Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Тумачење снова > Сан дељење

Сан дељење Шта си сан синоӕ? Поделите своје снове и њихово значење разговарати са другима. »Старт Хере!

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Снови , Тачан
Видео: Снови , Тачан ,

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Приказ Модови
Old 12-04-2008, 04:21 ПМ   #10 (Пермалинк)
PWC
Члан
Јуниор члан
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Хвала: 1
Захваљено 0 пута на 0 порука
PWC is on a distinguished road

Одг: Снови који долазе истина

Управо сам послао одговор на плаво ... није сигуран зашто се не приказује. Мисли да сам послао други после ... можда би на снагу последњег од преко .... Дакле, ово је тест .... хвала опет плава

ПУЦ
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:29 ПМ   #11 (Пермалинк)
PWC
Члан
Јуниор члан

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Плаво,
Изгледа као мој оригинални пост да ти није прошла ... можда је требало да мислите о овој поруци поново. Задивљен сам ја по своју поруку. П је рођак моје да сам био врло близак са сматрали смо јој тетка. Умрла је од рака плућа, али то није учинио недавно и она воле да се забављају. Годишњица она говорио је о мом степдад ... један од мојих снова. Сањао сам о смрти 6 месеци пре смрти, али нисам био свестан да ће га бити. Жута соба верујем да је мојој спаваћој соби ... то ће се убрзо и осликана Мислила сам жуте ... јој цомммент о белом звучао баш као и њена. Нисте сигурни шта ће се десити у фебрурары ... да ли сте добили било ком смислу ... то је смрт? ЈА стварно поштовати вам пролазе ову поруку.

Хвала

ПУЦ
Old 12-04-2008, 04:46   #12 (Пермалинк)
PWC
Члан
Јуниор члан

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Плаво,

Још једна ствар ... има смисла да би П бирате ... она је била из Ирске.

Хвала

ПУЦ
Old 12-04-2008, 06:53 АМ   #13 (Пермалинк)
Нови члан
Јуниор члан
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Локација: Неуры
Захваљено 2 пута на 2 порука
blue0000 is on a distinguished road

Хеы ПУЦ сјајно овде са вама!

Ја сам тако задовољна сте добили поруку "ОК" и драго ми ја да га не проследи. Мислим да догађај у фебрауры је нека врста славља .. као и ангажовање или свадбу или нешто слично томе. Има смисла сад шта си рекао о томе се рођака који је као тетка ЛОЛ. Одрастао сам са моја бака и тетка и тако сам био добијање исти осећај са овим дама сам осетио је тешко утврдити која је као и изгледало исто ЛОЛ. Ја уасн'т сигурно, али знао сам да је близу да ти сам могао да осетим емоцију која је она ми даје да сте се осећали са њом пролазе. Мислим да је она само хтела да кажем Схес фино .. и она ће бити тамо у фебруару ... имао сам утисак да можда неће знати шта је то узрок она је смех као што ће то бити изненађење за неке врсте. али она је срећна и са вама редовно проверу ОК. Тако да им је драго, И уасн'т сигурни говорећи ништа, али сам осећао сам морао да само пренесем поруку ... Чет толико задовољан својим реду и ирски везу и хвала вам за то је вероватно ми помогне да је узрок везе осећали као ја Знао је и то можда зато Лол стварно је изгледало лепо, а не за разлику од своје тетке у личности ... хвала за добијање натраг ПУЦ радо сам могао помоћи
blue0000 está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала блуе0000 За Корисникове Постове
ПУЦ (12-04-2008)
Old 12-04-2008, 07:25 АМ   #14 (Пермалинк)
PWC
Члан
Јуниор члан

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Плаво,

Хвала ти толико, био сам забринут фебруара ће бити још једна смрт, а ја сад радујем неким радост Феб порука значио толико за мене, а ја заиста ценимо то радиш ово. Надам се да се повежете са вама опет .... Желим вам срећу и срећу .....

