Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Zurück   Filma Community > Dream Interpretation > Ndarjen Dream
Registrieren My Go Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Chat Room

Ndarjen Dream Çfarë keni ëndërr natën e kaluar? Share ëndrrat tuaja dhe për të diskutuar kuptimet e tyre me të tjerët. »Filloni këtu!

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags
Threads: Iluminizmi, I vërtetë
Videos: Iluminizmi ,I vërtetë ,

Antwort

LinkBack Themen-Optionen Ansicht
Alt 12-04-2008, 03:21   #10 (permalink)
PWC
Anëtar
Shvercer
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Benutzerbild von PWC

Activity Longevity
1/20 11/20
Today Beiträge
0/0 sssssss18
PWC is on a distinguished road

Re: Endrra që kanë ardhur e vërtetë

Unë vetëm i dërgoi një përgjigje për të kaltër ... nuk jeni të sigurt pse nuk po tregon. Menduar nëse i dërgoi një tjetër post ... ndoshta kjo do të forcës e fundit përmes .... Pra kjo është një provë .... thanks again blu

PwC
PWC está offline   Mit Zitat antworten
Alt 12-04-2008, 03:29   #11 (permalink)
PWC
Anëtar
Shvercer

Benutzerbild von PWC

Activity Longevity
1/20 11/20
Today Beiträge
0/0 sssssss18

Blu,
Duket si postin tim origjinal për ju nuk shkoni me ... ndoshta unë u menduar për të menduar për këtë mesazh përsëri. Unë jam i habitur me mesazhin tuaj. M ishte një kushëri i imi se isha shumë i afërt me ne konsiderohet si hallë e saj. Ajo vdiq nga kanceri i mushkërive, por ajo nuk ishte e fundit dhe ajo e bëri dashuri të ketë argëtim. Vjetorin ajo foli është rreth stepdad im ... një nga ëndrra ime. Unë ëndërroi për vdekjen e 6 muaj para vdekjes, por nuk isha i vetëdijshëm se do të jetë atë. Dhomë verdhë unë besoj është gjumi im ... ajo do të jetë pikturuar shpejt dhe unë isha duke menduar të verdhë ... commment e saj rreth bardhë dukej vetëm si e saj. Nuk jam i sigurt se çfarë do të ndodhë në februrary ... a keni marrë ndonjë kuptim ... është kjo një vdekje? I really appreciate ju kalon këtë mesazh.

Faleminderit

PwC
Alt 12-04-2008, 03:46   #12 (permalink)
PWC
Anëtar
Shvercer

Benutzerbild von PWC

Activity Longevity
1/20 11/20
Today Beiträge
0/0 sssssss18

Blu,

Një gjë e fundit ... Është e kuptueshme se M do të vini ju ... ajo edhe ishte nga Irlanda.

Faleminderit

PwC
Alt 12-04-2008, 05:53   #13 (permalink)
Qumeshtor
Shvercer
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

Benutzerbild von blue0000

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Beiträge
0/0 ssssssss8
blue0000 is on a distinguished road

Hey PwC madh këtu nga ju!

Unë jam i kënaqur kështu që ju mori ok mesazh dhe i kënaqur mund të kalojnë atë. Unë mendoj se në rast febraury është një lloj feste .. si një angazhim apo martese apo diçka si kjo. Ajo ka kuptim tani se çfarë keni thënë për të qenë një kushëri i cili ishte si një tezen lol. Unë u rrit me gjyshen time dhe tezen dhe kështu i merrte ndjenjë e njëjtë me këtë i vetëm gra mendonin të vështirë për të përcaktuar se cila si duket të dyja lol njëjtë. I wasnt i sigurt por e dinte se ishte i afërt për ju mund të ndjeni emocion që ajo ishte dhënë mua se jeni ndjerë me kalimin e saj. Unë mendoj se ajo vetëm donte të them .. shes gjobë dhe ajo do të jetë atje në shkurt ... i kishte një ndjenjë që nuk mund të di se çfarë ky është shkak ajo u qesh si ai do të jetë një surprizë e disa lloj. por ajo është e lumtur dhe është me ju kontrolluar rregullisht ok tuaj. Im so i kënaqur, i wasnt i sigurt për asgjë, por i thënë se ndihet i është dashur të kalojë vetëm në mesazh ... im i kënaqur kështu ok e saj dhe lidhja irlandeze dhe ju falenderoj për këtë është ndoshta më ndihmoni të shkaktojë lidhje ajo ndjehet si i e dinte dhe e saj lol thats ndoshta pse ajo dukej me të vërtetë i bukur dhe jo ndryshe nga halla e mi në personalitetin e ... thanks për marrjen e mbrapa i PwC i kënaqur mund të ndihmojë
blue0000 está offline   Mit Zitat antworten
Pas User Says Thank You to blue0000 për këtë post të dobishme:
PwC (12-04-2008)
Alt 12-04-2008, 06:25   #14 (permalink)
PWC
Anëtar
Shvercer

