|
|
|
|||||||
| Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Dream paylaşımı Ne dün gece rüya mı? Paylaşın rüyalar ve diğerleri ile bunların anlamları tartışmak. »Start here! |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
| Etiketler |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Re: bu doğru geldi DreamsMavi,
Sana benziyor orijinal posta yoluyla gitmedim ... belki Bu ileti hakkında yeniden düşünmek gerekiyordu. Ben senin mesajı am amazed. O benim bir kuzeni ben çok onu bir teyze olarak kabul yakın idi. O akciğer kanserinden öldü ama son değildi ve o eğlenmek için aşk yaptı. Diye bahsetti yıldönümü benim stepdad ... benim rüyadan bir ilgili. Ben ölüm yaklaşık 6 ay önce ölüme rüyamda ama onu olacağının farkında değildi. Sanırım sarı oda benim yatak odası ... yakında boyalı olacak ve sarı düşünüyordum ... beyaz hakkında onu commment onun gibi geliyordu. Hangi Şubat içinde olacağını emin ... herhangi bir anlamda aldın ... bu bir ölüm nedir? Gerçekten bu mesajı geçen teşekkür ederiz. Teşekkürler PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Son bir şey ... Bu mantıklı bir M ... o da İrlanda değildi seçtiğiniz olur. Teşekkürler PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: bu doğru geldi DreamsHey PWC burada size büyük!
Seni çok üzerinde geçebileceği mesajı ok ve glad i got memnunum. Ben febraury içinde olay kutlama bir tür olduğunu düşünüyorum .. bir nişan veya düğün veya bu gibi bir şey gibi. Şimdi ne dedi mantıklı hakkında kimin bir teyze lol gibi bir kuzeni olan. Sizi anneannem ve teyzem ve ben bu bayan i ile sadece zor belirlemek için aynı duyguları hissettim başlamıştı büyümüş olan her iki aynı lol görünüyordu. Eminim wasnt ama she was yakın size ben onun bana veriyordu ki onu geçen keçe ile duygu hissediyorum biliyordu. ben o sadece shes güzel .. demek istedim düşünmek ve orada Şubat olacaktır ... ben bu onu gibi gülüyordu neden ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz bir duygu vardı çeşit bir sürpriz olacak. ama mutlu ve ile düzenli olarak kontrol ok. Im so glad, i bir şey ama ben hissettim söyleyerek emin wasnt sadece mesaj aktarmak vardı ... o kadar iyi ki muhtemelen o beni ben gibi hissettim bağlantısı neden olmasına yardım için teşekkür its ok ve İrlandalı bağlantı memnun im belki yüzden gerçekten kişilik kendi teyzem aksine hoş gibi görünüyordu lol onu ve thats biliyordu ... yardımcı olabilir PWC glad i geri gelmek için teşekkür ![]() |
||
|
|
|
| Kullanıcı blue0000 Bu Useful Post Thank You ardından Says: | PWC (12-04-2008) |
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Bu kadar, ben Şubat başka bir ölüm olur ve ben artık ileri Şubat bazı sevinç mesaj olarak bana çok amaçlı ve gerçekten yapıyorsun takdir arıyorum endişeliydi teşekkürler. Sizinle tekrar .... bağlanmak için umut Ben ..... size şans ve mutluluk istiyorsanız God Bless PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Çok mesaj için teşekkür ederiz. Benim için çok anlamı vardır ve ben o ok bilmek konforu bulabilirsiniz. Ben Şubat merak ettim ... bir ölüm olabileceğini düşündüm. Şimdi bazı ileri sevinç duyacağız ve seni çok mutluluk ve neşe diliyorum. Onları almak için rüyalarında mesaj alma den geçiş hakkında zaman uyanık size sormak istedim. Sen arabuluculuk ... paylaşmak her türlü diğer ayrıntıları belirtilen? Birkaç rüyalar ben ve farkındaydı oldu bunları bilinçli .... ben ayrı hayal ve ased soru hissetti. Benim stepfathers ölüm tahmin rüya ... bir yerde zaman bir araba tanık oldu sarı hattı çapraz ... Ben rüya benim gözlerini ovuşturdu ve araba izledi ... Altı ay sonra, Ölümünün gece rüyamda araba ve