative' Я думаю, ваш дух керівництво вже посилає вам сигнали і догляд за вас .. ![]() Надії поговорити з Вами Brightest благословень Синій ![]() |
||
|
|
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Початок тут! Введення в Сонник | Jonas1 | Мрія обмін | 97 | 11-29-2009 09:08 PM |
| Любов & Стосунки: Де знайти справжню любов | Editor | Новини - Релігія | 0 | 11-07-2008 03:10 AM |
| Mooji - істинна релігія | Jonas1 | Відео - Духовність | 0 | 09-14-2008 09:36 PM |
| Деякі міркування Сорок років Dreams | RonPrice | Мрія обмін | 1 | 08-27-2008 03:13 PM |
| Тамі до Симона: Прозорий бізнес і свідомого капіталізму - Тамі Симон, Sounds True | Jonas1 | Відео - Глобальний Єдності | 0 | 05-18-2008 06:30 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|