Benutzerbild von PWC

Activity Longevity
1/20 11/20
Today Beiträge
0/0 sssssss18

Blu,

Thanks you so much, unë kam qenë i shqetësuar shkurt do të jetë një tjetër vdekje dhe unë tani jam ne pritje te disa gëzim në shkurt mesazh si qëllim kaq shumë për mua dhe unë me të vërtetë e vlerësojmë ju bërë këtë. Unë shpresoj që të lidh me ju përsëri .... Ju uroj fat dhe lumturi .....

Shëndet

PwC
Alt 12-04-2008, 09:02   #15 (permalink)
PWC
Anëtar
Shvercer

Benutzerbild von PWC

Activity Longevity
1/20 11/20
Today Beiträge
0/0 sssssss18

Blu,

Thank you so much për mesazhin. Ajo ka për qëllim kaq shumë për mua dhe unë gjej ngushëllim në njohjen e ajo është në rregull. Unë kam qenë i shqetësuar në lidhje me shkurt ... menduar se mund të jetë një vdekje. Unë tani mund të shohim përpara për disa gëzim dhe ju uroj shumë lumturi dhe gëzim. Doja të ju pyes në lidhje me tranzicionin tuaj për të marrë mesazhet në ëndrrat tuaja të marrja e tyre kur jeni zgjuar. Ju përmend ndërmjetësimi ... çdo detaje të tjera ju mund të ndani? Kam pasur disa ëndrrave që unë isha i vetëdijshëm dhe vetëdijshëm në ato .... ndjeva pjesë të ëndrrës dhe pyetjet ased. Ëndërr që parashikoi stepfathers vdekja ime ... Unë isha në një vend në kohë përjeton një makinë kryq linjë verdhë ... Unë rubbed sytë e mi në ëndërr dhe mbikqyrje e makinave ... Gjashtë muaj më vonë, natën e vdekjes së tij unë kam qenë në atë makinë dhe pikë në kohë ... vëllai im po ngiste makinën ... ai gërvishtem hundën e tij dhe e kaloi vijë të verdhë në pikën e saktë pashë në ëndërr ... A keni përjetuar diçka si kjo?