nokta zamanda ... kardeşim gidiyordum vardı ... o burnunu kaşıdı ve noktadan I rüyada gördüm sarı hattı geçti mi ... Böyle bir şey deneyimli? Teşekkürler PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: bu doğru geldi DreamsNe zaman üçlü ölüm ailemi daire oldu olay bu aynı tip yaşadım. I couldnt çok ama kafa karıştırıcı olduğunu rüya beni korkunç i signifigant biliyordu neden rahatsız oldu zamanda düzgün mantıklı. Ben su ve i ile hatırlıyorum duygu tuzağa i dolgu bir oda vardı bu karşılaşmış gelen hava kararıyor ve korkunç sesler ve korkunç gerçekleştirilmesi ile bir duygu işitme bu son .... ve sonra başladı üç kapalı tabut görmek için gitti i uyandı. Görünüyordu Bu rüya her gece çevre hakkında haftalar için bir sabah yılına kadar ben merdivenlerden nerede iş meslektaşım ve arkadaşım ve işbirliği yöneticisi ben bir ev paylaşımı olarak indiği zaman I got çalıştı vardı ve bazı bilinmeyen bir nedenle oldu never did hangi i ve öylesine i teleteks bir şey i işaretleyerek cevapsız güvenilir haber var ve tekne sahil eksik ve onlar orada torunu dışarı vardı i amcam ve iki kuzen 54, 32 yaşında, ve 8 biliyordu görüldü okul onun ara break ve tekne decomissioned edilecek veya hurdaya gidiyordu. i balık onları bu balıkçılık balıkçı teknesine kullanılır.
Gibi farkındaydı i hayalleri i i umuduyla kontrol etmek için ev aradı yanlış olduğunu keşfetti ama ne yazık ki ben haklı olduğunu ve sahip olmuştu ki bana bağlantı kurmaya olmuştu olarak ben 100 mil yaşadığı bu evde vardı Arkadaşlarım şaşırdılar uzak olarak o zaman i Dublin yakınlarındaki İrlanda güneyinde yaşadı. Sonra tüm i vizyonları vardı onlar dokuz hafta teknenin kabinde kıyılarının daha sonra 7 mil yakınındaki keşfedildi yere düştü. O kadar suçlu hissettim .... Ben kabin ve duygu tuhaf oda i görüldü biliyordu tuzağa yapılmış ve gürültü ve karanlık Hemen biliyordum. O zamandan beri daha benim vizyonlar açık olması, beni daha anlayışlı olması ve hakkında olumlu bir şey yaparken tespit yaptı duyarlı öğrendim ve i gerektiğini de düşünüyorum. Ben gerçekten bir yeteneğim var ve eğer daha sonra meditasyon geliştirmek istiyorsunuz hissediyorum hissediyorum. Ben yeryüzünde sesler ve içine almak biraz zaman alıyor ama zihninizi boş gidip kendiniz bir neredeyse trans durumunu yavaş nefes konsantre için drift ve bu size sesleri duymak ve hissetmek duygulanımlar başlatmak uygulayarak let deneyin mum ışığı gibi hafif müzik kullanımı Normalde hear.it cekti ilk başta zor olabilir ama stick with it. Okuyun ve çakralar hakkında anlamaya çalışın ve birleştirmek sizin meditasyon ile ... Ben youl gerçekten şeyleri daha net görmeye daha iyi olsun ne zaman gördüm. Ben de bir rüya kitap i i zaman ben bir rüya-rüya ne olduğunu hangi yazmak yatağın yanında tutmak mı? i demek ne düşünüyorsun? ve bu ve eğer gerçekten yolda çok ilginç bir yolculuk olacak bunu i düşünmek gibi notlar. Bir şey i bu i cant ailem ve bağlantı kadar yakın i kendi düşüncelerini bana karışıklığa neden olur ve en çok insanın okuma yapmak onun birisi daha kolay okunur aynı hissediyorum düşünüyorum mesajları ile örtüşen olsun be düzgün nedeniyle arkadaşlar okumak diyecekler çünkü ben aynı karışıklık olmadan mesajları okuyabilir ... im rağmen hala pratik ve üzerinde çalışan ancak her zaman zor bir alan olacak hissediyorum i dont know. Umarım bu biraz yardım sizin için PWC i size i ilerliyor düşünmelisiniz bir his son derece hassas ama zaman benim gibi judgemental için yetenek olmak vardır var. İyi Şanslar ve i zaten i can .... size yardımcı olacak ve ayrıca bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim memnun im biz arkadaşız olmuştur Mavi ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Re: bu doğru geldi Dreamshi every1
