|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Dream delitve Kaj si sanje sinoči? Delite svoje sanje in razpravljajo o svojih pomenov z drugimi. »Start here! |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Sanje, ki so se uresničilePravkar sem poslal odgovor na modro ... ne varen zakaj je ne prikazuje. Mislil sem, če sem poslal drugo delovno mesto ... morda bi izsilila zadnja skozi .... Torej, to je en test .... hvala še enkrat modro
PWC |
||
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Sanje, ki so se uresničileModer,
Izgleda, da moj prvotni post, da nisi šel skozi ... morda sem bil mišljen misliti na to sporočilo znova. Jaz sem sebe, ki jih vaše sporočilo. M je bila moja sestrična, da sem bil zelo blizu z njo smo menili, teta. Ona je umrl zaradi pljučnega raka, vendar ni bil pred kratkim in ona ljubezen imeti zabavo. Obletnica je govoril je o mojem stepdad ... eden iz moje sanje. Sanjal sem o smrti 6 mesecev pred smrtjo, vendar nisem bil seznanjen, da bi bilo njega. Rumena soba menim, da je moja spalnica ... jih bo treba kmalu pobarvan, in sem mislil, rumene ... ji commment o beli zvenel tako kot ona. Niste prepričani, kaj se bo zgodilo v februrary ... si dobil nobenega smisla ... je smrt? Jaz pošteno uvaževati vam gre to sporočilo. Hvala PWC |
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Še zadnja stvar ... Zato je smiselno, da bi M pote ... tudi ona je bila iz Irske. Hvala PWC |
||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Sanje, ki so se uresničileHej PWC super, da sem od tebe!
Tako sem zadovoljen, da imaš sporočilo ok in vesela, da sem mogla prenesti naprej. Mislim, da je dogodek v febraury nekakšne proslavo .. kot udejstvovanje ali poroka ali kaj takega. Smiselno je, kaj zdaj si rekel, o čemer se bratranca, ki je bil kot teta lol. Odraščal sem s svojo babico in teto in to mi je že isti občutek, s tem damo sem čutil, da je težko določiti, kateri je tako zdelo isto lol. I wasn't prepričan pa sem vedela, da je bil blizu, da sem čutil, da je bila čustvo, ki mi je, da si se počutil z njo kratki. Mislim, da je samo hotela reči shes fine .. in ona bo tam v februar ... sem imel občutek, da si morda ne veste, kaj je to vzrok je bila smejal, kot da gre za neke vrste presenečenje. ampak ona je srečna in se z vami redno preverjanje vašega ok. Im vesela, i wasn't prepričani o pravi nič, vendar sem se počutil jaz moral samo prenesti sporočilo, ... im tako vesel svoje ok in irske povezave dobro hvala ti za to, da mi bo verjetno pomagal povezavo vzrok se mu je zdelo, kot jaz spozna ter to morda lol zakaj je zdelo res lepo in ni v nasprotju z mojo lastno teta v osebnosti ... hvala za pridobivanje nazaj PWC vesela, da sem lahko pomagal ![]() |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do blue0000 Za to Useful Post: |
PWC (12-04-2008)
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Hvala hvala, sem bil zaskrbljen februarja, bi se še smrt in jaz sem zdaj veselim, da nekatere februar veselje v sporočilu, kot je mišljeno toliko do mene in jaz pošteno uvaževati to počneš. Upam, da se poveže s tabo .... Želim vam veliko sreče in sreče ..... God Bless PWC |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Najlepša hvala za sporočilo. To je pomenilo toliko do mene in se mi zdi udobje v vedela ona je ok. Bil sem zaskrbljen februar ... mislil, da lahko smrt. Zdaj lahko veselijo nekaj veselja in vam želim veliko sreče in veselja. Želel sem vas vprašati o vašem prehodu iz prejemanja sporočil v tvojih sanjah, da jih prejemajo, ko ste budni. Omenili ste mediacije ... vse druge podrobnosti, ki jih lahko delijo? Sem imel nekaj sanje, da sem bil seznanjen in zaveda, v njih .... sem se počutil, razen iz sanj in ased vprašanja. Moje sanje, da predvidene stepfathers smrt ... sem bil v