Faleminderit

PwC

Alt 12-05-2008, 01:01   #16 (permalink)
Qumeshtor
Shvercer

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Beiträge
0/0 ssssssss8

Unë kam përjetuar këtë lloj të njëjtë rast kur vdekja ka ndodhur tripple rrethit tim familjar. I couldnt kuptim të duhur të tij në atë kohë ishte shumë konfuze, por ëndrra e kishte mërzitur tmerrësisht me Cause I dinte se ishte signifigant. Unë isha në një dhomë e cila ishte mbushur me ujë dhe i kujtohet i ndjenjë të bllokuar nga përjeton ky shkoi për të parë tre arkivolet të mbyllura ajo filloi duke errët dhe dëgjuar zhurmë të tmerrshme dhe një ndjenjë për realizimin e tmerrshme se kjo ishte fundi .... dhe pastaj Unë u zgjua. Kjo ëndërr ishte pranë çdo natë për rreth në javë deri në një mëngjes, kur i mori lart unë zbrita shkallët ku i ishte ndarë një shtëpi me kolegun tim të punës dhe miku im dhe i bashkëpunimit të punuar me menaxher ishte atje dhe i panjohur për disa arsye për të shikuar kanë lajme të cilat i humbur dhe kështu që unë u përpoq kontrolluar Teletext diçka që nuk e bëri dhe i parë varkë të humbur e bregdetit dhe unë e dinim se ishte xhaxhai im dhe dy kushërinjtë e moshës 54, 32, dhe 8 pasi ato kishin nip atje jashtë në afatmesme pushimit nga shkolla dhe anija u do të jetë decomissioned ose braktiset. i përdorur për peshk me ta në këtë barkë peshkimi peshkimit.
Miqtë e mi që kanë qenë në shtëpi janë tronditur si i ata ishin në dijeni që kishte qenë i ëndrrave i telefonoi në shtëpi për të kontrolluar duke shpresuar se i ishte e gabuar, por i zbuluar ishte trishtim e duhur dhe se ata ishin përpjekur të kontaktonin me mua siç i ka jetuar rreth 100 milje larg, si atëherë kam jetuar në jug të Irlandës, pranë Dublinit. Atëherë të gjithë i kishin ra në vizionet vendin ku ata u zbuluan pranë nëntë javë më vonë 7 kilometra e bregdetit në kabinën e varkë. i ndihet aq fajtor .... i dinte i çuditshëm dhomë parë ishte kabina dhe ndjenja e janë bllokuar dhe zhurmat dhe errësirë kam njohur menjëherë. Që atëherë unë kam mësuar të jenë më të hapur për vizionet e mia, ajo ka bërë mua të jenë më të hapur dhe të vendosur për të bërë diçka pozitive për të ndjeshme dhe unë mendoj se ju duhet shumë. Unë mendojnë se jeni të vërtetë kanë një dhuratë dhe të ndjehen në qoftë se ju do të donte të zhvilluar atëherë meditoni. I use muzikë të butë si tingujt e tokës dhe drita qirinjsh të merr një kohë për të hyrë, por le të përpiqemi mendjen tuaj dhe le te bosh domethënie veten në një gjendje pothuajse ekstazë përqëndruar më i ngadalshëm dhe i frymëmarrjes duke praktikuar këtë ju filloni për të dëgjuar tingujt dhe të ndjehen të sensations se normalisht ju wouldnt hear.it mund të jetë e vështirë në fillim por rrinë me të. Lexoni dhe të përpiqemi të kuptojmë rreth chakras dhe kombinojnë se me meditimin tuaj ... Unë mendoj se youl shoh me kohë ju me të vërtetë e bëni më mirë të shohim gjërat më qartë. Unë gjithashtu kanë një libër ëndërr që i mbaj pranë shtratit tim të cilat i shkruani në, kur i kanë një ëndërr-çfarë ishte ëndërr? Unë mendoj se çfarë do të thotë? dhe vë në dukje si kjo dhe unë mendoj se në qoftë se bëni këtë ju do të vërtetë të jetë në rrugën tuaj për një udhëtim shumë interesante.
Një i gjë do të thonë se i cant lexo familjen time dhe miqtë e duhur për shkak të lidhjes është aq i ngushtë të marrë mendimet e mia personale të ndërthurura me mesazhet e kjo shkakton konfuzion mua dhe unë mendoj se shumica e njerëzve që nuk ndjehen të leximeve të njëjtën e saj më të lehtë për të lexuar dikush ti e di, sepse unë mund të lexoni mesazhet pa konfuzion të njëjtën im ... edhe pse ende praktikuar dhe për të punuar në këtë, por e saj do të jetë gjithmonë një rajon i vështirë ndjehen.

Shpresojmë se kjo është ndihmë për ju PwC Unë mendoj se ju duhet të konsideroni ecën i kanë një ndjenjë që ju janë jashtëzakonisht të ndjeshëm, por si unë në kohë të jetë judgemental në aftësinë tuaj. Good Luck dhe Unë do t'ju ndihmoj prapëseprapë i mund .... dhe ju falënderoj për të ndihmuar mua im i kënaqur që kemi bërë miq

Blu
Alt 12-11-2008, 10:57   #17 (permalink)
Anëtar
Shvercer
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8

Benutzerbild von AlemcoDon

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Beiträge
0/0 sssssss27
AlemcoDon is on a distinguished road

hi every1

i kanë pasur shumë ëndrra që kanë dalë të vërteta dhe madje edhe në këtë ditë i shohin ëndrrat e tilla. më shumë se kur i ishte një fëmijë si mbrapa pastaj i ka kushtuar vëmendje në ëndrrat e mia.

i ardhur nga një lloj tjetër të jetesës nga shumica prej jush njerëz kështu që kjo mund të duket shumë e çuditshme / çmendur për ju, lol, por unë ju siguroj saj jo.

cant mend shumica e tyre të lartë e mendjes sime, por i sëmurë përpiqet ...