Наздравље

ПУЦ
Old 12-04-2008, 10:02 АМ   #15 (Пермалинк)
PWC
Члан
Јуниор члан

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Плаво,

Хвала вам толико за поруку. То је значило много за мене и не могу наћи утеху у знају она је ок. Бринуо сам о ... Феб мислио да може бити смрт. Ја сада могу очекивати неке радости и желим вам пуно среће и радости. Хтео сам да те питам о транзицији од пријема поруке у снове да их примате када сте будни. Поменули сте посредовање ... све остале детаље можете да поделите? Имао сам пар снова који сам био свестан и свесно у њима .... осећао сам се одвојено од сна и асед питања. Сан који предвиђа степфатхерс моје смрти ... била сам у месту у времену сведоци ауто крст жута линија ... ја трљао очи у сну и гледао кола ... Шест месеци касније, у ноћи његове смрти била сам у том тренутку у колима и време ... мој брат је возио ... он се почеша по носу и прешао жуту линију на тачно једном тренутку сам видео у сну ... Да ли сте имали нешто овако?

Хвала

ПУЦ

Old 12-05-2008, 02:01 ПМ   #16 (Пермалинк)
Нови члан
Јуниор члан

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

Су искусили сам ово исти тип догађаја када Триппле смрт се десило мојој породици круг. Ја цоулднт учинити правом смислу је у то време је било веома збуњујуће, али сан ми је страшно смета разлог Знао сам да је сигнифигант. Ја сам био у соби која је пуњење водом и сећам се осећаја заробљен сам отишао из искуства да бисте видели ове три затворена ковчега почео мрак и слуха ужасна бука и осећај страшне схватање да је ово крај .... а онда И пробуди. Овај сан је био крај сваке ноћи око седмица док се једног јутра када сам устао сам дошао низ степенице где сам био дељења куће са мојим радом колега и мој пријатељ и ја менаџер сарадњи са радио тамо и ја за неког непознатог разлога да се погледа имају вести на које сам пропустио и тако сам покушала проверу телетекст нешто никада нисам урадио и нисам видео брод недостаје од обале и знао сам да је мој ујак и двојица рођака узраста 54, 32, и 8 јер су тамо имали Унук се на своје средњорочне паузе од школе и брод ће то бити децомиссионед или отписани. Користио сам да рибе са њима на пецање Која.
Моји пријатељи који су били у кући су били шокирани јер су били свесни да је имају снове сам телефонирао кући надајући се да проверите да ли је у реду, али сам нажалост открио праву и да су покушавали да ме контактирате како сам живео око 100 миља далеко као онда сам живео у близини, јужно од Ирске Даблину. Онда све визије имао сам пала у месту су откривене у близини девет недеља касније 7 миља од обале у кабини на броду. Осетио сам како је крив .... Знао сам ја чудна соба је видели кабине и осећај био заробљен и бука и тама знао сам одмах. Од тада сам научио да буде отворен на моје визије, он је направио ми се више рецептивног и утврђено да радиш нешто позитивно о буде осетљива и мислим да би требало превише. Осећам да ли заиста имају дар и осетити ако желите да развије онда медитирам. Користим меку музику као земља звуке и свеће је потребно време да уђу, али покушајте да пустите ваш ум и нека иде празно заношење у себи да готово стање транса концентрисали на споро дисање и баве почнете да чује звуке и осећа сензације да ли нормално уоулднт хеар.ит може да буде тешко у почетку, али се држите њега. Прочитајте и покушајте да разумете о чакри и да се комбинују са медитацијом ... Ја мислим да Ыоул види пут заиста добити боље види ствари јасније. Имам и књигу која сан ја би поред мог кревета које пишем у кад сам сан, шта је био сан? оно што ја мислим да је то значило? и напомене овако и мислим да ако ово стварно бити на свом путу на врло занимљив пут.
Једну ствар ћу рећи да ја лицемјерје чита моју породицу и пријатеље правилно због веза била тако близу да добијем своје мисли преклапају са порукама изазива конфузију и ја мислим да вецина људи који се осећају исто читања његове лакше читати некога Вас донт кноткле зато ја могу да читају поруке без иста конфузија ... мада ИМ даље пробама и радом на њему али увек ће бити тешко области осећам.

Надам се ово је неке да вам помогне ПУЦ Мислим да би требало да размотри напредује имам осећај да су веома осетљиви, али као што сам ја с времена на време бити јудгементал на вашу могућност. Сретно и ја ћу вам ипак могу .... и хвала за мене такође помаже ИМ задовољни смо постали пријатељи

Плаво
Old 12-11-2008, 11:57 АМ   #17 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Хвала: 0
AlemcoDon is on a distinguished road

бок еверы1

Имао сам доста снова који су се истина, па чак и до дана данашњег видим такве снове. више него кад сам била дете као тада сам платио ни пажњу на моје снове.