mestu v času priča avto čez rumeno črto ... jaz namažejo oči v sanje in gledal avto ... Šest mesecev kasneje, na noč njegove smrti sem bil v avto in v trenutku ... moj brat je bil gonilna ... on je popraskal po nosu in čez rumeno črto točno na točki sem videl v sanjah ... Have se vam je zgodilo kaj takega? Hvala PWC |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Sanje, ki so se uresničileImam preizkušen to isti tip dogodka, ko Tripple smrti se je zgodilo z mojim družinskem krogu. Jaz strjena lava bi pravem pomenu je v času, ko je bilo zelo zmedeno, vendar sanje so me strašno moti, ker sem vedel, da je signifigant. Bil sem v prostoru, ki je polnila z vodo in i spominjati občutek ujet sem hodil od doživlja, da je to videti zaprta tri krste se je začelo postaja temno in sluha strašno šumenje in občutek za strašno spoznanje, da je to konec .... in potem i prebudi. Te sanje so skoraj vsak večer okoli tednov, dokler se nekega jutra, ko sem vstal sem prišla po stopnicah, kjer sem bil delitve hiša z mojim delom kolegice in moj prijatelj in jaz šef delal sodelovanju z bil tam in jaz za neznanega razloga gledal na so novice o kateri jaz zamudil in tako si se potrudil preverjanju i nekaj teleteksta in jaz nikoli nisem videl ladjo manjka od obale in sem vedel, da je bil moj stric in dveh bratrancev in sestričen, starih 54, 32, in 8, kot so tam vnuk se izvajajo na njegovega vmesnega odmora iz šole, in čoln je bil tekoč v obstati decomissioned ali zavržejo. i se uporabljajo za ribolov z njimi na to ribiško plovilo z vlečno mrežo.
Moji prijatelji, ki so bili v hiši so bili pretreseni, saj so vedeli i je bil ob sanje jaz poklical domov, da preveri, v upanju, da sem se motil, toda odkril sem bil žalostno pravica in da so bili poskušal stopiti v stik z mano, kot jaz živi približno 100 milj stran kot takrat sem živel na jugu Irske blizu Dublina. Nato vse vizije sem imel padel v mesto so odkrili skoraj devet tednov kasneje 7 milj od obale v kabini plovila. Počutil sem se tako krivo .... Vedel sem čuden sobi videl sem bil v kabini in občutek bil ujet in hrup ter temo sem vedel takoj. Od takrat sem se naučila biti bolj odprti za moje vizije, da me je treba bolj odprti in določi v tem nekaj pozitivnega o tem, da občutljiva in mislim, da bi morali tudi. Menim, da gre res za darilo in občutek, če želite, da se razvija nato meditirati. Uporabljam mehke glasbe, kot so zemeljske tone in sveč svetlobo, medtem ko je potrebno priti v, vendar poskusite pustiti vaš um prazen in se prepustite drift se v skoraj trance stanje osredotoči na počasno dihanje in s tem začnete vaditi slišati zvoke in občutek zaznave , ki ga običajno hear.it would not more biti težko na prvi, ampak prekla s to. Preberite in poskusite razumeti o čakre, in da se združi z vašim meditacija ... Mislim, da Youl videli s časom zares boljši na videnje stvari bolj jasno. Sem tudi jaz sanje knjigo, ki vodi ob moji postelji, ki sem napisati, kdaj imam sanje, sanje, kaj je bilo? kaj mislim to pomenilo? in ugotavlja, kot je to, in mislim, če bi to naredili, boste res biti na poti na zelo zanimivo potovanje. Ena stvar, bom rekel, da jaz vekanje berejo mojo družino in prijatelji pravilno zaradi povezave bili tako blizu, jaz zaslužiti svoj lasten misli prekrivajo s sporočil, ki jih povzroča zmedo in jaz mislim, da večina ljudi ne čutijo enako obravnavo svojega lažje branje nekoga vi dont znanje, ker morem prebrati sporočila, ne da bi isto zmedo ... čeprav im še vedno izvrševalec in delo na njej, ampak svojo bo vedno težko področje i počutim. Hope to je nekaj pripomoglo k vam PWC Mislim, da bi morali razmisliti napreduje imam občutek, ste izjemno občutljivi, ampak všeč mi je, da v času presoje na vašo sposobnost. Good Luck in jaz vam bo pomagal nekako morem .... in hvala za pomoč tudi im me veseli smo postali prijatelji Moder ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Sanje, ki so se uresničilehi every1