Unë kisha një ëndërr të dhëmbëve e mi lartë ishte të lirshme (dhëmbët e lartë përfaqësojnë shifra të meshkujve në familje ur dhe dhëmbët fund femra), një javë më vonë xhaxhai im ishte shtruar në spital me probleme në zemër. nëse dhëmbët bien nga kjo do të thotë se ata do të vdesin, i kishte një ëndërr disa muaj mbrapa një nga dhëmbët e mi ra fund jashtë, 2 javë më parë gjyshja ime ndërroi jetë.

një ëndërr disa vite mbrapa i kam ndaluar nga polic biçikletë ona, i menduar për bërë një kontrabandist, por jo shumë të vendosur si kishte vetëm një rrugë drejt përpara, dhe ju nuk mund të shihet bind një motoçikletë në një rrugë str8. ai udhëzoi mua në një vend parkimi aty ku ishte si 50 policët. Disa javë më vonë i mori ndalur nga një oficer i policisë motoçikletë, i menduar për ngarje ishte larg por ka trafik shumë, kështu që nuk decied shumë, dhe ai mori mua në makinë me një park wot mend? 50 policët në pritje për të bosht mua. që ata nuk ????????? mori makinën time off mua.

dy herë kam parë ëndrrat ku i gjetën monedha ari (kjo është shenjë e kohë të vështira financiare), dhe dy herë vit pasi i ishte nën presion ekstrem financiare. këtë vit është një prej tyre.

i vitit të kaluar policia kishte ndaluar me ëndërr (të kalbur), ata besojnë se i wouldnt kishte sigurim aq i marrë ata në shtëpinë time për të treguar atyre certifikatën time të sigurimit, 2 javë më vonë i mori ndalur policia e mi, ata besojnë se i kishte wouldnt sigurimit, por i didn't t'i çuar në shtëpinë time, në vend që i kishin në shtëpinë e telefonit dhe të marrin numri im i politikës në mënyrë që ata mund të kontrolloni atë.

i parë një ëndërr mua dhe mik i vjetër luftonin, disa muaj më vonë, kemi marrë në një luftë.

Unë kisha një ëndërr i parë rats në vendin tim të punës, rats përfaqësojnë gratë unfaithfull, disa javë më vonë e lë të dashurën time unë për një tjetër djalë. (b ????)

theres laods më shumë ëndrrat që i kishte ardhur e vërtetë, por mos harroni ata nuk mund të shihet tani, kur dhe në qoftë se i do em keq postin.
AlemcoDon está offline   Mit Zitat antworten
Alt 12-16-2008, 12:07   #18 (permalink)
Qumeshtor
Shvercer

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Beiträge
0/0 ssssssss8

'njatjeta
madh për të dëgjuar tregimet tuaja Alemcodon, po unë mendoj se ju mund të jenë krejt të sensative dhe unë mendoj se ju jeni një person shumë realiste .. Unë mendoj se vizionet tuaja definitley vijnë te ju nëpërmjet ëndrrave mina juaj shumë, dhe kur i vënë re ata, dhe i studiuar ato, u bë më shumë i vetëdijshëm dhe të hapur për mesazhet e cila më pas u zhvendos për në vizionet e në raste të tjera të ditës.

Arsye unë mendoj se një juaj i shkaktonte që ky person realist mendoj se si mua mund dyshim ndonjëherë se çfarë ju shihni! pastaj pesha e saj për të zbuluar vërtetësinë pas ngjarjes, por unë mendoj se me meditim dhe vetëdijes më shumë vetë ju do të zhvillojë në mjaft një 'sensative'

Unë mendoj se shpirti është udhëzues tuaj tashmë ju dërgon sinjalet dhe kujdeset për juve ..

Shpresë të bisedojnë me ju së shpejti

Ndritura bekimin

Blu
Antwort