И долазе из различитих врста живота од већине људи, тако да ово може да изгледа врло чудно / луд до вас, ЛОЛ, али ја вас уверавам своје не.

и цант сетите већина њих врха моје главе, али лоше пробати ...

Имао сам сан један од мојих зуба је врху одушак (врх зуба представљају мушке фигуре у породици и Ур женско доње зубе), недељу дана касније мој стриц је примљена у болници са срчаним проблемима. ако зуби испадају, то значи да ће умрети, имао сам један сан неколико месеци поново један од мојих зуба је пао из дна, 2 недеље пре моја бака преминула.

један сан неколико година сам заустављен од стране службеника полиције бициклом Она, мислио сам о томе ради тркач, али је одлучио не превише, а постојао је само равно пут напред, и цант одмакли мотоцикл на СТР8 путу. Он ме је водио на паркинг где је као 50 полицајаца. Неколико недеља касније сам заустави мотоцикл официр полиције, мислио сам о вожњи, али далеко било пуно саобраћаја, тако да дециед не превише, а он ме је одвео у ауто-парк са Ваљда знати? 50 пандури цекају да ми вратила. које су урадили ????????? узео мој ауто с мене.

два пута сам видела сновима где сам нашао златни новац (то је знак чврстог Финанциал Тимес), а оба пута годишње пошто сам био под екстремним финансијски притисак. ове године као један од њих.

прошле године сам имала сан полиција ме је зауставио (опет), они верују уоулднт сам имао осигурање па сам их узео у своје куће да им покажем моје цертификат осигурања, 2 недеље касније сам престала моје полицији, они верују уоулднт сам имао осигурање, али ја диднт их одвести до моје куће, уместо да сам морао телефоном кући и добити мој број политику тако да су могли да се провере.

И види ми сан и старог пријатеља су се борили, а касније неколико месеци, смо добили у борби.

Сањао сам ја видео пацова у мом радном месту, пацова представљају унфаитхфулл жена, а касније неколико недеља моја девојка мене оставља за други тип. (Б ????)

Тхереса лаодс више снова сам имао да дође истина, али не могу да их запамтите сада, када и ако радим болестан Пост их.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-16-2008, 01:07 ПМ   #18 (Пермалинк)
Нови члан
Јуниор члан

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

(04-19-2009)
велика да чујемо ваше приче Алемцодон, мислим да можете бити прилично сенсативе и мислим да сте веома реалистична особа .. Мислим да је ваше визије дефинитлеы доћи до вас кроз снове мина није превише, а кад сам их приметио, и учио их, постао сам свеснији рецептивног и на поруке које су тада кренули на виђењу у другим приликама на дан.

Мислим да је разлог ваше реалне особе узрок мислим да ли ти понекад сумње оно што видите! и онда открије њене тежине од истинитости после догађаја, али мислим да уз медитацију и самосвести ћете развити у прилично 'сенсативе'

Мислим да је Ваш водич дух већ ти шаљу сигнале и гледа када ..

Надамо се да с тобом разговарати ускоро

Најпаметнији благослови

Плаво
Reply

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Старт Хере! Увод у тумачење снова Jonas1 Сан дељење 97 11-29-2009 09:08 АМ
Љубав & Везе: Где пронаћи Права љубав Editor Вести - Религија 0 11-07-2008 03:10 ПМ
Мооји - Тачно Религија Jonas1 Видеос - Духовност 0 09-14-2008 09:36 АМ
Размишљања неких четрдесет година снова RonPrice Сан дељење 1 08-27-2008 03:13 АМ
Тами Сајмон: Транспарентно предузећа и свестан капитализам - Тами Симона, Звуци Истина Jonas1 Видеос - Глобална Јединство 0 05-18-2008 06:30 АМ

Тагс
Снови , Тачан
Снови , Тачан ,

Алати тхреад
Приказ Модови

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ББ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 06:07.

Контакт Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Архива Глобална Јединство заједнице Врх

НЛП-ЕР уживајте аутоматским преводима Поуеред бы вБуллетин ® ®? 3.8.1
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Мацхинес 3.1.0 3.1.0
Мисхед.цо.ук Ентер ыоур сеарцх термс
Google