sem imel veliko, da so se sanje uresničile, in celo ta dan vidim take sanje. bolj, kot takrat, ko sem bil otrok, kot takrat jaz ne posveča pozornosti moje sanje. Prihajam iz drugačne vrste od načina življenja večine ljudi, da si to lahko zdi zelo čudno / nor ti, lol, a zagotavljam vam, i svoj ne. jaz vekanje spominjati se jih večina vrh moji glavi, ampak slabo poskusiti ... sem imel sanje ena mojih top zob je bil svoboden (top zobe predstavljajo moški ur zneski v družini in zob spodaj ženske), teden dni kasneje moj stric je bil sprejet v bolnišnico zaradi težav s srcem. Če zobje Ispasti to pomeni, da bo umrl, sem imel sanje še nekaj mesecev nazaj ena izmed mojih dna zob padel ven, 2 tedna ago moja babica umrla. sanje še nekaj let nazaj sem dobil ustavil policist ona kolo, sem razmišljal o tem runner, vendar odločila, da ne preveč, saj je bila le ravna cesta, naprej, in vi vekanje prehiteti motocikel na str8 cesti. me je vodil v parkirišča, kjer ni bilo všeč 50 policajev. Nekaj tednov kasneje sem jaz ustavil policist motocikel, sem mislil približno vožnje, vendar ni bilo preveč prometa, tako decied ne preveč, in me je odpeljal na parkirišče z guess wot? 50 policaji čakajo na gredi mi. kar so tudi storili ????????? je moj avto z mene. dvakrat sem videl sanje, kjer sem našel zlatih kovancev (to je znak težko finančno-krat), in obakrat sem bil po letu pod skrajno finančno obremenjen. letos ena od njih. lansko leto sem imel sanje policija ustavila me (spet), oni za would not verjeti, da sem imel zavarovanje, to sem jim mojo hišo, da jim pokaže moje potrdilo o zavarovanju, 2 tedna kasneje sem dobil svoj ustavila policija, oni za would not verjeti, da sem imel zavarovanja, ampak jaz didnt da jih moji hiši, namesto da sem moral za klic domov in si moja politika, da bi lahko število check it up. Videl sem sanje mene in starega prijatelja sta se kregala, nekaj mesecev kasneje, smo dobili v boj. sem imel sanje i podganah so opazili na mojem delovnem mestu, podgane predstavljajo unfaithfull žensk, nekaj tednov pozneje moja punca zapusti me za drugega fanta. (b ????) Theres laods več sanje sem imel, da je res prišel, vendar ne moremo spomniti jih sedaj, ko in če delam slabo post em. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Sanje, ki so se uresničileživjo
super, da slišim vaše zgodbe Alemcodon, mislim da ste lahko zelo sensative in mislim, da ste zelo realne osebe .. Mislim, da vašo vizijo definitley prišel k vam po vaših sanj rudnikih ni preveč, in ko sem opazil njih, in jih študiral, sem postal bolj zavedajo in dojemljivi za sporočila, ki se nato preselil na vizijah v drugih obdobjih dneva. Zato mislim, da vaše realna oseba, i vzrok mislim, kot sem jaz lahko včasih dvomih, kaj vidiš! in potem odkrivajo njegove teže resnicoljubnosti po dogodku, ampak mislim z meditacijo in več zavedanja lastnega boste razvil v precej "sensative" Mislim, da vaš vodič duha je že, da ti pošiljajo signale in skrbi za vas .. ![]() Upam, da klepetati s tabo prej Razsvetliti Blagoslovil Moder ![]() |
||
|
|
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Start here! Uvod v Dream Interpretation | Jonas1 | Dream delitve | 95 | 11-27-2009 08:19 |
| Love & Relationships: Kje najti True Love | Editor | Novice - Religion | 0 | 11-07-2008 03:10 |
| Mooji - True Religion | Jonas1 | Videos - duhovnost | 0 | 09-14-2008 09:36 |
| Nekateri Odsevi Štirideset let Dreams | RonPrice | Dream delitve | 1 | 08-27-2008 03:13 |
| Tami Simon: Transparent Podjetja in Conscious Capitalism - Tami Simon, Sounds True | Jonas1 | Videos - Global Oneness | 0 | 05-18-2008 06:30 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|