i rüya bu ve bu gün ben bile gerçek olması çok oldu böyle rüyalar görmek. daha çok fazla zaman geri o zaman i Rüyalarımda hiç dikkat bir çocuktum. i çoğundan yaşam tarzı farklı bir tip insanların bu çok garip gelebilir böylece / size, lol crazy gel, ama onun değil eminim. i cant ama kötü denemek onları kafamın en iyi hatırlıyorum ... Ben üst dişlerin bir rüya vardı gevşek olduğunu (üst dişler), bir hafta sonra amcam kalp sorunları ile hastanemize başvurdu ur aile ve alt dişleri kadın erkek figürleri temsil eder. it out ölmek demektir eğer diş güz, ben başka bir rüya birkaç ay sırt one of my alt dişleri vardı 2 hafta anneannem vefat önce dışarı, düştü. Başka bir rüya birkaç yıl sırt i polis memuru ona bisikletle, ben bir koşucu yapmayı düşündüm ama durdu var karar olarak değil de sadece düz bir yolun olduğunu ve bir str8 yolda depar motosiklet cant. o bir araba park içine orada 50 polis gibi olduğunu ilettik. Birkaç hafta sonra bir motosiklet polis memuru tarafından durduruldu var, Ben uzakta ama sürüş çok fazla trafik vardı, öyle değil decied sandı ve tahmin wot bir otopark içine götürdü? 50 mil polisler beni bekliyor. onlar ????????? yaptığı beni arabama aldı. iki kez ben rüyalar nerede altın bulundu görülme (bu zor Financial Times işareti) ve iki kat yıl sonra aşırı mali baskı altında idi. Bu yıl onlardan biri olmak. benim polis durdurdu var geçen yıl I Dream polis vardı (tekrar) beni durdurdu, onlar öylesine i evime benim sigorta belgesi, 2 hafta sonra onları göstermek götürmüştü i sigorta vardı inanmak istemiyoruz, onlar cekti i sigorta vardı, ama inanıyorum daha hiç evime, onları almak yerine ben telefon ev vardı ve bu yüzden o kadar kontrol edebilir benim poliçe numarası almak. i, birkaç ay sonra savaşan bir rüya beni ve eski dostu görülen bir mücadele içine var. Bir rüya benim iş yerinde fareler görmüştü, sıçan, birkaç hafta sonra kız arkadaşımla unfaithfull kadınların temsil başka bir adam beni bırakır. (b ????) theres daha rüyalar i laods gerçek geldi, ama şimdi, onları hatırlıyorum cant vardı ne zaman ve eğer i yapmak rahatsızlık sonrası em. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: bu doğru geldi Dreamsmerhaba
, evet ben Alemcodon hikayelerini duymak harika sizi oldukça sensative olabilir ve bence çok gerçekçi bir kişi olduğunu düşünüyorum .. Ben senin vizyonlar definitley size rüyalar mayınlar aracılığıyla da ve ne zaman onları fark mi geliyor, düşünmek ve onları okudu, ben daha fark etti ve daha sonra vizyonlar için günün diğer zamanlarda taşındı mesajları alıcı. Ben senin gerçekçi bir kişi neden ben benim gibi bazen ne görmek şüphe edemez düşünmek neden! ve sonra olaydan sonra doğruluğuna ağırlığı keşfetmek ama meditasyon ve içine gelişecektir daha fazla öz bilinci ile düşünmek oldukça 'sensative Ben senin ruhunu kılavuzu zaten sinyalleri gönderiyor ve Bakmakla düşünüyorum .. ![]() Umarım yakında sohbet etmek Parlak Blessings Mavi ![]() |
||
|
|
|
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık Dream | Jonas1 | Dream paylaşımı | 88 | 10-16-2009 04:20 |
| True Religion 3. Çeyrek kar neredeyse iki katına - Forbes | Editor | Haberler - Din | 0 | 11-07-2008 02:10 |
| Mooji - True Religion | Jonas1 | Videos - Maneviyat | 0 | 09-14-2008 08:36 |
| Dreams kırk yıl Bazı Düşünceler | RonPrice | Dream paylaşımı | 1 | 08-27-2008 02:13 |
| Tami Simon: Şeffaf İşletmeler ve Bilinçli Kapitalizm - Tami Simon, Gerçek Sesler | Jonas1 | Videos - Global Oneness | 0 | 05-18-2008 06:39 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
|
|
|
|